reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

pytalyscie o Karole
odpisala mi
jej maz wyjechal za granice i sama zajmuje sie małą pomaga jej mama
walcza z przepuchlina pepkowa i bezdechem malutka caly czas chce byc na rękach wiec nie jest latwo
Karola napisala ze jak da rade to wieczorem sie odezwie do nas na BB

reklama
pytalyscie o Karole
odpisala mi
jej maz wyjechal za granice i sama zajmuje sie małą pomaga jej mama
walcza z przepuchlina pepkowa i bezdechem malutka caly czas chce byc na rękach wiec nie jest latwo
Karola napisala ze jak da rade to wieczorem sie odezwie do nas na BB
Kurcze jeszcze i przepuklina pępkowa się im przypałętała :-( ... dość się już nacierpiała i Zuzka i Karolka...

heloł Dziewczęta :)
Dziś pracowity dzień, bo ogórki obrodziły (na prawdziwym polu, nie tym fejsbukowym :D) i trzeba pokłaść je w słoiki ;/.
Adaś robi się nieznośny. Popada ze skrajności w skrajność. Jemu nie zdarzało się płakać, a teraz marudzi ;/, nawet przy jedzeniu ;/.
Podejrzewam go o ząbki, ale sama nie wiem. Dziąsełka ma normalne, rózowiutkie i płaskie. Tylko ślini się na potęgę, normalnie zdarza mu się pluć...to już nie bąbelki tylko po prostu pluje na podłogę.

Qrde w piatek (20) mam wesele, bylam się zapisac do fryzjera...i co...dooopa. Dopiero na 14.00, a o 14.00 to ja już musze wyjezdzac. Do tego nie mam w czym isc:angry::angry:, bo nic nie moge znalezc na ta moja wieeelką dupe:no::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:. Jest mnóstwo pieknych sukienek, ale nie na mnie..... Qrna dlaczego mój kuzyn się nie hajtał w zeszłym roku, jak nosiłam rozmiar 36/38...:sorry::-(

Żyję... ale jakie to życie... po tej dzisiejszej nocce, to się czuję, jak naćpana :sorry:
Chłopaki śpią :laugh2: Spacer i lekarz odchaczeni. Mąż odmeldował bliskość Wrocka, więc niedługo będzie i niech go wykańczają :laugh2:

Biedna Karola!!! Mam nadzieję, że malutka szybko z tego wyjdzie!

wronka nic nie mów ja dzisiaj szukałam jakiejś sukienki na chrzciny Julki - już za tydzień i o ile nie mam problemu z brzuchem, tyłkiem - bo to rozmiar 36 to z cyckami w nic nie mogę się zmieścić - jak coś biorę 40 to ledwo zapinam a na brzuchu wisi - więc lipa

Zeby bylo smieszniej, dzis piore trzeci raz ta sama posciel, co wczoraj pralam dwa razy. Zostawilam zuszarke na noc na ogrodku, a w nocy przyszedl deszcz. Do dooopy z taka robota.......

hehe, do trzech razy sztuka, Pani Blond :-)

Qrde w piatek (20) mam wesele, bylam się zapisac do fryzjera...i co...dooopa. Dopiero na 14.00, a o 14.00 to ja już musze wyjezdzac. Do tego nie mam w czym isc:angry::angry:, bo nic nie moge znalezc na ta moja wieeelką dupe:no::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:. Jest mnóstwo pieknych sukienek, ale nie na mnie..... Qrna dlaczego mój kuzyn się nie hajtał w zeszłym roku, jak nosiłam rozmiar 36/38...:sorry::-(

Trzynastego w piątek wesele ? hmmm...oj to będzie się działo :happy:...A Ty Wronka nie szalej, bo prześcigniesz w urodzie pannę młoda i po co Ci to, hę ?

idę sprzątać, ależ mi się nie chce....

hehe, do trzech razy sztuka, Pani Blond :-)

Trzynastego w piątek wesele ? hmmm...oj to będzie się działo :happy:...A Ty Wronka nie szalej, bo prześcigniesz w urodzie pannę młoda i po co Ci to, hę ?

idę sprzątać, ależ mi się nie chce....

panny mlodej ni przescigne nie mam sznas...ładna dziewczyna z niej...zreszta nie o to chodzi, a wesele nie 13 a 20...napisałam przeciez ;-)

reklama
Za to mój brat się żeni w ten piątek :-D czyli 13go :-D:-D:-D
Jak to powiedziała moja kuzynka: Muszą być siebie pewni :-p:laugh2::-p

ja uwielbiam 13. Mieszkałam pod 13, w telefonie miałam 13, T. urodził sie 13 i dlatego jak rejestrowałam samochód to tablice rejestracyjne tez poprosiłam z 13 ;-). Pani sie lekko zdziwiła, bo nikt nie chciał...hehe a ja sama prosilam...;-)

Do góry