reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
A u nas bylo gradobicie... W ciagu godziny napadalo 40, tak - czterdziesci cm lodowych kulek.

o ja, nic, tylko na gałki sprzedawac :-D

witamy sie...

wstalysmy godzinke temu, mama juz pedicur zaliczyla, a corcia karuzelke okupywala...teraz pocycalysmy, ale moze max min, bo potem zaczelo sie gryzienie cycka i trza bylo sie ewakuowac...
dziewczyny macie jakies sposoby na swoje male gryzaki ? mi polozna powiedziala, ze jak mnie mala gryzie, to mam ja odciagnac od piersi i stanowczo powiedziec "nie wolno"...taaaaa...jak tak robie to Hanka m ubaw po pachy, bo az sie w glos śmieje :happy:...czasem mnie gryzie i patrzy na moja reakcje i sie smieje z cycem w buzi :happy: a co bedzie jak zeby wyjda ? juz sie boje :eek:

Witajcie:-)

młodsze dziecko przebudziło się o 7, zrobiło qpsztala i poszło w kimę, więc mam troszkę czasu:tak: chociaż od 2 dni jakaś osłabiona jestem, w nocy mam gorączkę a nad ranem powiększone migdałki... mam nadzieję, ze nic się nie przyplącze...

Kwiatek, też tak miałam wczoraj z częstym jedzeniem
i słabym spaniem Justki:tak: jestem przekonana, że u niej to ząbki, bo druga jedynka się właśnie przeżyna przez dziąsło:tak: mam nadzieję, że dzisiejsza nocka była lepsza:-)
Kittek&Agnieszka, no zazdroszczę ego kuchcenia... ja to już chyba jestem leniwa w tej kwestii:tak:
Katik, widzę ze się przygotowujesz do podróży... niestety nie wiem jaka mam być pogoda w przyszłym tygodniu... ale trzeba być gotowym na wszystko:-D:tak:
Justa, fajnie, że zadowolona jesteś z wyjazdu... i chyba wolałbyś tu zostać:rofl2:

ja też nie kumam co i jak z tym FB, więc może jakieś wskazówki:-D chociaż i tak już na BB ledwo co znajduję czas:sorry:

Aniez, na pewno będzie Pani zadowolona;-) dzielnych masz chłopaków:tak:
Im4vnm, przykro mi z powodu choroby teściowej... mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko wróci do domku... a Ty będziesz mogła jeszcze nawiedzić rodzinkę w Polszy...

No i tyle, bo dziewczyny już na nogach... i w końcu śniadanko by się przydało zjeść:-p

Miłego dnia:-)

Monia, u mnie ten sposób skutkował z Jolą... wyciągałam pierś z buzi i mówiłam, że mamę to boli i więcej nie dostanie:tak: a widać, że córcia z tego zrobiła sobie zabawę, bo pewnie i Ty w kocu się z tego śmiejesz... a może chodzi jeszcze o odpowiednią intonację głosu:eek:

witam się z rana:)Antol jeszcze śpi więc korzystając z okazji okupuje BB
Monia-hehe mam to samo- czasami jak mi mały ściśnie suta to mi oczy na wierzch wychodzę- a jak mówie do niego- Ałaaa mamusie to boli to się cieszy
a wogóle moje dziecko nabyło ostatnio nowe umiejętnśći
primo- łąpie swoje stopy- najlepiej mu to wychodzi jak zmieniamy pampka
secundo piszczy z zachwytu- pierwszy raz mu się to zdarzyło jak chwycił nianię ktorą ma w drugim końcu łózeczka i zaczął gryźć kabel :/
trieco- uskutecznia rozmowy do moich cycków- jak go karmie to ten zamiast ciumkać to zlizuje z sutka to co mu tam leci i gada sobie uśmiechając się słodko......kochany mój

u nas znowu upał...i pewnie do wieczora w domu będziemy wegetowac
w niedziele mam gości- zapowiedziałą sie moja babcia i chrzestna z rodziną żeby zobaczyć Antola....jaaa muszę cos porządnego na obiad zrobić i ciasto upiec:/

kochane szcześliwego piątku trzynastego

Monia-hehe mam to samo- czasami jak mi mały ściśnie suta to mi oczy na wierzch wychodzę- a jak mówie do niego- Ałaaa mamusie to boli to się cieszy
secundo piszczy z zachwytu- pierwszy raz mu się to zdarzyło jak chwycił nianię ktorą ma w drugim końcu łózeczka i zaczął gryźć kabel :/
trieco- uskutecznia rozmowy do moich cycków- jak go karmie to ten zamiast ciumkać to zlizuje z sutka to co mu tam leci i gada sobie uśmiechając się słodko......kochany mój
Ja cierpliwie czekam aż mojemu stópki zaczną się podobać. Przez jakiś czas sama mu podawałam, ale widzę już pierwsze próby.
Nie mogę jeszcze wydobyc z niego szczerego, głośnego śmiechu, ale uśmiecha się całą twarzą kiedy go "samolotuję" :-)
I ma nową zabawę z mamusią przy cycku. Possie trzy razy, puszcza sutka, zagląda mi głęboko w oczy i śmiech. I tak w kółko. Kiepsko jeszcze u nas z podnoszeniem główki przy podciąganiu rączek.
A Antolka zobaczyłabym chętnie przy tych rozmowach z sutem hehehehe. Napewno widok przesłodki
Witam się cieplutko!!!!

