reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ehhh, czemu kiedy nie mam czasu na BB to musicie tyle tu pisać?? :(
Dałam radę przeczytać tylko jedną stronę z tego wątku.

Ataaka prawie się popłakałam czytając o Waszym wypadku przy kąpieli :(

reklama
Jestem i padam. Od 11 do 18.30 bylismy w miescie ,obleciałam całą największą galerie i całe stare miasto...i co...i duuuuupa...nic nie kupilam, tzn kupilam, koszule, krawat sweterk i kamizelke dla Boryska. Dla mnie nie ma nic, mój rozmiar to tylko babciowe garsonki...porazka:no::angry::angry::angry::angry::angry:. Mam dosc i pojde na to wesele chyba w dresach. Córcia ma piekna sukienke, Borysek tez elegancki strój, T. przymierzal garnitur, w tygodniu jedzie go kupic, a ja nie ma noc, zero, nul:angry::angry::angry::angry:. Nie mam pomysłu. Juz miałam plan żeby sobie kupic męski garnitur taki jak T, do tego koszule i krawat, bylo by fajnie, tylko niestety nie przerabiają męskich gajerków na damskie...no i znowu duuuupa.

Sorki ale nie dam rady poczytac co naskrobałyscie. Siedze własnie na tarasie na działce i komary zjadają mnie żywcem takze zaraz stad spadam...

a tam sie nie nadaje, załóż, zrób foto i my ocenimy :-)

w jakiej ja kreacji ostatnio widzialam dziewczynę na weselu to aż mi ręce opadły i szczęka, nie wiem czy to byla sukienka czy może raczej bluzka, pół biustonosza jej było widać, majtki prawie też, a buty, bosz obcas nie wiem może ze 20cm, wszyscy ją komentowali azem z panną młodą... :baffled:

katik rozwalilas mnie tymi dupami......

Padam dzis strasznie.Czemu moje dziecko tak marudzi???????Dobre pytanie.
Nic nie zrobione w domu taki balagan ze szok.Kwiatki nie podlane trawa nie podlana.Jutro bedzie po wszystkim przy tej temperaturze mala nie daje mi nic zrobic caly dzien buczy juz mam dosc.
W koncu usnela.

akaata ja tez raz bym utopila malenka.W ten sam sposob.Az mnie zmrozilo jak to przeczytalam bo sobie przypomnialam.Glupia matka dobrze ze moj tego nie widzial.
A dzisiaj bym jej zabki wybila ktorych nie ma tak mi fiknela w wanience ze uderzyla buzka strasznie.Trzeba tak uwazac ze szok.Nie wiem jak to sie stalo,ale naszczescie nic nie widac.
wronia wpadnij tez do Hiszpanii tutaj sa zajebiste ciuchy i takie przeceny ze ho hooooooo.Hiszpanki tez maja grube dupy.
Ale ja tam nie wierze w grubosc twojej.

Witajcie kochane dziękuję wam bardzo bardzo za te posty jak je czytam to łzy same mi lecą , bo mimo tego że mnie tyle nie było to czuje się z wami jak z siostrami :-)) rzeczywiście przeszłyśmy bardzo dużo ale mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży w przyszłym tygodniu zaczynamy kontrole w poradni alergologicznej u chirurga z tą przepukliną i jeszcze paru.zuziaczek jest rzeczywiście dzielny ale powiem szczerze że jak miała zmieniany wenflon co drugi dzień w szpitalu bo takie ma kruche żyłki to jak mi ją oddawali to tak się wtulała we mnie że co ją odstawiałam to od razu płakała a to było dla mnie najgorsze że ona tak cierpiała a ja nie mogłam jej pomóc , dali mi do domu taką rurkę i gdyby coś się znowu działo to mam je to odessać z gardła. Powiem wam kochane że nie mogę jej z nikim zostawiać w domu jak jestem sama to nawet do kibelka ją biorę bo w każdym momencie to się może powtórzyć więc do roku czasu dopóki nie ukształtuje się jej przełyk to wszędzie ze mną musi jeździć.
Kochane dziękuję wam za wszystko :-) będę zaglądała w miarę możliwości jak moja kochana dzidziunia mi pozwoli. Buziaczki

reklama
Witajcie kochane dziękuję wam bardzo bardzo za te posty jak je czytam to łzy same mi lecą , bo mimo tego że mnie tyle nie było to czuje się z wami jak z siostrami :-)) rzeczywiście przeszłyśmy bardzo dużo ale mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży w przyszłym tygodniu zaczynamy kontrole w poradni alergologicznej u chirurga z tą przepukliną i jeszcze paru.zuziaczek jest rzeczywiście dzielny ale powiem szczerze że jak miała zmieniany wenflon co drugi dzień w szpitalu bo takie ma kruche żyłki to jak mi ją oddawali to tak się wtulała we mnie że co ją odstawiałam to od razu płakała a to było dla mnie najgorsze że ona tak cierpiała a ja nie mogłam jej pomóc , dali mi do domu taką rurkę i gdyby coś się znowu działo to mam je to odessać z gardła. Powiem wam kochane że nie mogę jej z nikim zostawiać w domu jak jestem sama to nawet do kibelka ją biorę bo w każdym momencie to się może powtórzyć więc do roku czasu dopóki nie ukształtuje się jej przełyk to wszędzie ze mną musi jeździć.
Kochane dziękuję wam za wszystko :-) będę zaglądała w miarę możliwości jak moja kochana dzidziunia mi pozwoli. Buziaczki

Karola jestesmy z Toba,i po tu jestesmy aby sie wzajemne wspierac !!!
Kochana dzielna Zuzia ona tak chce byc z toba caly czas,bo przy mamie czuje sie najbezpieczniej.Najwazniejsze ze macie dobryh lekarzy ktorzy pomoga Zuzi wrocic do pelni zdrowia.Wszystko bedzie dobrze.Buziolki dla Was dziewczynki :)))

Do góry