reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

KAROLA - 3mam kciuki za was... wierzę, że teraz będzie u was już tylko lepiej... musi!!

JUSTA - witaj znowu kochana... no to ładnie Cię w Germanii urządzili... :eek: dobrze, że u was w porządku.

reklama
Kwiatuszku dzisiaj w gazecie Twoje Dziecko wyczytałam że imiona naszych synków są najbardziej popularnymi imionami dla chłopców... ;-) Kubo-Tymki rządzą :-D

PS Katik Ala 2 razy po karmieniu w nocy zaczęła gadać... no to gadała -ja poszłam spać hehehe nawet nie wiem jak długo paplała bo jak się przebudziłam to spała:):):)

hehe, moja codziennie po karmieniu o 6 gada, nie wiem jak długo, bo nie przyłączam się do dyskusji tylko śpię dalej

kurde a ja to sie dygam zasnac, jak ona nie spi...

Zielona, dobry pomysl z tym paracetamolem. Kolezanka tez mi to sugerowala, u niej to byla ostatnia deska ratunku. Ja nie podawalam, bo nie bylo az tak drastycznie.

Biedne te dzieciaczki z rosnącymi zębolami. Bartek też wszytsko wpycha do buzi i się denerwuje, bo go swędzi, albo boli. Ale raczej swędzi, bo jak mu robimy masaż dziąsełka to się cieszy i nastawia do masowania :)))

Tymczasem idę pofarmerować na FB i pogrzebać w ciuszkach po Kubuli, bo jutro planuję je wyprać i teściowa będzie je sobie prasować, skoro lubi ;)))

Tymczasem idę pofarmerować na FB)

To mój nałóg:-)

A ja nie wiem na którym wątku mam to napisać... moje dziecię 2 razy dziś samo włożyło sobie smoka do buzi w pełni świadoma że smok to smok i służy do czego służy:-D

Zielona biedna Kostka:-( Ali chyba przeszło i ząbków nie będzie póki co -ręce w buzi są, zaślinione jesteśmy obydwie ale już tak nie marudzi więc pewnie nic nie wyłazi:tak:

To mój nałóg:-)

A ja nie wiem na którym wątku mam to napisać... moje dziecię 2 razy dziś samo włożyło sobie smoka do buzi w pełni świadoma że smok to smok i służy do czego służy:-D

Zielona biedna Kostka:-( Ali chyba przeszło i ząbków nie będzie póki co -ręce w buzi są, zaślinione jesteśmy obydwie ale już tak nie marudzi więc pewnie nic nie wyłazi:tak:

Znaczy się jesteś dumną mamcią więc możesz się tym chwalić gdzie bądź ;)))))))))

ząbki mogą wychodzić nawet do 2 miesięcy

Kubie szły 4 miechy ;) ale tak jakoś mało inwazyjnie... ślinił się, czasem pobuczał, pogryzł gryzaczki... ze dwa dni, jak przebijały skórę to była masakra, ale potem kolejne już spoko.

Co do smoczkow to Konstancja pala do nich niechecia i nie jest to tajemnica. W lozeczku (lub w kojcu, zalezy gdzie akurat sobie jest), ma jeden smoczek. Smoczek ten ma zelowa otoczke. Konstancja sama wklada sobie go do buziaka. Traktuje go jak gryzaczek, z tym, ze czasem tez possie.

reklama
13 dzięki za chęci, będę w cz-wa u mamy, to podejdę do tesco. A na jakim dziale to szukać?

Kwiatek podziwiam Cię, ukłony dla Ciebie kobieto!! Jak ty dajesz radę przy dwójce dzieci? Ja to już bym chodziła jak zombi po takich nockach

Ostatnia edycja:
Do góry