reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Z serii OGLOSZENIA PARAFIALNE.

Kochane, ja Wam strasznie dziekuje za zaproszenia na TI czy FV na FB haha, nie wpadlam jednak w szpony tego nalogu. Na FB grywam w pokera, jakies tam przesuwanie klejnocikow i odszukiwanie roznic na zdjeciach... Spokojnie mozecie przestac przysylac mi zaproszenia z aplikacji TI, FV czy czegokolwiek w tym stylu, bo i tak musze ignorowac.

:-)

Ostatnia edycja:
Mąż wywozi nas na tydzień do mamy do częstochowy :-):-):-) M. kończy pracę o 22, więc pakuję nas, kąpie małą i czekam aż wróci do domu i w drogę.
Mieliśmy jechać jutro rano, ale po 1 będzie upał z rana, a po 2 pielgrzymi!!! Więc zdecydowaliśmy, że jednak wyjeżdżamy dziś. Mam nadzieje, że Alunia będzie ładnie spała.
Codziennie jestem umówiona z jakąś koleżanką, więc będzie się działo :-):-):-)
Najbardziej cieszę się na spotkanie szczególnie z jedną przyjaciółką i jej synkiem, bo odjeżdża do Nowej Zelandii, więc kto wie za ile lat znów się spotkamy.
Postaram się zajrzeć na BB przez ten czas.

Czesc dziewczyny.
Ja sobie zrobilam dzis dzien wielkiego sprzatania i prania co popadnie.Teraz patrze na te gore do prasowania i wszystkiego mi sie odniechciewa.
Mala dzis byla wyjatkowo grzeczna nawet dala mamie pierozki zrobic.Kochane malenstwo.Teraz usnela wiec lece zaraz wszystko podlewac bo mi wszystko uschnie.
Wystraszylam sie tym zapaleniem zachlystkowym.Musze gdzies o tym poczytac.

Aha myslalam ze tylko moje dziecko tak nie spi w nocy i co chwile tylko by jadla,ale widze ze jest git bo nie jestem sama.Juz sie nie martwie.

Dziewczyny, fundacja AKOGO organizuje 14ego sierpnia w Kielcach warsztaty dotyczace pierwszej pomocy w wypadku zakrztuszen. Wstep jest wolny.
Warsztaty beda mialy miejsce na Placu Artystow i zaczynaja sie o 12ej i potrwaja do 20:50

Ostatnia edycja:
Melduje że żyjemy i sie ni epotopiliśmy nad wodą :) mała cały dzień w cieniu poleżała i teraz szaleje też a my popływalismy i popracowaliśmy nad opalenizną :)

Teraz uciekam bo czas kapać dziecięcie :)

To się nazywa rozładowanie tłoku:-D
Kilka farm na FB i tutaj można nadrobić w 5 minut:-D

Alicja standardowo śpi -mama standardowo na farmie haruje hehehe

reklama
Rąbneło mnie na mózg (tak to pieknie kiedyś chyba Justa napisała :-) ) i z okazji zakończenia mojego macierzyńskiego robię grilla na 25 osób.

Poratujcie jakimiś fajnymi przepisami na kulinarnym...

A tak w ogóle Justa fajnie że wróciłaś :-)

Do góry