sospettosa
Fanka BB :)
zdycham ;/
włożyłam dziś 50 słoików ogórków :|
Wronka przecież masz super kiecke z Chrzcin Synka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdycham ;/
[/B]
????? ale Borys jeszcze nie mial chrzcin.....a ja nie mam kiecki...
Joł
U mnie nadal sprzatanie .
teraz jakies kundle wyły i mi obudziły małą wwrr ..
Nic mi się nie chce .
mam lenia
Szymek wkońcu załapał jak się sika i jest cały z siebie dumny jak sika na stojąco . Ubaw po pachy .
Milego dnia
wronka - he he dobra jestes przesyłka poszła wczoraj
hej!!!
13x13 przypuszczam, że to są te perełki, o których kiedyś była mowa, ale u nas tego nie zauważyłam. Poprostu zrobiły się białe dziąsełka i wykiełkowało
pytalyscie o Karole
odpisala mi
jej maz wyjechal za granice i sama zajmuje sie małą pomaga jej mama
walcza z przepuchlina pepkowa i bezdechem malutka caly czas chce byc na rękach wiec nie jest latwo
Karola napisala ze jak da rade to wieczorem sie odezwie do nas na BB
Za to mój brat się żeni w ten piątek czyli 13go
Jak to powiedziała moja kuzynka: Muszą być siebie pewni
To będę czekać z niecierpliwością na twoją relację z wesela, bo tym masz pierwsza. U mnie sytuacja nie taka zła, bo 3 minuty pod salą weselną mieszka ciotka mojego męża i chyba tam zostawimy małą. Ale to jeszcze nie pewne. Tylko obawiam się jak zniesie to moja mama, bo jak mała włączy syrenę, że jest głodna, to może niejedną osobę wystraszyć. Jak nie dostanie cycka już, to późnej się tak rozkręca, że nawet cycek nie pomaga. Miałam już parę taki historii. Nie mogłam w danej chwili jej nakarmić, to później była taka histeria, że szkoda mówić.
gratki dla syncia!
a ja nawet nie wiem jakie było dziąsło bo nie prowadziłam obserwacji, po prostu odkryłam zęba!
bidulka, trzymam kciukasy i tulam mocno
ja też brałam ślub 13-go!!!!!!!!! :-)
A nie lepiej odciągnąć mleko i niech będzie w butelce na wypadek "W".
My już w lipcu zaliczyliśmy 2 wesela i ja odciągałam wcześniej mleko tak 3 porcje i szalalam na parkiecie bez strachu że nie usłysze telefonu i że dziecię głodne. no a mama była spokojna że ma co dzieciu dac jesc.
Teraz w tą sobote też mamy wesele ponad 20 km od domu i Ola zostaje z moją mamą, następne 28.08 i potem we wrześniu ale na tamto nie jedziemy raczej.
Ja kiecke też chrzcinową wykorzystuję na wesele.
Wroniu a fryzjerem się nie przejmuj, zrób sobie naturalne włosy i nie będziesz się przynajmniej przejmowala, że ci się rozwaliło czy cuś.
]słuchajcie mam do oddania laktator elektryczny nuka
Zielona... 2 dni temu skonczylam ksiazke...chlip, chlip... Ostatnie strony to w zwolnionym tempie czytalam, by na dluzej bylo...