reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Girls!
Wrocilam,kto mnie pamieta ten wie...Krolik moze bedzie podpowiedzia ;-)
Tylko sie witam i ide spac,dopoki V odpoczywa.
Buziaki!
witamy zgubioną kwietnióweczkę! :-D
tyle Cie nie było...
jak tam się miewacie z Ness?

Witamy...
my już na nogac bo Marek ciągle próbuje chyba qupsztala walnąć...
Love nie jesteś wyrodna tylko NORMALNA! Od jednego piwa nic się nie stanie... co ja mam powiedzieć... co jakiś czas wieczorem sobie lamkę wina wypije a karmie piersią :-D
Im ja pamiętam ja pamiętam i od razu się zorientowałam... Booosz ale mam radoche :-p no istny Szerlok ze mnie :-p Fajnie że wórciłaś do nas :-)

Aaaaaaaaaaaa Marek skończył dzisiaj 4 miesiące :szok:

to wszystkiego dobrego dla Mareczka

Isabello wszystkiego najlepszego.

A u nas noc w spokojna jak dawno nie była. Obudziłam się i patrzę która to godzina bo na dworze już w miarę widno a dziecie śpi... patrzę i oczom nie wierzę 4.50:szok: a Ola śpi jak zabita; oczywiście wystraszyłam się że coś jej się stało więc dotykam jej nasłu****ę czy oddycha itp, no i nie wytrzymałam i obudziłam na karmieniem bo balam się że mi padnie z głodu no i cyca rozwalało mi ...

z małżem niby zgoda, nie oddzywał się do mnie przez 2 dni bo był zły na coś czy tam na kogoś i nie chciał mnie denerwować :eek::szok: powiedziałam mu co myślę na ten temat i tyle. W ogóle mam nerwy napsutę przez teściową oczywiście bo ona chodzi i podsłu****e wszystko, dupe mi obrabia, i w ogóle mnie wk... Powiedziałam T. że ma mnie i Olę zawieźć dzisiaj do mamy chociaż na weekend bo zwariuję jak nie odpocznę od niej psychicznie, tak więc jedziemy i nie bedzie nas nie wiem pewnie do poniedziałku. Się zobaczy. Musze jeszcze dzisiaj z T. powyciągać co ta baba na mnie gadała jeszcze. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale na mnie propozycja wczoraj spadla od kolezanki
szok
<szok>
zaproponowala mi od października opieke nad swoim synkiem ("bo i tak siedzisz w domu")
miala bym w domu trójkę dzieciakow
H: 2,8
T: 6 miesiecy
i SZ: 10 miesiecy
niby tylko dwa razy w tygodniu po 9 godzin i za 500 zł
mysle ze duzo chce zaplacic ale nei wiem czy dam rade
na spacer nei wyjde na bank
jej maly bedzie wlasciwie raczkujący i powolo chodzacy
jak Wy to widziecie?

przypomniało mi się z tym farm-cośtam jak urodziłam Natalkę to na 2 dobę w nocy poszłam po mleko dla Natalki bo pokarm miałam słaby proszę pielęgniarkę żeby mi dała a ona siedzi przy kompie i mówi do mnie "chwileczkę kochaniutka tylko marchewkę zbiorę" ja na nią gały:szok: i nie wiem o co kaman a ona sobie ogródek uprawiała w FB :confused2: to jest dopiero robota heh

ale czad, hahahahahahahahahahahahaaaaaaaaa....

Isabela - naj, naj dla Ciebie :-)
Im - witaj ponownie...
Mareczku kochany - duzio źdlófka :-)

...Musze jeszcze dzisiaj z T. powyciągać co ta baba na mnie gadała jeszcze. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A może lepiej nie wiedzieć ? Albo wprost zapytać Mamusi o co Jej kaman ?

ale na mnie propozycja wczoraj spadla od kolezanki
szok
<szok>
zaproponowala mi od października opieke nad swoim synkiem ("bo i tak siedzisz w domu")
miala bym w domu trójkę dzieciakow
H: 2,8
T: 6 miesiecy
i SZ: 10 miesiecy
niby tylko dwa razy w tygodniu po 9 godzin i za 500 zł
mysle ze duzo chce zaplacic ale nei wiem czy dam rade
na spacer nei wyjde na bank
jej maly bedzie wlasciwie raczkujący i powolo chodzacy
jak Wy to widziecie?

no nie lada wyzwanie....ja kiedyś się zaoferowałam pobawić rówieśnika Laurci, jak była malutka, więc miałam cały dzień 2 kilkumiesięcznych bobasów w domu i wspominam to traumatycznie...było ciężko...
także ja bym się nie zdecydowała, ale wszystko zależy od dzieci, od sytuacji, itd...
możesz spróbować, jak będzie ciężko to zrezygnujesz...w końcu do odważnych świat należy, hehe...

aaaaa, zapomniałam dzień dobry powiedzieć....
Wronka, jak tam fasola ?

ja bym z chęcią pograła, ale się boję, że jak zacznę to już w ogóle od kompa nie odejdę...także się wstrzymuję...
i tak już BB nie ogarniam :szok:

aaaaa, zapomniałam dzień dobry powiedzieć....
Wronka, jak tam fasola ?

ja bym z chęcią pograła, ale się boję, że jak zacznę to już w ogóle od kompa nie odejdę...także się wstrzymuję...
i tak już BB nie ogarniam :szok:

zrezygnowalam...gram na NK

isabela 100 lat

e.salamandra...gratki za ząbka:-)

Bry!

My dziś 'inspekcję' miałyśmy z gminy bo zdjęcia ogrodów na ulicy robili :) Ja też kilka zdjęć zrobiłam, pokażę później.
Jedziemy dziś na szczepienie, a później do mamci.

Mareczku wszystkiego naj, naj z okazji ukończenia 4 mecha!!!
Isabela również spełnenia wszelkich marzeń.
Wronia jesteś boska, ubaw po pachy!:-D
Adasiu gratulujemy pierwszego ziombala!
Ja chyba zostanę przy NK.

B&N (IM) witajcie z powrotem!!!

Ostatnia edycja:
e.salamandra gratuluje pierwszego zabka:-)
isabela imienniczko moja:-p spelnienia marzen i duuuuzo milosci !!!
IM witaj ponownie:-)
Mareczku rosnij zdrow !!!

reklama
Do góry