reklama
Love
Fanka BB :)
Zostaw dla następnego potomka
do tego czasu to juz laktatory zastąpią roboty
Ella1
Fanka BB :)
Uff nadrobiłam...tylko nie mam czasu poodpisywać
M dalej na urlopie i cale dnie razem więc ciągle nie mam czasu na kompa
Dziś maleńka byla przekochana caly dzień, a my na rower się wybraliśmy sprzedając dziecię babci na 3h ;]
Wronka- ja mam ten sam problem...w przyszłym tyg wesele kumpeli a ja jak hipopotam :/
Love- moze nie bedzie tak źle i się wcześniej braciszka/siostrzyczki dla Z dorobicie
Do miłego jutro
M dalej na urlopie i cale dnie razem więc ciągle nie mam czasu na kompa
Dziś maleńka byla przekochana caly dzień, a my na rower się wybraliśmy sprzedając dziecię babci na 3h ;]
Wronka- ja mam ten sam problem...w przyszłym tyg wesele kumpeli a ja jak hipopotam :/
Love- moze nie bedzie tak źle i się wcześniej braciszka/siostrzyczki dla Z dorobicie
Do miłego jutro
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Katik, ja sie zabieram za ta ksiazke kolejny raz. Znowu zaleje sie lzami... To taki automasochizm, ale co zrobic skoro historia cudna?
do tego czasu to juz laktatory zastąpią roboty
Love wystaw na allegro Ja tak wystawiłam detektor tętna i sprzedałam za 95 zł,a kupiłam za 130 albo tak jak pisze 13tka zostaw sobie, przy następnym brzdącu się przyda
Ja dziś padam na twarz, zbierałam w ogródku śliwki, zrobiłam dżem, wyspacerowałyśmy się. Jutro projet plaża
więc zmykam spać.
Dobrej nocki!
Ok ja idu spac. Jutro czeka mnie maraton po miescie w celu poszukiwania tego nieszczesnego stroju na wesele. Trzymajcie kciuki żebym nie spedziła tam calego dnia, bo jakos szoping w obecynym wydaniu wcale mnie nie bawi...wwrr. Zresztą jeszcze zabieram ze soba ogonek czyli T i Boryska, nie mam wyjscia skoro to cycus mamusi i inaczej się nie da...
Witam was dziewczynki wieczornie.Wrocilam do rzeczywistosci tzn juz na poczatku sierpnia ale na nic nie mam czasu.Nie wiem co to sie dzieje.Zajrzalam tylko kiedys na fotki i tyle.
Po wczasach w Pl jesli to w ogole mozna nazwac wczasami super.Nigdzie zesmy nie byli nic nie zwiedzilismy ale i tak bylo fajnie z rodzinka.
Dom juz stoi takze tempo mielismy expresowe.Od jutra zaczynaja dach robic widac ze cos sie dzieje.Nic nie wiem co u was sie dzieje.Nie nadrobie napewno miesiaca zaleglosci ale postaram sie byc chociaz na biezaco.
Mam bardzo wielki problem tylko z ta skora malej.Mowie wam nie wyglada to za ciekawie.Szkoda mi jej bo strasznie ja to chyba swedzi bo jest bardzo niespokojna i nerwowa.W nocy zle spi i bardzo sie drapie moja bida mala.
Mam nadzieje ze u was wszystko oki i nic sie nie zmienilo.Calusy dla wszystkich malenstw i i ch mam
Po wczasach w Pl jesli to w ogole mozna nazwac wczasami super.Nigdzie zesmy nie byli nic nie zwiedzilismy ale i tak bylo fajnie z rodzinka.
Dom juz stoi takze tempo mielismy expresowe.Od jutra zaczynaja dach robic widac ze cos sie dzieje.Nic nie wiem co u was sie dzieje.Nie nadrobie napewno miesiaca zaleglosci ale postaram sie byc chociaz na biezaco.
Mam bardzo wielki problem tylko z ta skora malej.Mowie wam nie wyglada to za ciekawie.Szkoda mi jej bo strasznie ja to chyba swedzi bo jest bardzo niespokojna i nerwowa.W nocy zle spi i bardzo sie drapie moja bida mala.
Mam nadzieje ze u was wszystko oki i nic sie nie zmienilo.Calusy dla wszystkich malenstw i i ch mam
reklama