reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
forgetowie wszystkiego naj!!

aniez u mnie jeszcze ten numer nie przejdzie, ciężko mu 5 min poczekać jak cośś mu się zachce...

moja psiapsióła poszła rodzić, a ja sie denerwuje jakbym ojcem była:-)

dla dzieci urodzonych w 2010 r tatusiom przysługuje tydzień tacierzyńskiego do wykorzystania do 12 m-ca życia dziecka :-)

ale tylko wtedy gdzy matka nie wykorzysta tego dodatkowego urlopu macierzynskiego??. Czy i tak ojcu sie ten tydzien nalezy?

forget....miłości i szczescia;-). My tez na suszi bylismy....pyyyycha, ale świetowaliśmy w czwórke...hehe

ale tylko wtedy gdzy matka nie wykorzysta tego dodatkowego urlopu macierzynskiego??. Czy i tak ojcu sie ten tydzien nalezy?

forget....miłości i szczescia;-). My tez na suszi bylismy....pyyyycha, ale świetowaliśmy w czwórke...hehe

wroniu
ten tacieżyński jest niezależny od tych 2 dodatkowych tygodni (tacieżyński może wykorzystać tylko ojciec a te 2 dodatkowe wedle woli mamusia lub tatuś)

wroniu
ten tacieżyński jest niezależny od tych 2 dodatkowych tygodni (tacieżyński może wykorzystać tylko ojciec a te 2 dodatkowe wedle woli mamusia lub tatuś)

dokładnie tak jak Basia napisała :-)
dzieki laseczki...to super, choc watpie zeby moj mąż to wykorzystal,ale moze się uda;-)

Moje dziecie zrobiło na macie fik na brzuch i zasnęlo...heheheh

Dziewczyny napisała do mnie ELVIE ostatnio o nią pytałyście...

niestety nie walczyła o premię... mają problemy z netem gdyż ich zalało... budynek do nich przylegający najprawdopodobniej miał źle położony dach, a magazynie jej biura stało 5cm wody i do tego woda się po ścianach lała... na szczęście ma ubezpieczony budynek.
Lenka jest zdrowa i radosna - obie przysyłają wszystkim mamom i ich maleństwom masę buziaczków.

Ojejku dobrze że Elvie była ubezpieczona...
chyba niż idzie... spać mi sie chce ciągle... godzinę temu to nad klawiaturą zasypiałam... położyłam sie na trochę i już mi lepiej ale musze się jeszcze przespać... tylko dzieci trzeba babci sprzedać...

A wie ktoś co u Karoli??

mój mąż od dziś w delegacji do późnego wieczora w czwartek
ja z dziecmi u rodziców
wlasnie oboje usneli
uwielbiam takie chwile
zaraz zapodams obie latte machiatto :)
a jak wstaną to serwuje im obiad i spacerek

reklama
Do góry