reklama
Love, cieszymy się, że Ci się podoba...niech dobrze grzeje i chroni nasz mały skarb - Zosieńkę :-)
ja też to przetesowałam i polecam...my wprowadzaliśmy akcję plusów i minusów na lodówce...za 10 plusów - nagroda do wyboru...Laura to bardzo polubiła i nawet teraz, kiedy już duża dziewczynka czasami się o ten system upomina...tylko teraz bardziej negocjuje, niż kiedyś, cwaniara mała :-)
ja nie mogę, znalazłam chwilkę i wlazłam na farmę...kompletnie nie wiem o co tam kaman, ale walczę, hehe...
no już prawie rwałam włosy z głowy, aż pewnego dnia zrobiliśmy akcję serduszko- jak Kuba jest grzeczny, to dostaje 1 serduszko wieczorem (rysujemy na kartce), a jak ma ich 7 to wymieniamy na nagrody (lody, kino, książeczka- co Kuba z tych drobiazgów wybierze) i jakby mi dziecko ktoś podmienił! Może spróbuj (tylko dla dwulatka to może niech to nie będzie tak długi okres oczekiwania na nagrodę)... W sumie to taki patent z Superniani... muszę przyznać, że bardzo skuteczny ))
ja też to przetesowałam i polecam...my wprowadzaliśmy akcję plusów i minusów na lodówce...za 10 plusów - nagroda do wyboru...Laura to bardzo polubiła i nawet teraz, kiedy już duża dziewczynka czasami się o ten system upomina...tylko teraz bardziej negocjuje, niż kiedyś, cwaniara mała :-)
ja nie mogę, znalazłam chwilkę i wlazłam na farmę...kompletnie nie wiem o co tam kaman, ale walczę, hehe...
Katik
...jestem mamą...
Gratki dla Boryska Kochanego !ooooo synus ma 4 m-ce dzis ;-)
heh e ja w farme gram od wczoraj i sporo już zasiałam i zebrałam ha ha nawet jakieś drzewa już mam .
2 kolejne farmerki? To ja Was do sasiedztwa zarpaszam
Ella1
Fanka BB :)
Huuuurrrraaaa!!! Wreszcie LOVE dostała kocyk!!! Cieszę się bardzo że wreeeeszcie dotarł i się podoba
Hello dziewczynki
Ja znów do tyłu bo cały dzień mnie nie było...dziś zaliczyliśmy cmentarz bo jest kolejna rocznica śmierci mojej kochanej babci...
U nas raczej ok...tylko mała w d. daje nocami bo przez sen placze i nikt nie wi czemu...pic nie, jesc nie, smoczek na chwile...wierci sie kotłuje i wszystko do bani...śpiąca jestem ciągle :/
Kwiatuszek- a jak Te Wasze nocki?? cos się poprawiło??? bo jakoś mi umkneło czy coś jest lepiej?
Katik- mam nadzieje ze jakoś laptop jeszcze "ozyje"
Laseczki lece czytać dalej bo znów do tyłu jestem...
Jutro ide za to na basen ;P M zostaje z mała a ja biore szanownego tatuśka mego i idziemy razem zrzucać kilogramy
Hello dziewczynki
Ja znów do tyłu bo cały dzień mnie nie było...dziś zaliczyliśmy cmentarz bo jest kolejna rocznica śmierci mojej kochanej babci...
U nas raczej ok...tylko mała w d. daje nocami bo przez sen placze i nikt nie wi czemu...pic nie, jesc nie, smoczek na chwile...wierci sie kotłuje i wszystko do bani...śpiąca jestem ciągle :/
Kwiatuszek- a jak Te Wasze nocki?? cos się poprawiło??? bo jakoś mi umkneło czy coś jest lepiej?
Jutro ide za to na basen ;P M zostaje z mała a ja biore szanownego tatuśka mego i idziemy razem zrzucać kilogramy
witam Panie moje drogie wieczorową porą.
Nic nie wiem co się dzieje bo niedawno wróciłam od mamci (trochi odpoczęłam psychicznie od pani T).
Wpadło mi tylko w oko że LOve dostała kocyk Superaśnie!
Nie udało nam się wyjechać w piątek :-( bo lało strasznie i wichura była okropna i burza więc nie chcieliśmy ryzykowac i zostaliśmy w domu. Pojechaliśmy do mojej mamy w sobotę z rana. Czas minął stanowczo za szybko, ale było milusio.
