reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nie wiem co mi dziś jest...
Sprzątam piorę gotuję:baffled::eek:
S pomyśli ze go zdradziłam...

Może @ sie zbliża

Duchota jak diabli
a dziecię padło -tak zapatrzyło się w matę edukacyjną że jak mrugnęło to już się oczy nie otworzyły:laugh2:

Kfiatek -nic na siłę ale spróbować możesz!!! a jak byś miała Hanię i bliźniaki to co? nie dałabyś rady?? raczej wyjścia byś nie miała!!! jeszcze się okaze że nie tylko na spacery będziesz śmigać ale i z gromadką na zakupy latać

Ostatnia edycja:
reklama
Ja w ramach rozrywki przypomne Wam Chinski Kalendarz, ktory sluzy okresleniu plci dziecka:

kalendarz.jpg

Trzeba znalezc w kolumnie wiek w momencie narodzin dziecka, a w wierszu miesiąc w którym doszło do zapłodnienia.

Piszcie czy sie u Was sprawdzilo :-D U mnie sie sprawdzilo :-D

Ja w ramach rozrywki przypomne Wam Chinski Kalendarz, ktory sluzy okresleniu plci dziecka:

Zobacz załącznik 271841

Trzeba znalezc w kolumnie wiek w momencie narodzin dziecka, a w wierszu miesiąc w którym doszło do zapłodnienia.

Piszcie czy sie u Was sprawdzilo :-D U mnie sie sprawdzilo :-D

mnie sie nie sprawdzilo ani w jednym, ani drugim przypadku.... Za to sprawdzila mi sie metoda Shettlesa ;-)

Kwiatek podziwiam :-) mi by się nie chciało. Poza tym styczność z dzieckiem mam dopiero teraz i wszystkiego się uczę

aaaaa, zapomniałam dzień dobry powiedzieć....
Wronka, jak tam fasola ?

ja bym z chęcią pograła, ale się boję, że jak zacznę to już w ogóle od kompa nie odejdę...także się wstrzymuję...
i tak już BB nie ogarniam :szok:
I mam ten sam argument, by nie zaczynać :-) Jeszcze niedawno potrafiłam 4h zmarnować na gierki. Szybko wpadam w nałogi :-D

kittek napewno zdobędziesz zaszczytne miejsce, bo kawałek ogrodu na fotkach widziałam i robi wrażenie :-)

a gdzie jest Elvie?
walczy o premie
hehehehehehehehehehehe!!!!!

Musze jeszcze dzisiaj z T. powyciągać co ta baba na mnie gadała jeszcze. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moja wyjechała na weekend!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
wkurzała mnie przez ostatni tydz, bo jak jej mowilam, że niebawem mogą ząbki u nas się pojawić to ciągle mówiła, że to niemożliwe, to moje pierwsze dziecko i źle interpretuję sygnały. A dziś jak jej pokazałam to powiedziała, że to bardzo niedobrze jak dziecko tak szybko ząbkuje... Kobieta, która zawsze chce i myśli, że ma rację

Kamisia przyjedź na sesję do mnie, dostąpisz przy okazji zaszczytu poznania mojej teściówki :-)

Wszystkim
świętującym WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!

Witam się w południe:-)

Wszystkim grającym życzę super plonów i znakomitej hodowli zwierzat;-):-D
Gdyby któraś chciała to zapraszam do reala, będziecie sobie mogły pojeździć traktorem i zająć się zwierzętami:tak::-D

Dziewczyny ja znikam na tydzień i nie będę miała dostępu do neta:-(
Odezwę się jak wrócimy:tak:
Pa pa

Gosia ja chętnie w przyszłym roku się wybiorę na traktor i zbieranie warzywek :-D i mówię całkiem poważnie...

Nie wiem co mi dziś jest...
Sprzątam piorę gotuję:baffled::eek:
S pomyśli ze go zdradziłam...

Może @ sie zbliża

Duchota jak diabli
a dziecię padło -tak zapatrzyło się w matę edukacyjną że jak mrugnęło to już się oczy nie otworzyły:laugh2:

Kfiatek -nic na siłę ale spróbować możesz!!! a jak byś miała Hanię i bliźniaki to co? nie dałabyś rady?? raczej wyjścia byś nie miała!!! jeszcze się okaze że nie tylko na spacery będziesz śmigać ale i z gromadką na zakupy latać

duszno to prawda... siedzę właśnie w ogródku...

a Twój luby niech się cieszy, że nie masz kiedy go zdradzić ;-)

była u mnie moja psiapsióła pochwalić się biżuterią na ślub i obejrzeć Gluta... i mały nie spał już 3h więc teraz padł jak mucha. aaaaa i już mam zaplanowany cały panieński dla mojej psiapsióły...

reklama
siemano kobity:tak:
moje dziecie padło dopiero teraz od godziny 9 rano uskuteczniał uśmiechy zabawy i mega marudzenie....ciekawe ile pośpi
Mamitka wczoraj pojechala bo tato jej wizy nie chciał przedłużyć....ach a szkoda, bo fajnie było z mamą:-)i Antonio robił dobry marketing sobie bo cały czas był taki grzeczny...a dziś znowu zaczyna swoje akcje animacje

salamandra- hmm...z tesciowa chcesz mnie zapoznać powiadasz?? :-Dwystarczy mi moja która ma spedzic u mnie najblizszy weekend:eek:bo szanowny Pan tata ją zaprosił.
nie nadrobie tego co naskrobałyscie - wybaczta
aaaa....thnx za zaproszenia na NK

Do góry