reklama
Katik
...jestem mamą...
Wronka - no z kazdym dniem uwielbiam Cie bardziej. Wlasnie sie poplakalam ze smiechu!
Moja maruda znow dzis dala popalic w nocy i o 3 zrobila dwugodzinna przerwe w spaniu. Oczywiscie nie tylko sobie, ale calej trojce. Na dodatek mnie glowa bolala tak potwornie, ze musialam dwie tabletki wziasc, i dopiero poluzowalo.
Zeby bylo smieszniej, dzis piore trzeci raz ta sama posciel, co wczoraj pralam dwa razy. Zostawilam zuszarke na noc na ogrodku, a w nocy przyszedl deszcz. Do dooopy z taka robota.......
Moja maruda znow dzis dala popalic w nocy i o 3 zrobila dwugodzinna przerwe w spaniu. Oczywiscie nie tylko sobie, ale calej trojce. Na dodatek mnie glowa bolala tak potwornie, ze musialam dwie tabletki wziasc, i dopiero poluzowalo.
Zeby bylo smieszniej, dzis piore trzeci raz ta sama posciel, co wczoraj pralam dwa razy. Zostawilam zuszarke na noc na ogrodku, a w nocy przyszedl deszcz. Do dooopy z taka robota.......
Forget-me-not
Fanka BB :)
Witam sie i ja;-)
Chciałam powiedziec, żem durna jak stado....hhmmm niewiem czego...niech se każdy dopowie...hehehe dzięki FB, dowiedziałam się co znaczy forget-me-not...heheheh ....no siostro tlenu, było się uczyc angola...hhmmm
Buahahahha, Wronia I love you
A mnie się wydawało, że mój nick jest taki oczywisty
Buahahahha, Wronia I love you
A mnie się wydawało, że mój nick jest taki oczywisty
wiesz....gdybym wytężyła moją mózgownice, to może i bym na to wpadła....bo jakby nie było znam znaczenie tych trzech słów osobno...hehehe, no ale po co mózg przemęczac...heheh potrzebowałam do tego FB. Cholera chyba znowu zrobie się na blond, on mi jednak lepiej pasuje :-):-)
Ja się witam:-)
Nie bardzo mam czas na bb gdyż S w domu
drugi miesiąc miodowy przeżywamy
Teraz moje skarby są na spacerze a mama odpoczywa -tata rano posprzątał, pomył gary i podłogi bo dziewczyny spały dziś do 9
Alicja jest przeszczęśliwa że ma tatę dla siebie w dzień -po 20 tata ma drugi etat u mamy
Wronka jesteś the best ale wiesz kto pyta nie błądzi więc rok temu mogłaś Forget zagadać
uciekam
Nie bardzo mam czas na bb gdyż S w domu
drugi miesiąc miodowy przeżywamy
Teraz moje skarby są na spacerze a mama odpoczywa -tata rano posprzątał, pomył gary i podłogi bo dziewczyny spały dziś do 9
Alicja jest przeszczęśliwa że ma tatę dla siebie w dzień -po 20 tata ma drugi etat u mamy
Wronka jesteś the best ale wiesz kto pyta nie błądzi więc rok temu mogłaś Forget zagadać
uciekam
Ostatnia edycja:
e.salamandra
Mama pełną parą
hej!!!
Zrobiłam sobie wczoraj wolne z dwóch powodów - z nadzieją, że odeśpię ile się da :-) i ze wzgledu na szczepienia. Synek pospać dawał jak nigdy, ale mamusia niestety nockę zarywała, bo jakieś gastryczne problemy miała :-( Jestem dziś na leku smecta. Waże 56 kg, co wg mnie jest już minimalną granicą, a tu jeszcze organizm mnie oczyszcza...
Mamuśki wracajcie z tego FB tutaj!!!!
Ząbki Adasiowi już pięknie widać. Uśmiech ma zabójczy
13x13 przypuszczam, że to są te perełki, o których kiedyś była mowa, ale u nas tego nie zauważyłam. Poprostu zrobiły się białe dziąsełka i wykiełkowało
Zrobiłam sobie wczoraj wolne z dwóch powodów - z nadzieją, że odeśpię ile się da :-) i ze wzgledu na szczepienia. Synek pospać dawał jak nigdy, ale mamusia niestety nockę zarywała, bo jakieś gastryczne problemy miała :-( Jestem dziś na leku smecta. Waże 56 kg, co wg mnie jest już minimalną granicą, a tu jeszcze organizm mnie oczyszcza...
Mamuśki wracajcie z tego FB tutaj!!!!
Ząbki Adasiowi już pięknie widać. Uśmiech ma zabójczy
13x13 przypuszczam, że to są te perełki, o których kiedyś była mowa, ale u nas tego nie zauważyłam. Poprostu zrobiły się białe dziąsełka i wykiełkowało
Joł
U mnie nadal sprzatanie .
teraz jakies kundle wyły i mi obudziły małą wwrr ..
Nic mi się nie chce .
mam lenia
Szymek wkońcu załapał jak się sika i jest cały z siebie dumny jak sika na stojąco . Ubaw po pachy .
Milego dnia
wronka - he he dobra jestes przesyłka poszła wczoraj
U mnie nadal sprzatanie .
teraz jakies kundle wyły i mi obudziły małą wwrr ..
Nic mi się nie chce .
mam lenia
Szymek wkońcu załapał jak się sika i jest cały z siebie dumny jak sika na stojąco . Ubaw po pachy .
Milego dnia
wronka - he he dobra jestes przesyłka poszła wczoraj
Katik
...jestem mamą...
u nas bylo identycznie. Tydzien przed bylo widac w dziaslach biale punkty, ktore byly coraz bielsze, a dziaselka coraz bledsze... i wreszcie zabki sie przebily i wyszly na druga strone. Nie bylo zadnych pecherzykow.13x13 przypuszczam, że to są te perełki, o których kiedyś była mowa, ale u nas tego nie zauważyłam. Poprostu zrobiły się białe dziąsełka i wykiełkowało
u nas bylo identycznie. Tydzien przed bylo widac w dziaslach biale punkty, ktore byly coraz bielsze, a dziaselka coraz bledsze... i wreszcie zabki sie przebily i wyszly na druga strone. Nie bylo zadnych pecherzykow.
białe??? są białe
a ja szukałam oznak zaczerwienienia
a dlaczego mi się uroiło ze mają być zaczerwienione
reklama
Katik
...jestem mamą...
musi byc coraz bledsze, bo jak nacisniesz sobie na dziaslo, to tez sie blade robibiałe??? są białe
a ja szukałam oznak zaczerwienienia
a dlaczego mi się uroiło ze mają być zaczerwienione
i tak samo z wychodzacym zabkiem- uciska od dolu, a dziaslo jest blade dookola, a w srodku widac zabka