reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
sto lat dla Mareczka ;-)
Isabeli życzymy 100 lat, a Adasiowi gratulujemy ząbka :-)

Kwiatek
u mnie opiekunka zaśpiewała sobie 650 pln za 2 dni w tygodniu po 8 h

Aga- sto lat dla Mareczka!!!
Akaata- ja bym mamusi wprost zapytała, czy ma jakiś problem :-p
Kwiatek- no mnie toby przerosło. A co do kasy to zależy od miasta, ale 500 piechotą nie chodzi... Ja umówiłabym się z nią na 'próbę', bo dzieci są różne i żebyś potem mogła bez problemu odmówić... Jak dla mnie Ty jesteś Matka Polka :laugh2:

A my dzisiaj się z mężem rocznicujemy :laugh2::laugh2::laugh2: Ależ ten czas leci!!!

Witam się w południe:-)

Agnieszka najlepszego dla Mareczka:-):happy:

Isabela 100lat kochana i 1ooooo całusków:tak:

salamandra gratulacje na tego pierwszego ząbka:-)

fiona witaj wśród kwietniówek:tak:

zagadkowy króliczku fajnie że wróciłaś na stare śmieci;-)

Ella miłych wakacji we dwoje:-p

Kittek trzymam kciuki aby twój ogród wygrał.Co do kawki do napiszę ci sms jak będę coś wiedziałą:-)

Katik mam nadzieję że po usuwaniu tych pieprzyków czujesz się dobrze:tak:

Wszystkim grającym życzę super plonów i znakomitej hodowli zwierzat;-):-D
Gdyby któraś chciała to zapraszam do reala, będziecie sobie mogły pojeździć traktorem i zająć się zwierzętami:tak::-D

Dziewczyny ja znikam na tydzień i nie będę miała dostępu do neta:-(
Odezwę się jak wrócimy:tak:
Pa pa

Kwiatek- no mnie toby przerosło. A co do kasy to zależy od miasta, ale 500 piechotą nie chodzi... Ja umówiłabym się z nią na 'próbę', bo dzieci są różne i żebyś potem mogła bez problemu odmówić... Jak dla mnie Ty jesteś Matka Polka :laugh2:

A my dzisiaj się z mężem rocznicujemy :laugh2::laugh2::laugh2: Ależ ten czas leci!!!

wszystkiego najlepszego:-)...my jutro...

aniez wszystkiego naj z okazji rocznicy:-)

kwiatuszku też myślę ze mozesz spróbować, a jak będzie coś nie tak to zrezygnować, 500 zawsze się przyda, poza tym jak nie codziennie to może się udać:-)

izabela sto lat!!

salamandro&adasiu gratuluję ząbaska!!

ella
udanego wypoczynku:-)

witam mamuśki

jakiś diobełek wstąpił mi w Jerza, wstał o 5 i do 9 marudził na zmianę z dzikimi wrzaskami, już myślałam ze mnie trafi...
na szczęście teraz smacznie śpi, Staś też padł i mama ma chwile wolnego:-)

miłego dzionka!

Ja najchetniej chciałabym nie widzieć tej kobity, nie wiem może i będzie dzisiaj starcie tyranów...

NO to wszystkiego Aniez najlepsiejszego, dużo miłości i radości z bycia razem :-) buziaki

Wroniu Tobie życzę już na jutro wszystkiego najlepsiejszego.

Gosia udanego wyjazdu

dobra zmykam obiad robić, prasować i pakować się. Dozobaczyska po weekendzie.

reklama
Cześć mamusie! przyjmiecie mnie?:-))) jestem mamą syneczka,który za tydzien skonczy 4 m-ce,a tak poza tym to mieszkam obecnie w Irlandii. Do pracy narazie nie zamierzam wracać, bo praktycznie cała moja pensja poszłaby na złobek-dlatego wole sama poswięcić mojemu szkrabkowi czas.Wiem ,że Wy już dobrze się znacie,ale może przyjmiecie dobrą dusze......pozdrawiam:-))))

Witaj! :-D:-D

Mam pytanie do mamus które mają wózek quinny buzz,czy wozicie już dzieciaczki w spacerówce, bo mój Bartus ledwo ledwo mieści sie w gondoli i jak ide z nim na spacer to jego nóżki często wystają poza:szok: ale z drugiej strony nie wiem czy nie za wcześnie żeby jexdził juz w spacerówce....dylematy młodej mamy;-)

