reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

zielona no to pakuj kulki do zamrażalnika :-D będzie do drinków :-D

Justa naprawdę podbudowałaś nas tą opinią o Polsce... my siedząc tutaj tak tego nie doceniamy... ale może coś w tym jest co piszesz... :-)

reklama
niop wreszcie mam chwilkę:-)

ale te Wasze maluszki fajnie dbają o swoje cyceusze:-) mój po prostu je...

te Wasze farmy to chyba jakaś choroba:-) mnie na szczęście jeszcze nie dopadło, ale mam ostatnio tak mało czasu na neta ze nawet bb nie ogarniam, a to znaczy ze jest bardzo źle... zdecydowalismy się od nowa budować domcie i poszukujemy jakiejś fajnej działeczki, nie myślałam ze to takie trudne

aniez udanej imprezy!!

miłego dzionka laseczki!

Małż zrobił mi kontroling :szok:
Miał wyjście służbowe do Urzędu Skarbowego i zajechał do domu.
No i przyłapał ciężko spracowaną żonę na farmie FB :-D:-D:-D:-D

no trudno dzis nie będę mogła ponarzekać że nie miałam czasu na nic ;-)

A u nas bylo gradobicie... W ciagu godziny napadalo 40, tak - czterdziesci cm lodowych kulek.
:szok::szok::szok:
Justa- toś mnie o poranku podbudowała :)))
Zaraz zmykam do fryzjera :D Chłopaki z papą zostają, ale to dla nich nie pierwszyszna. Mleko ma, listę zadań ma, więc da radę.
Uciekam i 3majcie kciukasy, żebym wyglądała jak człowiek ;)
kciukasy zacisniete i czekamy na foto

Witam was dziewczynki.
U nas dzis troszke chlodniej i bardzo dobrze bo juz wymiekam przy tej temperaturze.Czlowiek ledwo wstanie nic jeszcze nawet nie zrobi a juz caly mokry.

justa wyjelas mi te slowa z ust.Ja to tak zazdroszcze wszystkim co sa w Polse.Po miesiacu spedzonym w PL nie moge sie tutaj odnalezc.Boje sie ze do glowy dostane.
Pocieszam sie ze moze za dwa lata wrocimy i wtedy wypne sie na Hiszpanie.Znienawidzilam ten kraj.

dla mnie ten piatek jest mega szczesliwy bo moj synus konczy dzis 4 miesiace, to juz prawie mezczyzna :)

Tymoteusz jeszcze nie gryzie cycusia ale jak wspomniaalm wczesnie sciska drapie i szczypie
ponadto czulosci tez okazuje
miętoli, gda do niego, cmoka i sie usmiecha
slodkie te nasze dzieciaczki :)

hehehehe to sie wkopalas
tez tak raz mialam

Padłam:-D :-D :-D :-D :-D
Przysięgam padłam hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa
O losie:-D :-D :-D :-D

Zielona :szok: :szok: :szok:

A za mną ciężka noc... nie żeby Alicja nie spała -u Niej bez zmian ale...czymś się zatrułam... żeby było śmieszniej nie jadłam nic nowego oprócz jabłuszek w słoiczku gerbera które dokończyłam po Alicji. Śniadanie zjadłam z S -jajecznica i kanapki, na obiad zupę ziemniaczki surówka kurcze pieczone po drodze wafelki waniliowe i ciastka maślane -na kolację parówki i kanapki arbuza trochę... banany... no i jak się obudziłam to na wc siedziałam i miskę przed sobą trzymałam -o losie:baffled:

FB ogarnięte jeszcze Was nadrobię i póki co obowiązki domowe będą zaliczone:sorry:

PS kfiatek prawie hehehe robi czasem różnicę:)

Witam po dłuuuuuuuuugiej nieobecności!!
Mam nadzieję, że mnie kici69 trochę usprawiedliwiła;-)
Znów net nam działa bez zarzutu i będę zaglądać częściej.
A teraz zmykam, bo się właśnie kochany mały cycownik obudził - tez sobie chwilę znalazła (zdąrzyłam się zaledwie zalogować).
Do później:-*

reklama
V jak zaczela plakac pare h temu,to nic sie nie zdalo na uspokojenie jej

U koleżanki ośmiogodzinny ryk skończył się ząbkiem -fakt że pediatra wypisała leki na zapalenie ucha ale na szczęście nie zostały podane

No i zla matka jestem,bo sie zirytowalam i za nic uspokoic sie nie moglam,a przeciez to nie V wina.heh :-(
Lepszego dnia dla Was,bye.

Jesteś tylko człowiekiem więc nie wymagaj od siebie boskiej cierpliwości. Kochamy swoje pociechy i żadna z nas nie chce się złościć w takiej sytuacji ale my się nei złościmy na dzieci tylko na naszą bezradność...
'trzymam kciuki aby dzień był od teraz lepszy

Do góry