Katik
...jestem mamą...
walczy o premiea gdzie jest Elvie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
walczy o premiea gdzie jest Elvie?
Aga- sto lat dla Mareczka!!!
Akaata- ja bym mamusi wprost zapytała, czy ma jakiś problem
Kwiatek- no mnie toby przerosło. A co do kasy to zależy od miasta, ale 500 piechotą nie chodzi... Ja umówiłabym się z nią na 'próbę', bo dzieci są różne i żebyś potem mogła bez problemu odmówić... Jak dla mnie Ty jesteś Matka Polka
A my dzisiaj się z mężem rocznicujemy Ależ ten czas leci!!!
Aga- sto lat dla Mareczka!!!
Akaata- ja bym mamusi wprost zapytała, czy ma jakiś problem
Kwiatek- no mnie toby przerosło. A co do kasy to zależy od miasta, ale 500 piechotą nie chodzi... Ja umówiłabym się z nią na 'próbę', bo dzieci są różne i żebyś potem mogła bez problemu odmówić... Jak dla mnie Ty jesteś Matka Polka
A my dzisiaj się z mężem rocznicujemy Ależ ten czas leci!!!
Cześć mamusie! przyjmiecie mnie?:-))) jestem mamą syneczka,który za tydzien skonczy 4 m-ce,a tak poza tym to mieszkam obecnie w Irlandii. Do pracy narazie nie zamierzam wracać, bo praktycznie cała moja pensja poszłaby na złobek-dlatego wole sama poswięcić mojemu szkrabkowi czas.Wiem ,że Wy już dobrze się znacie,ale może przyjmiecie dobrą dusze......pozdrawiam:-))))
Mam pytanie do mamus które mają wózek quinny buzz,czy wozicie już dzieciaczki w spacerówce, bo mój Bartus ledwo ledwo mieści sie w gondoli i jak ide z nim na spacer to jego nóżki często wystają poza ale z drugiej strony nie wiem czy nie za wcześnie żeby jexdził juz w spacerówce....dylematy młodej mamy;-)
przypomniało mi się z tym farm-cośtam jak urodziłam Natalkę to na 2 dobę w nocy poszłam po mleko dla Natalki bo pokarm miałam słaby proszę pielęgniarkę żeby mi dała a ona siedzi przy kompie i mówi do mnie "chwileczkę kochaniutka tylko marchewkę zbiorę" ja na nią gały i nie wiem o co kaman a ona sobie ogródek uprawiała w FB to jest dopiero robota heh
no i duuupa...pmylilam sie...to nie groszek...to fasola......
Dzis wygralam wojene...No dobra, wojenke. 2 tyg temu kupilam na ebayu Poli do pokoju nowa komodke, wiesza, bo w stara juz sie nie miesci. I czekalam 3 dni na przesylke, tak jak bylo napisane, ze w tym czasie realizuja zamowienie. 3 dni minely i nic, minal tydzien i nic, wczoraj minely 2 tyg i nic. Zero odpowiedzi na moje maile, a telefonu nie podali.
Ale mialam nerwy. Wieczorem sie juz wkurzylam na maxa, i zglosilam do ebaya ze mnie wykiwali. I co? Dzis zadzwonil sprzedawca, jutro mam dostawe
Girls!
Wrocilam,kto mnie pamieta ten wie...Krolik moze bedzie podpowiedzia ;-)
Tylko sie witam i ide spac,dopoki V odpoczywa.
Buziaki!
Ja potwierdzam oficjalnie - wybił ząbek!!!
Zgodzę się, że niektórzy faktycznie potrzebują myśleć, że jest jakaś siła nad nimi, to prawda... no ale jak myślę o tym moherach spod pałacu prezydenckiego, to aż mną wzdryga... to jest już skrajność, a w naszym kraju takich dewot nie brakuje... Zgadzam się z Tobą z całą resztę :-)
wreszcie rozkmniniłam kim jest IM ale ja cięzomyslaca jestem...
na poprawę humoru:
ale na mnie propozycja wczoraj spadla od kolezanki
szok
<szok>
zaproponowala mi od października opieke nad swoim synkiem ("bo i tak siedzisz w domu")
miala bym w domu trójkę dzieciakow
H: 2,8
T: 6 miesiecy
i SZ: 10 miesiecy
niby tylko dwa razy w tygodniu po 9 godzin i za 500 zł
mysle ze duzo chce zaplacic ale nei wiem czy dam rade
na spacer nei wyjde na bank
jej maly bedzie wlasciwie raczkujący i powolo chodzacy
jak Wy to widziecie?