Ja mam inny wozek, ale tez juz jezdzimy spacerowka, bo w gondolce za goraco i za ciasno. Moja spacerowka nie rozklada sie w pelni na plasko, ale to mi nie przeszkadza, bo mala i tak chce sie rozgladac i awanturuje sie jak ma za nisko opuszczone oparcie.

przypomniało mi się z tym farm-cośtam jak urodziłam Natalkę to na 2 dobę w nocy poszłam po mleko dla Natalki bo pokarm miałam słaby proszę pielęgniarkę żeby mi dała a ona siedzi przy kompie i mówi do mnie "chwileczkę kochaniutka tylko marchewkę zbiorę" ja na nią gały:szok: i nie wiem o co kaman a ona sobie ogródek uprawiała w FB :confused2: to jest dopiero robota heh

:-D:-D:-D

no i duuupa...pmylilam sie...to nie groszek...to fasola......:szok::szok:

Oj wronka, wronka... :-D

Dzis wygralam wojene...No dobra, wojenke. 2 tyg temu kupilam na ebayu Poli do pokoju nowa komodke, wiesza, bo w stara juz sie nie miesci. I czekalam 3 dni na przesylke, tak jak bylo napisane, ze w tym czasie realizuja zamowienie. 3 dni minely i nic, minal tydzien i nic, wczoraj minely 2 tyg i nic. Zero odpowiedzi na moje maile, a telefonu nie podali.
Ale mialam nerwy. Wieczorem sie juz wkurzylam na maxa, i zglosilam do ebaya ze mnie wykiwali. I co? Dzis zadzwonil sprzedawca, jutro mam dostawe :-D:-D:-D

Pochwalisz sie fotkami?

Girls!
Wrocilam,kto mnie pamieta ten wie...Krolik moze bedzie podpowiedzia ;-)
Tylko sie witam i ide spac,dopoki V odpoczywa.
Buziaki!

Witaj :-D Ja chyba wszystkich rozpoznaje po obrazkach, bo od razu wiedzialam, ze to Ty i dopiero pozniej przeczytalam, ze masz innego nicka :-D Jak tam u Ciebie i kroliczka?

Ja potwierdzam oficjalnie - wybił ząbek!!!

Gratulacje! Cos wczesnie u Was ;-)

Isabela, 100 lat!

Zgodzę się, że niektórzy faktycznie potrzebują myśleć, że jest jakaś siła nad nimi, to prawda... no ale jak myślę o tym moherach spod pałacu prezydenckiego, to aż mną wzdryga... to jest już skrajność, a w naszym kraju takich dewot nie brakuje... Zgadzam się z Tobą z całą resztę :-)

Co lepsze pod palacem w sumie nie bylo moherow... Raczej mlodzi 30-40latkowie :szok:

wreszcie rozkmniniłam kim jest IM ale ja cięzomyslaca jestem...

Kwiatuszku co za refleks :-D

na poprawę humoru:

Swietne! "Jak nowa" :-D Jesli tak wygladaja nówki, to ja dziekuje :-D

ale na mnie propozycja wczoraj spadla od kolezanki
szok
<szok>
zaproponowala mi od października opieke nad swoim synkiem ("bo i tak siedzisz w domu")
miala bym w domu trójkę dzieciakow
H: 2,8
T: 6 miesiecy
i SZ: 10 miesiecy
niby tylko dwa razy w tygodniu po 9 godzin i za 500 zł
mysle ze duzo chce zaplacic ale nei wiem czy dam rade
na spacer nei wyjde na bank
jej maly bedzie wlasciwie raczkujący i powolo chodzacy
jak Wy to widziecie?

Moze sprobuj raz tak na probe? Czy w ogole to ma sens... Ja sie czasem opiekuje jeszcze jednym dzieckiem i mam wtedy dwa niemowlaki w domu i nie jest latwo... Nawet przy mojej malej, ktora przeciez jeszcze sie nie porusza. No ale moze udaloby sie wtedy namowic Hanie do pomocy przy dzieciach? Jakas zabawe jej wymyslic ;-)

Do góry