reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Konstancja zasnela, mam nadzieje ze pospi do 23ej.
Usilowalam Was nadrobic, ale nie daje rady.
Annaoj kce, w imieniu Kostki dzieki za pamiec :D
A co do FB i farmerskich gier, to to zdecydowanie nie dla mnie. Ja tam wole pokera ;D Zatem czas na kilka partyjek

reklama
Jeeenyyy chodzę do tyłu! Spać poszłam o 24:30... mąż miał budzik na 4:30, bo jechał w delegację, więc jak się obudziłam, to poszłam z dobroci serca zrobić mu śniadanie i kawę... następnym razem wcisnę sobie stopery do uszu... jak wróciłam do łóżka to oczywiście nie mogłam zasnąć, a o 5:30 Bartek chciał jeść, więc znowu wstałam, o 6:00 kot zaczął szaleć, więc wstałam żeby dorwać sierściucha... No a jak w końcu gdzieś koło 6:30 usnęłam, to nie pospałam długo, bo Kuba wstał o 7:10!

Już zapowiedziałam mężowi, że jak tylko postawi dzisiaj nogę w domu, ja idę leżeć, a on zajmuje się dzieciakami... w sumie dla niego nie pierwszyzna, ale podziamgać sobię mogę, nie ;)

ja też się witam...

biedna Konstancja, nacierpi się przez te ząbelki...Oby szybko poszło...

meldujemy się tylko, ale nie mam czasu na pisanie, bo się maruda włączyła....

spadam....

juz wiem czemu sie wlaczyla...

qpsko po pachy, mokro wszedzie i do tego głodek do dupki zajrzał...a matka na bb siedziala - wyrodne stworzenie :-)
no ale kryzys opanowany :-)

moje dziecie od kilku dniu wklada poł łapki do buzi i sie dlawi...nie wiem po co ona to robi, jakby nie mogla wlozyc jednego paluszka, tylko musi pół łapki....tez tak macie ?

Ostatnia edycja:
Jeeenyyy chodzę do tyłu! Spać poszłam o 24:30... mąż miał budzik na 4:30, bo jechał w delegację, więc jak się obudziłam, to poszłam z dobroci serca zrobić mu śniadanie i kawę... następnym razem wcisnę sobie stopery do uszu... jak wróciłam do łóżka to oczywiście nie mogłam zasnąć, a o 5:30 Bartek chciał jeść, więc znowu wstałam, o 6:00 kot zaczął szaleć, więc wstałam żeby dorwać sierściucha... No a jak w końcu gdzieś koło 6:30 usnęłam, to nie pospałam długo, bo Kuba wstał o 7:10!

Już zapowiedziałam mężowi, że jak tylko postawi dzisiaj nogę w domu, ja idę leżeć, a on zajmuje się dzieciakami... w sumie dla niego nie pierwszyzna, ale podziamgać sobię mogę, nie ;)

o boziuchno mi by taki pomysł do głowy nie przyszedł... :-p

a szkoda że na tej farmie to pozagranicznemu only, bo mnie tam wypisują i ja nie rozumiem, nic póki co klikam i sadzę i zbieram i chyba jeszcze nic nie popsulam ;-)

A u nas noc spokojniusia. POszłam spać ok 24, a Ola o 1 zaczęła sie przebudzać więc dalam jej smoka, na pół godz starczyło i były jęki, no dobra dałam jej cycka i zjadła i zasnęła. Ja już w strachu że noc będzie do d... bo zaczną się pobudki co 2 h skoro tak wcześnie jadła a ta mała dzikuska wstała dopiero 7.15!!!!!!!!!!!!!!! To mnie się bardzo podobało :-D

U nas dzisiaj pogoda do bani, szaro buro i ponuro, spać mi się chce ale zobowiązałam się dzisiaj posprzątac mieszkanie/o ja głupia:crazy:/ no ale póki co to okupuje kompa bo dziecię śpi. :-D

a to tak poranny dowcip
Bezstresowe wychowanie - Demotywatory.pl

witam się szybciutko, bo spadam na spacerek
Troszkę się uspokoiłam o mój pokarm, znaczy prawdopodobnie wszystko ok. Widać przy pierwszym razie może być zupełnie inaczej niż przy drugim:baffled:.
Zielona moja Alicja też od jakiegoś tygodnia robi sobie 3 drzemki po 20 minut i tyle śpi. No chyba, że jest z nią babcia i na brzuch i swoje piersi weźmie, o tam jak jej nie ruszać to i z 2h pośpi, mama na takie rzeczy nie ma czasu:sorry:. Z tym, że rano, jak brat jej nie obudzi, dopiero po 8 czasem nawet o 9 wstaje.
Monia mój bąbel też rękę całą pcha, albo dwa paluchy, ale tak głęboko, że czasem ma odruch wymiotny (to pewnie przez to, że wszyscy mówią, że jest małym pulpecikiem;-)). Dla mnie najważniejsze, że kciuk poszedł w odstawkę.
dobra uciekam, bo potem jeszcze do sądu lecę i wizyta u alergologa. Jak mi się uda to się do gina wbiję też, trzymcie kciuki.
miłego dzionka

reklama
Witam sie i ja;-)

Moje dziecko dzisiaj pięknie pospało....zaczął stekac o 6.10, wiec go szybko myk do cycucha pojadła i dalej pospał, potem troszkę pogadal sam ze sobą bo matka jeszcze dogorywała i wstała o 8.15 ;-)

Chciałam powiedziec, żem durna jak stado....hhmmm niewiem czego...niech se każdy dopowie...hehehe dzięki FB, dowiedziałam się co znaczy forget-me-not...heheheh ....no siostro tlenu, było się uczyc angola...hhmmm

Do góry