A ja idę 28 sierpnia na wesele. Kiecka jest, ta co na chrzciny. Z taką myślą ja kupowałam. Tylko nie mam butów do niej. Wczoraj próbowałam kupić, ale wszystkie poprzebierane. Dużo wyprzedaży, ale z moim popularnym 38 nie tak łatwo. A chcę kupić szare buciki. Będę od piątku w częstochowie u mamy, może tam uda mi się coś kupić. A tak w ogóle to nie wiem jak my damy radę na tym weselu. Msza jest już o 13:30. A moja Alicja cały czas na cycu. Przerwy 1,5 godzinne, czasem dłużej. Moja mama będzie z małą. I co tak będę latać co chwilę?? Chyba dopiero wieczorem jak już ją położymy to wtedy trochę pobędziemy na weselu.
reklama
Ja to w ogóle nie mam pojecia jak to bedzie, bo Borys jedzie z Nami, a wesele jest w innej miejscowosci, no co prawda mamy zapewniony hotel (jest nad restauracją),l chce wziac łózeczko turystyczne i nianie elektroniczną, jak Borys zasnie to do tej 5 powinien spac...bynajmniej ostatnio tak spi...oby..A ja idę 28 sierpnia na wesele. Kiecka jest, ta co na chrzciny. Z taką myślą ja kupowałam. Tylko nie mam butów do niej. Wczoraj próbowałam kupić, ale wszystkie poprzebierane. Dużo wyprzedaży, ale z moim popularnym 38 nie tak łatwo. A chcę kupić szare buciki. Będę od piątku w częstochowie u mamy, może tam uda mi się coś kupić. A tak w ogóle to nie wiem jak my damy radę na tym weselu. Msza jest już o 13:30. A moja Alicja cały czas na cycu. Przerwy 1,5 godzinne, czasem dłużej. Moja mama będzie z małą. I co tak będę latać co chwilę?? Chyba dopiero wieczorem jak już ją położymy to wtedy trochę pobędziemy na weselu.
magda1978
Fanka BB :)
U nas za m-c chrzciny, też powinnam zacząć się za jakimiś kreacjami rozglądać. Dla siebie zupełnie nie mam pomysłu, nie wiem nawet za bardzo gdzie jechać, w butikach np w Arkadii raz że ceny kosmiczne to jakieś takie nie w moim guście te ciuchy. Najbardziej lubiłam po takie rzeczy jeździć do KDT a że ich rozpędzili to mam problem
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja uwielbiam 13. Mieszkałam pod 13, w telefonie miałam 13, T. urodził sie 13 i dlatego jak rejestrowałam samochód to tablice rejestracyjne tez poprosiłam z 13 ;-). Pani sie lekko zdziwiła, bo nikt nie chciał...hehe a ja sama prosilam...;-)
odkąd Tymoteusz urodzil sie 13 kwietnia zaczęłam lubić tę liczbę
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
U nas za m-c chrzciny, też powinnam zacząć się za jakimiś kreacjami rozglądać. Dla siebie zupełnie nie mam pomysłu, nie wiem nawet za bardzo gdzie jechać, w butikach np w Arkadii raz że ceny kosmiczne to jakieś takie nie w moim guście te ciuchy. Najbardziej lubiłam po takie rzeczy jeździć do KDT a że ich rozpędzili to mam problem
Rozpedzili KDT??? To co teraz jest pod moja kochana Maszkara poza burzujskimi tarasami?
Ja to w ogóle nie mam pojecia jak to bedzie, bo Borys jedzie z Nami, a wesele jest w innej miejscowosci, no co prawda mamy zapewniony hotel (jest nad restauracją),l chce wziac łózeczko turystyczne i nianie elektroniczną, jak Borys zasnie to do tej 5 powinien spac...bynajmniej ostatnio tak spi...oby..
To będę czekać z niecierpliwością na twoją relację z wesela, bo tym masz pierwsza. U mnie sytuacja nie taka zła, bo 3 minuty pod salą weselną mieszka ciotka mojego męża i chyba tam zostawimy małą. Ale to jeszcze nie pewne. Tylko obawiam się jak zniesie to moja mama, bo jak mała włączy syrenę, że jest głodna, to może niejedną osobę wystraszyć. Jak nie dostanie cycka już, to późnej się tak rozkręca, że nawet cycek nie pomaga. Miałam już parę taki historii. Nie mogłam w danej chwili jej nakarmić, to później była taka histeria, że szkoda mówić.
Ja mam wesele juz w ta sobote. Odleglosc jakies 20 km od domu. Bierzemy mala ze soba plus moja siostre do opieki. Wesele jest w hotelu, wiec bedziemy tam mieli pokoj wynajety. Slub jest dopiero na 19, wiec mam cicha nadzieje, ze po "obiedzie" nakarmie mala i pojdzie spac (normalnie kolo 20 ja kapiemy i od razu zasypia). Boje sie tylko, ze jak nie bedzie w swoim domku, w swoim lozeczku to nie bedzie chciala spac. Natalka w ogole ostatnio nie lubi nigdzie jezdzic. Wszelkie wizyty sa skrocone do minimum, bo jest marudzenie i placz :-(
magda1978
Fanka BB :)
Rozpedzili KDT??? To co teraz jest pod moja kochana Maszkara poza burzujskimi tarasami?
Póki co śmietnisko i rozbiórka hal, a potem muzeum.
Jakiś rok temu wypędzili tych handlarzy, do rękoczynów doszło. Śmiesznie było
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Dzizas jakie muzeum? Chyba nie pamieci braci...
reklama
panny mlodej ni przescigne nie mam sznas...ładna dziewczyna z niej...zreszta nie o to chodzi, a wesele nie 13 a 20...napisałam przeciez ;-)
no faktycznie ale ze mnie młotek :-)
Za to mój brat się żeni w ten piątek czyli 13go
Jak to powiedziała moja kuzynka: Muszą być siebie pewni
ooooo to tutaj się będzie działo...a gdzie zdjęcia kiecki i modelki ?
no tutaj też się działo...w tv widziałam....
mój bąbel się nakrył pieluchą na łepek i zasypia...a ja się dygam i zaglądam czy dycha...