reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Uff nadrobiłam...tylko nie mam czasu poodpisywać

M dalej na urlopie i cale dnie razem więc ciągle nie mam czasu na kompa ;)
Dziś maleńka byla przekochana caly dzień, a my na rower się wybraliśmy sprzedając dziecię babci na 3h ;]

Wronka- ja mam ten sam problem...w przyszłym tyg wesele kumpeli a ja jak hipopotam :/
Love- moze nie bedzie tak źle i się wcześniej braciszka/siostrzyczki dla Z dorobicie ;)

Do miłego jutro ;)

do tego czasu to juz laktatory zastąpią roboty :-D

Love wystaw na allegro :) Ja tak wystawiłam detektor tętna i sprzedałam za 95 zł,a kupiłam za 130 albo tak jak pisze 13tka zostaw sobie, przy następnym brzdącu się przyda :)

Ja dziś padam na twarz, zbierałam w ogródku śliwki, zrobiłam dżem, wyspacerowałyśmy się. Jutro projet plaża
więc zmykam spać.

Dobrej nocki!

Ok ja idu spac. Jutro czeka mnie maraton po miescie w celu poszukiwania tego nieszczesnego stroju na wesele. Trzymajcie kciuki żebym nie spedziła tam calego dnia, bo jakos szoping w obecynym wydaniu wcale mnie nie bawi...wwrr. Zresztą jeszcze zabieram ze soba ogonek czyli T i Boryska, nie mam wyjscia skoro to cycus mamusi i inaczej się nie da...

Witam was dziewczynki wieczornie.Wrocilam do rzeczywistosci tzn juz na poczatku sierpnia ale na nic nie mam czasu.Nie wiem co to sie dzieje.Zajrzalam tylko kiedys na fotki i tyle.
Po wczasach w Pl jesli to w ogole mozna nazwac wczasami super.Nigdzie zesmy nie byli nic nie zwiedzilismy ale i tak bylo fajnie z rodzinka.
Dom juz stoi takze tempo mielismy expresowe.Od jutra zaczynaja dach robic widac ze cos sie dzieje.Nic nie wiem co u was sie dzieje.Nie nadrobie napewno miesiaca zaleglosci ale postaram sie byc chociaz na biezaco.
Mam bardzo wielki problem tylko z ta skora malej.Mowie wam nie wyglada to za ciekawie.Szkoda mi jej bo strasznie ja to chyba swedzi bo jest bardzo niespokojna i nerwowa.W nocy zle spi i bardzo sie drapie moja bida mala.
Mam nadzieje ze u was wszystko oki i nic sie nie zmienilo.Calusy dla wszystkich malenstw i i ch mam

reklama
ja też zmykam, tylko tam jeszcze cos zasieje...
ja jutro rano dziecię idę obkupić bo obczaiłam w mym miasteczku rekidsa a tam do -70%, no a potem do ortopedy tzn na 16, trzymajcie kciukasy.

Do góry