reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

OMG a ja nadal bładze na tej farmie FB, ale jakims cudem jestem na 5 poziomie....nie mam pojęcia jak ja to robie....:-) :-)

podziwiam!!!
ja nadal nie ogarniam tematu :szok::-(
mam jakieś zaproszenia wszystko akceptuje bo nie wiem o co kaman, jakieś gifty mam, dzięks dziewki ale po co mnie to. Nic może jutro rozkminie bo dziś to tylko marze by przytulic sie do poduchy,,,

No toć ja o Tobie pisałam :-D:-D:-D
tupu tupu tup:-)

reklama
my już na nogach...więc witam poniedziałkowo
młody walnął qupsztala sam i święto normalnie. Poza tym wstrzymuje mu jedzonko słoiczkowe... zobaczymy czy to przez to te niespokojne noce...bo wczoraj zapodaliśmy esputikon i w ciągu minuty dziecię zasnęło i spokojnie noc przespało....jak ja za tym tęskniłam... tylko 2 pobódki w nocy...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

LOVE super że w końcu dotarł

Katik gratuluję kolejnego ząbka

Agnieszka
nie zazdroszczę przygody z drzwiami u mnie na szczęście nie ma takiej możliwości z czego się cieszę

Oj dziewczyny nie było mnie od wtorku a za wami trudno nadążyć:szok: ale udało mi się chociaż ten wątek nadrobić :tak: a więc uciekam na inne wątki:-D

Love fajnie, że Ci sie prezent podoba :-) I niech wszyscy wstrętni złodzieje się od niego z dala trzymają :tak:

Ella jeżeli nie masz przed tym oporów, to może spróbuj wziąć dziecia do Waszego łózka? U nas sie zdarzył płacz kilka razy, ale jak utuliliśmy i pozwoliliśmy z nami spać wszystko przeszło :-)

My wczoraj też swietowalismy rocznice :-) Mąż zabrał mnie na najlepsze sushi jakie w życiu jadłam i dostałam w prezencie płytę z piosenką, która była naszym pierwszym tańcem.
Szkoda tylko że nie była to romantyczna kolacja, a obiad - no ale wtedy babcia zgodziła się na dyżur :-)

A właśnie dziewczyny, wiedziałyście o dodatkowym 2 tyg urlopie macierzyńskim? Mój kończy się 18 sierpnia, a w pracy nie powiedzieli mi o tym dodatkowym. Lecę załatwiać w tym tyg.

tak wiemy... pisałam o tym jak jeszcze w ciąży byłyśmy :-) 20tyg urlop podstawowy plus w tym roku 2 tyg urlopu fakultatywnego który do 2012 ma zostać zwiększony do 6tyg :-) tak samo tacierzyński do 2012 ma się wydłużyć. u nas urlop fakultatywny bierze mój małż, niech poczuje co to znaczy opieka nad dzieckiem w pełnym wymiarze... a ja później biorę dwa tyg wypoczynkowego (przynajmniej dodatkowa kasa za to wpadnie)

ooooo synus ma 4 m-ce dzis ;-)

100 lat Borysek!!! to Ty już duży chłopak jesteś

Kwiatuszek- a jak Te Wasze nocki?? cos się poprawiło??? bo jakoś mi umkneło czy coś jest lepiej?
Katik- mam nadzieje ze jakoś laptop jeszcze "ozyje"

jak śpi z nami to spokój karmie przez sen i nie licze a jak próbuje do łózeczka odkladac to co godzine lub dwie mam przemarsz murowany
Jutro ide za to na basen ;P M zostaje z mała a ja biore szanownego tatuśka mego i idziemy razem zrzucać kilogramy :D
basenu zazdraszczam

Ella jeżeli nie masz przed tym oporów, to może spróbuj wziąć dziecia do Waszego łózka? U nas sie zdarzył płacz kilka razy, ale jak utuliliśmy i pozwoliliśmy z nami spać wszystko przeszło :-)

u mnie to juz przyzwyczajenie, tez niedobrze, po rsaz drugi sie wkopalam

My wczoraj też swietowalismy rocznice :-) Mąż zabrał mnie na najlepsze sushi jakie w życiu jadłam i dostałam w prezencie płytę z piosenką, która była naszym pierwszym tańcem.
Szkoda tylko że nie była to romantyczna kolacja, a obiad - no ale wtedy babcia zgodziła się na dyżur :-)

gratuluje!!! sto lat w szczesciu i milosci!!!
w sierpniu to co rusz rocznica
popularny miesiac na slubyc :)

reklama
Do góry