Zachlystowe zapalenie pluc to straszne cholerstwo. Corka Ewy Blaszczyk w wyniku owego zapadla w spiaczke. Mysle, ze na stronie fundacji AKOGO powinno byc cos napisane o istocie choroby.

no to juz mnie kompletnie nastraszyłaś :-(

Mąż wywozi nas na tydzień do mamy do częstochowy :-):-):-)

miłego wypadu:-)

Justa- toś mnie o poranku podbudowała :)))
Zaraz zmykam do fryzjera :D Chłopaki z papą zostają, ale to dla nich nie pierwszyszna. Mleko ma, listę zadań ma, więc da radę.
Uciekam i 3majcie kciukasy, żebym wyglądała jak człowiek ;)

:-D:-D:-D:-D
i nie zapomnij pochwalić sie fryzurą:-)

o ja, nic, tylko na gałki sprzedawac :-D

witamy sie...

wstalysmy godzinke temu, mama juz pedicur zaliczyla, a corcia karuzelke okupywala...teraz pocycalysmy, ale moze max min, bo potem zaczelo sie gryzienie cycka i trza bylo sie ewakuowac...
dziewczyny macie jakies sposoby na swoje male gryzaki ? mi polozna powiedziala, ze jak mnie mala gryzie, to mam ja odciagnac od piersi i stanowczo powiedziec "nie wolno"...taaaaa...jak tak robie to Hanka m ubaw po pachy, bo az sie w glos śmieje :happy:...czasem mnie gryzie i patrzy na moja reakcje i sie smieje z cycem w buzi :happy: a co bedzie jak zeby wyjda ? juz sie boje :eek:

mnie nie gryzie jeszcze/ tylko obym tego w złą godzine nie wypowiedziała

Ja cierpliwie czekam aż mojemu stópki zaczną się podobać. Przez jakiś czas sama mu podawałam, ale widzę już pierwsze próby.
Nie mogę jeszcze wydobyc z niego szczerego, głośnego śmiechu, ale uśmiecha się całą twarzą kiedy go "samolotuję" :-)
I ma nową zabawę z mamusią przy cycku. Possie trzy razy, puszcza sutka, zagląda mi głęboko w oczy i śmiech. I tak w kółko. Kiepsko jeszcze u nas z podnoszeniem główki przy podciąganiu rączek.
A Antolka zobaczyłabym chętnie przy tych rozmowach z sutem hehehehe. Napewno widok przesłodki
Witam się cieplutko!!!!

u nas też tak jest.

Bosz co za upal, powietrze stoi i nie mam czym oddychać.
A u nas nocka superaśna!
Ola zasnęła jak zwykle ok 20.30. Obudzila się z placzem ok 23 bo coś musiało jej się przyśnić ale utuliłam i zaraz zasnęła i wstała o 5.15!!! NO super. Zjadla i poszła dalej spać no i wstała po 7.30 stękała na kupę więc ja jeszcze leżakowałam i wstałam po 8 jak już wydusila kupsztala. Przebrałam ją, nakarmiłam, zjadłam śniadanko, pobawiłam się z dzieciem, teraz Ola śpi a mama okupuje BB i FB I NK :-D

No i wykąpałam wczoraj sama Olę choć powiedziałam że już tego nie zrobię. Nie miałam wyboru bo pan Tata wypią się na nas. :-(

reklama

u nas znowu upał...i pewnie do wieczora w domu będziemy wegetowac
w niedziele mam gości- zapowiedziałą sie moja babcia i chrzestna z rodziną żeby zobaczyć Antola....jaaa muszę cos porządnego na obiad zrobić i ciasto upiec:/

kochane szcześliwego piątku trzynastego
hehehe
moja od poczatku regularnie co jakis czas tak robi
tak namietnie go lize, dotyka usteczkami, i wogole tuli, ze szok
z poczatku zly wzruszenia lecialy mi non stop... a Ł tylko patrzyl i z podziwu wychodzi, ze tyle czulosci Polka okazuje tym sutkom

Leje! Jasna cholerka, jak mialam isc do centrum na ostatnie zakupy przedwyjazdowe to sie pogoda schrzanila.
Za to nocka super, i dgyby nie pelne cycki, ktore 3 razy odciagalam w nocy, bylo by bosko, bo Pola wstala tylko raz.

Ja tez zycze udanego piatku trzynastego.

Aniez
- idanej imprezy !

Do góry