Rozmawiałam z mężem no i sobie wyjaśniliśmy dużo o co on się fochał przez 2 dni itp no i jest zgoda. A tak to po staremu.
Zmykam poczytać co i jak u was się działo.
Nic nie wiem co się dzieje bo niedawno wróciłam od mamci (trochi odpoczęłam psychicznie od pani T).
Wpadło mi tylko w oko że LOve dostała kocyk Superaśnie!
Nie udało nam się wyjechać w piątek :-( bo lało strasznie i wichura była okropna i burza więc nie chcieliśmy ryzykowac i zostaliśmy w domu. Pojechaliśmy do mojej mamy w sobotę z rana. Czas minął stanowczo za szybko, ale było milusio.
Rozmawiałam z mężem no i sobie wyjaśniliśmy dużo o co on się fochał przez 2 dni itp no i jest zgoda. A tak to po staremu.
Zmykam poczytać co i jak u was się działo.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
no jakbym o sobie czytała... ale u nas to brzuszek... więc wstrzymuje się z deserkami i innymi słoiczkami i zobaczę co będzie... jak będzie poprawa to poczekam aż wrócimy z wczasów i znowu powoli spróbuje...Huuuurrrraaaa!!! Wreszcie LOVE dostała kocyk!!! Cieszę się bardzo że wreeeeszcie dotarł i się podoba
Hello dziewczynki
Lece poczytać inne wątki i ide spać póki dzieciaki śpią...
Borysku najlepszego na 4 miesiące
Aniez fajnie że u was skutkuje metoda zbierania fantów... u nas niestety nie..ale musze spróbowac go jakoś podejść...
Gratki dla Boryska Kochanego !
Borysek bardzo dziekuje :-)
2 kolejne farmerki? To ja Was do sasiedztwa zarpaszam
OMG a ja nadal bładze na tej farmie FB, ale jakims cudem jestem na 5 poziomie....nie mam pojęcia jak ja to robie....:-) :-)
akaata no więc najpierw spotkamy się w łazienkach... najpierw ze mną - wykona zadanie i dostanie welon czarny z rogami... w tym welonie udamy się do drugiej laski, tak kolejne zadanie i fartuszek z babą w skąpej bieliźnie w tym stroju udamy się do trzeciej laski - zadanie i różdżka z peniskiem w prezencie... tak ubrana uda się z nami do klubu Remont na karaoke gdzie będzie musiała zaprezentować swoje umiejętności wokalne i wykonać jeszcze kilka innych zadań, aby dostać resztę prezentów :-) jak karaoke się znudzi to na osobnym piętrze w klubie jest dyskoteka ;-)
no to ciekawie się zapowiada
poszalałabym na takim wieczorku...
no ale może kiedyś Ciechocinek wypali więc będzie okazja by zaszaleć ;-)
wiatm.Dolączam sie moj skarb ma 4 miesiace i 4 dni
Gratulujemy!:-)noca kolejne burze...wrrrrrrrrrr
nie sądziłam, że dziecku 2 ząbki mogą rosnąc w tym samym tempie. dzis nam wykielkowal drugi. Po wielu próbach udało sie nam pstryknąc foty. Dowod na zamknietym :-)
hehehe dziękujemy...ale wronki nie cwierkaja tylko kraczą;-)
oj to chyba najbardziej wyczekiwany post na forum:-)Kochane
baaardzo baardzo Wam z Zosią dziękujemy za ten śliczny prezent :* :*
wzruszyłam się jak zobaczyłam ten śliczny kocyczek dziękujemy Maluszkom i Wam dziewczynki , nie wiem jak mogę Wam się odwdzięczyc, to było bardzo miłe...
wieczorem na zamkniętym bedą specjalne podziękowania od Zosi
buziaki
niektóre z nas to już prawie buty pozdzierały od tupania ;-)
zdrówka dla Boryska.ooooo synus ma 4 m-ce dzis ;-)
reklama
Katik
...jestem mamą...
widzialamOMG a ja nadal bładze na tej farmie FB, ale jakims cudem jestem na 5 poziomie....nie mam pojęcia jak ja to robie....:-) :-)
siej, zbieraj,a za kase kupuj nowe
to ja, to janiektóre z nas to już prawie buty pozdzierały od tupania ;-)