reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Jestem.
Biore sie za zaleglosci, a pozniej napisze co i jak. Jesli Kostka pozwoli, a ostatnio nawet do kibla nie daje mi isc.
Biore sie za zaleglosci, a pozniej napisze co i jak. Jesli Kostka pozwoli, a ostatnio nawet do kibla nie daje mi isc.
Forget-me-not
Fanka BB :)
o dzizass zobaczylam ze Konstancja Zielonej powyżej 97 centyla... :-)
To my się musimy schować z tym naszym 50-tym :-)
Katik
...jestem mamą...
nieeea na tej farmie efbukowej to mozna języka zmienic czy mus jest by był angielski???
farma jest tylko po ang
ale to idzie nawet nie znajac jezyka oblookac. Kilka dni, i bedziesz wiedziala o co chodzi.
hehe, po Mamuni malusia;-)o dzizass zobaczylam ze Konstancja Zielonej powyżej 97 centyla... :-)
Moja Polka wzrostem powyzej 97, waga miedzy 50 a 75...
aniez
Fanka BB :)
Katik- może mała chciała inne butki i je oprotestowała
Agnieszka- a na focha pt. 'nie będę nigdzie szedł a ty mnie proś' albo 'rzut w sklepie na twarz' to po prostu nie reaguję- idę dalej i udaję, że nie widzę. A jak nie ma widowni to skubaniec rezygnuje z mobbingu mamusi
Nasi pod pałacem znowu będziemy w porannych wydaniach informacji ale naród powinien milczeć, bo źle wybrał prezydenta... pomylił się
Dobra... zdylam spać, bo jutro domowa 'stonka' znowu mnie wykończy... będziemy jutro wizytować pediatrę... zanim ja Bartka ubiorę, to Kuba rozmontuje gabinet
Agnieszka- a na focha pt. 'nie będę nigdzie szedł a ty mnie proś' albo 'rzut w sklepie na twarz' to po prostu nie reaguję- idę dalej i udaję, że nie widzę. A jak nie ma widowni to skubaniec rezygnuje z mobbingu mamusi
Nasi pod pałacem znowu będziemy w porannych wydaniach informacji ale naród powinien milczeć, bo źle wybrał prezydenta... pomylił się
Dobra... zdylam spać, bo jutro domowa 'stonka' znowu mnie wykończy... będziemy jutro wizytować pediatrę... zanim ja Bartka ubiorę, to Kuba rozmontuje gabinet
Katik
...jestem mamą...
klipa mogla powiedziec, ubralabym jej inneKatik- może mała chciała inne butki i je oprotestowała
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
o dzizass zobaczylam ze Konstancja Zielonej powyżej 97 centyla... :-)
Cos sie popierniczylo z tymi centylami. Spokojnie.
Musze zmienic, ale wielkiej zmieny nie bedzie, bo moja kruszynka jest w 90 centylu waga i wzrostem.
Mialam nadrabiac zaleglosci ale dupa zbita. Konstancja zaczela wrzeszczec jakby ja ktos ze skory obdzieral. Zalala sie lzami i moj podkoszulek tez. Tak ryczala przez godzine, padla zmeczona. POspi pewnie jakies 20 minut i bede miala powtorke z rozrywki...
Takie mialam tez poprzednie 4 dni. Konstancja w dniu gdy skonczyla 4 miesiace przestala spac w dzien.
Zasypia w okolicy 20ej, budzi sie dwa - trzy razy na jedzenie i spi do 8 rano. W ciagu dnia ma 2 dwudziestominutowe drzemki i tyle tego. POza tym ryczy. Ciagle mysle, ze to wina zabkowania. Bieda moja cierpi strasznie. Jesli ona ma tak jak ja z tymi zebiskami, to juz wspolczuje jej, sobie i sasiadom - bedzie to dlugotrwaly i bolesny proces.
Nie bylo mnie, bo Konstancja nie pozwala, a nawet gdyby pozwala, to moj chlop wyjechal na kilka dni i zabral komputer.
Podwojna tragedia: Placzace dziecko i brak kompa...
W piatek znikad pojawil sie tesc. Chcial pewnie sie wprosic na kilka dni, ale nie ze mna takie numery... Pewnie sie znowu obrazil.
Dzis bylysmy u lekarza i na szczepieniu. Nawet nie ma o czym pisac. Przyjal dzielnie, ze nie mam zamiaru dawac dziecku papek (choc oczywiscie musial sie dziwnie popatrzec), nie powiedzial mi nic na temat perelek zebowych (pewnie sam niewiele wie, a kto wie czy nie mniej niz ja), zgodzilismy sie, ze zaczne powoli przyzwyczajac Konstancje do mleka modyfikowanego i tyle. A no i jescze wmawial mi, ze dziecko ma kolki, bo wczoraj ryczala caly dzien i strasznie sie prezyla. Hmm, dziwne te kolki, nigdy ich nie miala, az tu w piatym miesiacu sie pojawily.