reklama
M
Mka10
Gość
forgetowie wszystkiego naj!!
aniez u mnie jeszcze ten numer nie przejdzie, ciężko mu 5 min poczekać jak cośś mu się zachce...
moja psiapsióła poszła rodzić, a ja sie denerwuje jakbym ojcem była:-)
aniez u mnie jeszcze ten numer nie przejdzie, ciężko mu 5 min poczekać jak cośś mu się zachce...
moja psiapsióła poszła rodzić, a ja sie denerwuje jakbym ojcem była:-)
dla dzieci urodzonych w 2010 r tatusiom przysługuje tydzień tacierzyńskiego do wykorzystania do 12 m-ca życia dziecka :-)
ale tylko wtedy gdzy matka nie wykorzysta tego dodatkowego urlopu macierzynskiego??. Czy i tak ojcu sie ten tydzien nalezy?
forget....miłości i szczescia;-). My tez na suszi bylismy....pyyyycha, ale świetowaliśmy w czwórke...hehe
basia0412
Fanka BB :)
ale tylko wtedy gdzy matka nie wykorzysta tego dodatkowego urlopu macierzynskiego??. Czy i tak ojcu sie ten tydzien nalezy?
forget....miłości i szczescia;-). My tez na suszi bylismy....pyyyycha, ale świetowaliśmy w czwórke...hehe
wroniu ten tacieżyński jest niezależny od tych 2 dodatkowych tygodni (tacieżyński może wykorzystać tylko ojciec a te 2 dodatkowe wedle woli mamusia lub tatuś)
wroniu ten tacieżyński jest niezależny od tych 2 dodatkowych tygodni (tacieżyński może wykorzystać tylko ojciec a te 2 dodatkowe wedle woli mamusia lub tatuś)
dokładnie tak jak Basia napisała :-)
dzieki laseczki...to super, choc watpie zeby moj mąż to wykorzystal,ale moze się uda;-)dokładnie tak jak Basia napisała :-)
Moje dziecie zrobiło na macie fik na brzuch i zasnęlo...heheheh
Dziewczyny napisała do mnie ELVIE ostatnio o nią pytałyście...
niestety nie walczyła o premię... mają problemy z netem gdyż ich zalało... budynek do nich przylegający najprawdopodobniej miał źle położony dach, a magazynie jej biura stało 5cm wody i do tego woda się po ścianach lała... na szczęście ma ubezpieczony budynek.
Lenka jest zdrowa i radosna - obie przysyłają wszystkim mamom i ich maleństwom masę buziaczków.
niestety nie walczyła o premię... mają problemy z netem gdyż ich zalało... budynek do nich przylegający najprawdopodobniej miał źle położony dach, a magazynie jej biura stało 5cm wody i do tego woda się po ścianach lała... na szczęście ma ubezpieczony budynek.
Lenka jest zdrowa i radosna - obie przysyłają wszystkim mamom i ich maleństwom masę buziaczków.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ojejku dobrze że Elvie była ubezpieczona...
chyba niż idzie... spać mi sie chce ciągle... godzinę temu to nad klawiaturą zasypiałam... położyłam sie na trochę i już mi lepiej ale musze się jeszcze przespać... tylko dzieci trzeba babci sprzedać...
A wie ktoś co u Karoli??
chyba niż idzie... spać mi sie chce ciągle... godzinę temu to nad klawiaturą zasypiałam... położyłam sie na trochę i już mi lepiej ale musze się jeszcze przespać... tylko dzieci trzeba babci sprzedać...
A wie ktoś co u Karoli??
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
mój mąż od dziś w delegacji do późnego wieczora w czwartek
ja z dziecmi u rodziców
wlasnie oboje usneli
uwielbiam takie chwile
zaraz zapodams obie latte machiatto
a jak wstaną to serwuje im obiad i spacerek
ja z dziecmi u rodziców
wlasnie oboje usneli
uwielbiam takie chwile