reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kochane
baaardzo baardzo Wam z Zosią dziękujemy za ten śliczny prezent :* :*
wzruszyłam się jak zobaczyłam ten śliczny kocyczek dziękujemy Maluszkom i Wam dziewczynki , nie wiem jak mogę Wam się odwdzięczyc, to było bardzo miłe...
wieczorem na zamkniętym bedą specjalne podziękowania od Zosi
buziaki

reklama
Yeeeeaaaahhhh, wreszcie !
Love, nawet nie wiesz jak my tu tego posta wypatrywalysmy spanikowane, ze przez przeprowadzke kocyk utknal nie wiadomo gdzie :-D
Buzka od nas :tak::tak::tak:

Już myślałam, że nie uda mi się nadrobić, przez ostatnie dni urwanie głowy, bo sobotni kinderbal. Igor był taki zachwyzony i tortem i gośćmi, że mimo zmęczenia mnie się też od razu milutko zrobiło. Dzieciaki poszalały.

Wszystkim solenizantkom najlepszego. Wronka dużo miłości z okazji rocznicy, my w ten sam dzień mamy, ale w tym roku z racji akcji urodziny, na kolacji byliśmy na początku tygodnia.

Aga Janek dzielny chłopak, naprawdę.
I już nie pamiętam co jeszcze

Mamusia 100 lat w szczęściu i miłości

Katik, przygnębiający to jest wieczór przed i po tych urodzinach, a potem to już się jest panią w średnim wieku - za rok i tydzień powitam Cię w tym szacownym gronie

A mnie z chyba z racji tego, że Malutka się pojawiła jakoś te urodziny bez przygnębienia przeszły. No i teraz wiek średni, ale wcale tak się nie czuję

A właśnie dziewczyny, wiedziałyście o dodatkowym 2 tyg urlopie macierzyńskim? Mój kończy się 18 sierpnia, a w pracy nie powiedzieli mi o tym dodatkowym. Lecę załatwiać w tym tyg.

Ja prawie zaraz po porodzie pisałam druczek. Teraz niby częściowo wróciłam do pracy, ale z tych 2 tygodni nie zamierzam rezygnować.

Yeeeeaaaahhhh, wreszcie !
Love, nawet nie wiesz jak my tu tego posta wypatrywalysmy spanikowane, ze przez przeprowadzke kocyk utknal nie wiadomo gdzie :-D
Buzka od nas :tak::tak::tak:

super, nareszcie!!

Dzisiaj pojechałam zobaczyć jak posuwają się prace w naszym domku. I stoi już moja zielona kuchnia i jest taka śliczniutka.
Mała rzecz, a jak cieszy.
znikam pozostałe wątki ponadrabiać.

witam w niedziele...
Ja nie wiem o co biega... normalnie od kilku dni Marek od 5 marudzi... spokojny jest tylko w wózku (nawet nie musi być wożony byle leży) no ale tak go przecież nie zostawie i nie pójde spać... :no: ja nie wiem czy dziec ma za miękko w łóżeczku czy jak?
SPAAAAAAAAAAAAAĆ mi się chce :-( a dopiero 8 rano i żadnej prespektywy na drzemkę...

tez tak mam, mały od paru dni wstaje kolo 5, marudzi do 6:30 i usypia, ale wtedy wstaje duzy i d. zbita, spać nie ma kiedy...

Muszę się Wam pochwalić, że Starszak od dłuższego czasu jest strasznie grzeczny- wszelkie objawy zazdrości i buntu już mu przeszły, zaś na próby 'niesubordynacji' świetnie działa metoda kija i marchwewki:

ależ ja Ci zazdroszczę, u mnie masakra od nowa:-( jak jeden przestaje marudzić to drugi ząbkuje, albo oboje dają w kość na raz...

paulinsien witaj:-)

Love- no super wieści:))) Cieszymy się, że Ty się cieszysz!

Ewka- Jerzyk jest rok młodszy od Kuby, więc to zupełnie inny etap rozwoju. Ja z moim przerobiłam wszystko: czyli krzyki, ryki, bunt na maksa, akcje pt. Ty jesteś tylko moją mamą, obrażanie się... no już prawie rwałam włosy z głowy, aż pewnego dnia zrobiliśmy akcję serduszko- jak Kuba jest grzeczny, to dostaje 1 serduszko wieczorem (rysujemy na kartce), a jak ma ich 7 to wymieniamy na nagrody (lody, kino, książeczka- co Kuba z tych drobiazgów wybierze) i jakby mi dziecko ktoś podmienił! Może spróbuj (tylko dla dwulatka to może niech to nie będzie tak długi okres oczekiwania na nagrodę)... W sumie to taki patent z Superniani... muszę przyznać, że bardzo skuteczny :)))

reklama
Kochane
baaardzo baardzo Wam z Zosią dziękujemy za ten śliczny prezent :* :*
wzruszyłam się jak zobaczyłam ten śliczny kocyczek dziękujemy Maluszkom i Wam dziewczynki , nie wiem jak mogę Wam się odwdzięczyc, to było bardzo miłe...
wieczorem na zamkniętym bedą specjalne podziękowania od Zosi
buziaki

no nareszcie kochana, my tu jak na szpilkach czekałysmy ;-)

Do góry