reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

K. mi nowe kosci do lapsa wrzucil i teraz chodzi tak :

ziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

normalnie szybciej mi wyswietla slowa, niz ja je zdarze wstukac na klawiaturze :-D:-D:-D

reklama
a`propos lapow
ktoras z Was kiedys reklamowala laptopa
bo mi sie spierd..lil na amen!
Zawiasy mi sie "wylamaly" tak popekalo z boku i sie nie trzyma
mam torbe podstawiona z tylu, i wyswietlacz oparty, bo lap jest w 2 czesciach!!!!!!!!!!!
a ze to gowno kupilismy w polszy, i gwarancja mnie obejmuje tam, tylko nie wiem czy mi to uznaja
bo jak dzw sie pytac to gosc mi wmawial, ze to uszkodzenie mechaniczne, i pewnie lap mi spadl
i sie zastanawiam czy mi sie kali wysylac tego zloma do pl by i tak powiedzieli, ze gwarancja nie obejmuje, czy lepiej dac do naprawy tutaj

ktoras wie cos na ten temat??????????

a`propos lapow
ktoras z Was kiedys reklamowala laptopa
bo mi sie spierd..lil na amen!
Zawiasy mi sie "wylamaly" tak popekalo z boku i sie nie trzyma
mam torbe podstawiona z tylu, i wyswietlacz oparty, bo lap jest w 2 czesciach!!!!!!!!!!!
a ze to gowno kupilismy w polszy, i gwarancja mnie obejmuje tam, tylko nie wiem czy mi to uznaja
bo jak dzw sie pytac to gosc mi wmawial, ze to uszkodzenie mechaniczne, i pewnie lap mi spadl
i sie zastanawiam czy mi sie kali wysylac tego zloma do pl by i tak powiedzieli, ze gwarancja nie obejmuje, czy lepiej dac do naprawy tutaj

ktoras wie cos na ten temat??????????

pytałam K. w koncu informatyk i nie uznaja czegos takiego a tlumaczenie: uszkodzenie mechaniczne w wyniku nieprawidlowego uzytkowania etc.

i K. mowi ze lepiej oddac w anglii bo marne szance choc cuda sie zdarzaja of kors ;-)

Witam kochane Kwietniówki...

Aniez&Wronka, wiele szczęśliwych chwil na kolejne wspólne lata :)
Mamusia&Isabela, STO lat kobietki
Agnieszka, miałam niedawno podobną sytuację z Jolą... i wróciły złe wspomnienia... dobrze, że Janek dał sobie radę:tak: przy okazji - szkoda że mieszkam tak daleko, bo byś mi rodziców wypożyczyła do malowania:-p:-D
...

Teściów kochana teściów... W ogóle od akcji z ubieglej soboty (to co miałam załamkę z powodu Janka) to teściowa sie zmieniłą... nie moge narzekać normalnie... przyjdzie zapyta czy może coś dać, albo czy może bajke puścić czy zabrać na dwór na spacer... oby tak zostało bo lubię kobite... a teścia mam the best :-D

Ja dzisiaj zajechana jak maly samochodzik po rajdzie Paryż-Dakar...po fryzjerze, zakupie farb poszłam przesadzić kwiatki do nowych doniczek no i zaczęłam robić porządek z różami pnącymi bo mi się po ziemi walaly. Porobiłam im linki żeby miały sie gdzie piąć, milimowi też. Potem miałam plewić grządkę ale ruszyłam skarpę gdzie było jedno wielkie g**** z chaszczy i zielsla...i utknęłam aż do 19... wygonily nas osy które zrobiły sobie gniazdo na szczycie skarpy... musimy z dalszymi porzadkami poczekać do późnej jesieni...albo i zimy :-(
Padam na pyszczek... kolorowych snów wam i maluchom

Ostatnia edycja:
pytałam K. w koncu informatyk i nie uznaja czegos takiego a tlumaczenie: uszkodzenie mechaniczne w wyniku nieprawidlowego uzytkowania etc.

i K. mowi ze lepiej oddac w anglii bo marne szance choc cuda sie zdarzaja of kors ;-)

jesssu , ten Twoj K to normalnie zna sie na wszystkim:tak:
tak myslalam, ze klops bedzie z gwarancja
no nic, oddam tutaj, szkoda ze jak sie pytalam o koszty to w granicach 150 funtow mnie to wyniesie. ocipieli!

Teściów kochana teściów... W ogóle od akcji z ubieglej soboty (to co miałam załamkę z powodu Janka) to teściowa sie zmieniłą... nie moge narzekać normalnie... przyjdzie zapyta czy może coś dać, albo czy może bajke puścić czy zabrać na dwór na spacer... oby tak zostało bo lubię kobite... a teścia mam the best :-D

Ja dzisiaj zajechana jak maly samochodzik po rajdzie Paryż-Dakar...po fryzjerze, zakupie farb poszłam przesadzić kwiatki do nowych doniczek no i zaczęłam robić porządek z różami pnącymi bo mi się po ziemi walaly. Porobiłam im linki żeby miały sie gdzie piąć, milimowi też. Potem miałam plewić grządkę ale ruszyłam skarpę gdzie było jedno wielkie g**** z chaszczy i zielsla...i utknęłam aż do 19... wygonily nas osy które zrobiły sobie gniazdo na szczycie skarpy... musimy z dalszymi porzadkami poczekać do późnej jesieni...albo i zimy :-(
Padam na pyszczek... kolorowych snów wam i maluchom

no to poproszę tylko teścia;-):-D ale się napracowałaś kobieto...:szok: mnie się udało ostatnio wygospodarować pół godziny dla siebie, które zużyłam na koszenie trawy:-p

Dobranoc i od razu witam niedzielnie:-D

witam w niedziele...
Ja nie wiem o co biega... normalnie od kilku dni Marek od 5 marudzi... spokojny jest tylko w wózku (nawet nie musi być wożony byle leży) no ale tak go przecież nie zostawie i nie pójde spać... :no: ja nie wiem czy dziec ma za miękko w łóżeczku czy jak?
SPAAAAAAAAAAAAAĆ mi się chce :-( a dopiero 8 rano i żadnej prespektywy na drzemkę...

Jeeenyyyy pogoda pod psem! Lenia mam jak ta lala! Bartek też na kiepskie ciśnienie zareagował- zjadł i poszedł w kimę, Kubuś dla odmiany szaleje :sorry:
Muszę się Wam pochwalić, że Starszak od dłuższego czasu jest strasznie grzeczny- wszelkie objawy zazdrości i buntu już mu przeszły, zaś na próby 'niesubordynacji' świetnie działa metoda kija i marchwewki: za dobre zachowanie są bonusy :-D a za złe odbieramy przywileje- ale myślę, że jest to skuteczne u starszych dzieciaczków, bo nie wiem, czy u dwulatka by zadziałało :tak:

Paulinsien- witaj i napisz coś więcej o sobie i zapraszamy do dyskusji :)))

dzień dobry
u nas za oknem pochmurno - niby słońce próbuje się przebić, ale jakoś mizernie mu to idzie.

Julcia zjadła i zasnęła u taty na brzuchu :)

reklama
ja tez sie przywitam...
cisza tutaj dzis jak w niedziele :-)
ja odpoczywam jeszcze dzis u mamusi, ale po poludniu powrot do rzeczywistosci, czyli do WRO...
u mnie tez cisnienie kiepskie, spac bym poszla dziecie kimnelao, ale ja musze BB ogarac, bo jak tu spac niewiedzac co na BB sie dzieje ;-)

Do góry