reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
czesc Dziewczynki
padam na twarz
mój dziec na caly dzien spal jakies 10 min
caly dzien marudzila, nie chciala jesc a wszelkie proby polozenia do łóżeczka konczyły się niemiłosiernym wrzaskiem:-(brzuszek raczej jej nie bolal, kolka nie wchodzi w gre bo to tylko takie marudzenie a nie placz...
dopiero po pluskaniu w wannie zaneła ufff a ja chyba ide spac razem z nią.. nie nadrobie dziś co pisałyscie...
do tego co chwila rozłacza mi sie net , jedno zaladowanie strony i musze lączyc go od nowa :wściekła/y:
buziaki

]czesc Dziewczynki
padam na twarz
mój dziec na caly dzien spal jakies 10 min
caly dzien marudzila, nie chciala jesc a wszelkie proby polozenia do łóżeczka konczyły się niemiłosiernym wrzaskiem:-(brzuszek raczej jej nie bolal, kolka nie wchodzi w gre bo to tylko takie marudzenie a nie placz...
dopiero po pluskaniu w wannie zaneła ufff a ja chyba ide spac razem z nią.. nie nadrobie dziś co pisałyscie...
do tego co chwila rozłacza mi sie net , jedno zaladowanie strony i musze lączyc go od nowa :wściekła/y:
buziaki

a co Wy wszystkie jestescie w jakiejs nowej grupie "w gescie pomocy? ja tez chce pomoc :tak: tylko jak?
musze Wam się odwdzieczyc za kocyczek

słuchajcie mam do oddania laktator elektryczny nuka , jest nowy zapakowany, z butlą nuka, otworzylam go tylko zeby go sprawdzic
może któras potrzebuje?
kupilam go jak jeszcze mialam mleko myslalam ze sie przyda, no ale niestety, pokarm zanikl wiec i laktator sie nie przydal jak chcecie to piszcie na prv bo moge tu nie zauwazyc

Joł
U mnie nadal sprzatanie .
teraz jakies kundle wyły i mi obudziły małą wwrr ..
Nic mi się nie chce .
mam lenia
Szymek wkońcu załapał jak się sika i jest cały z siebie dumny jak sika na stojąco . Ubaw po pachy .
Milego dnia

wronka - he he dobra jestes przesyłka poszła wczoraj :)

gratki dla syncia!

hej!!!

13x13 przypuszczam, że to są te perełki, o których kiedyś była mowa, ale u nas tego nie zauważyłam. Poprostu zrobiły się białe dziąsełka i wykiełkowało

a ja nawet nie wiem jakie było dziąsło bo nie prowadziłam obserwacji, po prostu odkryłam zęba!

pytalyscie o Karole
odpisala mi
jej maz wyjechal za granice i sama zajmuje sie małą pomaga jej mama
walcza z przepuchlina pepkowa i bezdechem malutka caly czas chce byc na rękach wiec nie jest latwo
Karola napisala ze jak da rade to wieczorem sie odezwie do nas na BB

bidulka, trzymam kciukasy i tulam mocno

Za to mój brat się żeni w ten piątek :-D czyli 13go :-D:-D:-D
Jak to powiedziała moja kuzynka: Muszą być siebie pewni :-p:laugh2::-p

ja też brałam ślub 13-go!!!!!!!!! :-)

To będę czekać z niecierpliwością na twoją relację z wesela, bo tym masz pierwsza. U mnie sytuacja nie taka zła, bo 3 minuty pod salą weselną mieszka ciotka mojego męża i chyba tam zostawimy małą. Ale to jeszcze nie pewne. Tylko obawiam się jak zniesie to moja mama, bo jak mała włączy syrenę, że jest głodna, to może niejedną osobę wystraszyć. Jak nie dostanie cycka już, to późnej się tak rozkręca, że nawet cycek nie pomaga. Miałam już parę taki historii. Nie mogłam w danej chwili jej nakarmić, to później była taka histeria, że szkoda mówić.

A nie lepiej odciągnąć mleko i niech będzie w butelce na wypadek "W".

My już w lipcu zaliczyliśmy 2 wesela i ja odciągałam wcześniej mleko tak 3 porcje i szalalam na parkiecie bez strachu że nie usłysze telefonu i że dziecię głodne. no a mama była spokojna że ma co dzieciu dac jesc.
Teraz w tą sobote też mamy wesele ponad 20 km od domu i Ola zostaje z moją mamą, następne 28.08 i potem we wrześniu ale na tamto nie jedziemy raczej.
Ja kiecke też chrzcinową wykorzystuję na wesele.

Wroniu a fryzjerem się nie przejmuj, zrób sobie naturalne włosy i nie będziesz się przynajmniej przejmowala, że ci się rozwaliło czy cuś.

gratki dla syncia!

a ja nawet nie wiem jakie było dziąsło bo nie prowadziłam obserwacji, po prostu odkryłam zęba!

bidulka, trzymam kciukasy i tulam mocno

ja też brałam ślub 13-go!!!!!!!!! :-)

A nie lepiej odciągnąć mleko i niech będzie w butelce na wypadek "W".

My już w lipcu zaliczyliśmy 2 wesela i ja odciągałam wcześniej mleko tak 3 porcje i szalalam na parkiecie bez strachu że nie usłysze telefonu i że dziecię głodne. no a mama była spokojna że ma co dzieciu dac jesc.
Teraz w tą sobote też mamy wesele ponad 20 km od domu i Ola zostaje z moją mamą, następne 28.08 i potem we wrześniu ale na tamto nie jedziemy raczej.
Ja kiecke też chrzcinową wykorzystuję na wesele.

Wroniu a fryzjerem się nie przejmuj, zrób sobie naturalne włosy i nie będziesz się przynajmniej przejmowala, że ci się rozwaliło czy cuś.

juz sie zapisałam do mojego drugiego fryzjera....jak dobrze ze chodze do dwóch...heheh, ale ten pierwszy bardziej mi pasował, bo raz ze w moim bloku, a dwa od razu z kosmetyczka, a chciałam tez makijaz, no ale coz...

]słuchajcie mam do oddania laktator elektryczny nuka

Zostaw dla następnego potomka:-D

jeśli chodzi o kupców z KDT... po cichu dostali całkiem niezłą lokalizację i to baaardzo blisko centrum:tak: ale o tym cicho sza -ostatnio przez przypadek zobaczyłam reklamę

No nic spadam spać -poczytałam miałam napisać i zapomniałam:confused2:

Wesele siostry S mamy 21go moja siostra jedzie -za niańkę będzie robiła:sorry: mała o 20 pójdzie spać i do 5 spokój -w razie czego dotankuje ją butlą:-)

Zielona... 2 dni temu skonczylam ksiazke...chlip, chlip... Ostatnie strony to w zwolnionym tempie czytalam, by na dluzej bylo...

reklama
Do góry