reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
a na tej farmie efbukowej to mozna języka zmienic czy mus jest by był angielski???
nieee
farma jest tylko po ang
ale to idzie nawet nie znajac jezyka oblookac. Kilka dni, i bedziesz wiedziala o co chodzi.
o dzizass zobaczylam ze Konstancja Zielonej powyżej 97 centyla... :-)
To my się musimy schować z tym naszym 50-tym :-)
hehe, po Mamuni malusia;-)

Moja Polka wzrostem powyzej 97, waga miedzy 50 a 75...

Katik- może mała chciała inne butki :-D i je oprotestowała :-D:-D:-D
Agnieszka- a na focha pt. 'nie będę nigdzie szedł a ty mnie proś' albo 'rzut w sklepie na twarz' to po prostu nie reaguję- idę dalej i udaję, że nie widzę. A jak nie ma widowni to skubaniec rezygnuje z mobbingu mamusi :-p

Nasi pod pałacem :-D znowu będziemy w porannych wydaniach informacji :sorry:ale naród powinien milczeć, bo źle wybrał prezydenta... pomylił się :-p

Dobra... zdylam spać, bo jutro domowa 'stonka' znowu mnie wykończy... będziemy jutro wizytować pediatrę... zanim ja Bartka ubiorę, to Kuba rozmontuje gabinet :laugh2:

reklama
o dzizass zobaczylam ze Konstancja Zielonej powyżej 97 centyla... :-)
To my się musimy schować z tym naszym 50-tym :-)

Cos sie popierniczylo z tymi centylami. Spokojnie. :D

Musze zmienic, ale wielkiej zmieny nie bedzie, bo moja kruszynka jest w 90 centylu waga i wzrostem.

Mialam nadrabiac zaleglosci ale dupa zbita. Konstancja zaczela wrzeszczec jakby ja ktos ze skory obdzieral. Zalala sie lzami i moj podkoszulek tez. Tak ryczala przez godzine, padla zmeczona. POspi pewnie jakies 20 minut i bede miala powtorke z rozrywki...
Takie mialam tez poprzednie 4 dni. Konstancja w dniu gdy skonczyla 4 miesiace przestala spac w dzien.
Zasypia w okolicy 20ej, budzi sie dwa - trzy razy na jedzenie i spi do 8 rano. W ciagu dnia ma 2 dwudziestominutowe drzemki i tyle tego. POza tym ryczy. Ciagle mysle, ze to wina zabkowania. Bieda moja cierpi strasznie. Jesli ona ma tak jak ja z tymi zebiskami, to juz wspolczuje jej, sobie i sasiadom - bedzie to dlugotrwaly i bolesny proces.

Nie bylo mnie, bo Konstancja nie pozwala, a nawet gdyby pozwala, to moj chlop wyjechal na kilka dni i zabral komputer.
Podwojna tragedia: Placzace dziecko i brak kompa...

W piatek znikad pojawil sie tesc. Chcial pewnie sie wprosic na kilka dni, ale nie ze mna takie numery... Pewnie sie znowu obrazil.

Dzis bylysmy u lekarza i na szczepieniu. Nawet nie ma o czym pisac. Przyjal dzielnie, ze nie mam zamiaru dawac dziecku papek (choc oczywiscie musial sie dziwnie popatrzec), nie powiedzial mi nic na temat perelek zebowych (pewnie sam niewiele wie, a kto wie czy nie mniej niz ja), zgodzilismy sie, ze zaczne powoli przyzwyczajac Konstancje do mleka modyfikowanego i tyle. A no i jescze wmawial mi, ze dziecko ma kolki, bo wczoraj ryczala caly dzien i strasznie sie prezyla. Hmm, dziwne te kolki, nigdy ich nie miala, az tu w piatym miesiacu sie pojawily.

Do góry