reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

nosz kurna drynda no naprawdę ni mam takich rzeczy:eek:
mam z lewej nabis facebook i jakieś 3 ikonki
1.zaproszenia do grona znajomych
2. wiadomości
3. powiadomienia
no a potem pasek szukaj:eek: i to by było na tyle:baffled:

a z prawej ?? nic nie masz ?? a przesuń może pasek u dołu, może nie widzisz wszystkiego??

Zagadkowe :-D

reklama
A dziewczyny które używaja już dłużej facebooka nie wiecie czy jest tam opcja wysylania zdjęc do kogos tak zeby inna osoba nie widziała ? Bo moglabym której wysła zdjęcie Antosi jeśli oczywiście byście chcialy, ale jak zauwazylyście ja z grona tych młodszych mam i za dużo ciekawskich chciało byc zobaczyc moją Antosie,a ja tak nie chce...

tak jak pisała onka ustawiasz sobie, że Twoje fotki są widoczny trylko przez znajomych, wtedy jak cokolwiek wrzucasz widzą tylko Ci których masz w kontaktach :-)

a jak nie chcesz aby widzieli niektórzy z Twoich znajomych, to jedyna rada ode mnie załóż drugi profil i zaproś tylko bb-omowe użytkowniczki do znajomych i wtedy ustaw prywatność na znajomych i wrzuć fotę ;-)

no i duuupa...pmylilam sie...to nie groszek...to fasola......:szok::szok:
widać Wronka że się na wsi nie chowałaś :) he he
Witam wieczorkiem:-)
Ale dzisiaj produkcja a ja cały dzień nie miałam czasu na bb bo próbuje dojść do ładu z pakowaniem:szok:
Uciekam poczytać co u was.
Miłej, spokojnej nocki:-)
zazdroszczę Ci tego wyjazdu
dla mnie to pozostaje na razie w sferze marzeń
musiałby Tymek mleczko przez butelke pić

Hejka!
Ja wczoraj też pociągnełam z 8 łyków redsa. Co za rozkosz :-):-)
Aga gratki dla Mareczka i mamusi!
Ja potwierdzam oficjalnie - wybił ząbek!!!
GRATULUJĘ ZĄBKA!!!! TO JUZ DRUGI NA BB
a to winko, pifko...
ja jakoś mam cykora na alkohol
i póki karmię to Matka Polka będę

Girls!
Wrocilam,kto mnie pamieta ten wie...Krolik moze bedzie podpowiedzia ;-)
Tylko sie witam i ide spac,dopoki V odpoczywa.
Buziaki!
mam pewne podejrzenia ale musze sie upewnić

Witamy i my dzisiaj :) Antosia postanowiła dzisiaj mamie zrobic prezent urodzinowy i spała dłużej i cała nasza 3 się wyspała...

e.salamandra szybcutko ten ząbek 3 miesiące i 1 tydzień ale gratulacje
Agnieszko no ja cos czuje ze u nas z tym ząbkiem tez tak bedzie, bo juz widac ale nie moze wybic...

Ja bym na to wszystko spojrzala inaczej. Wydaje mi sie, ze nie ma sie co skupiac na tym, ze to jest jedna wielka bzdura, ale raczej powinno sie myslec o tym, co pozytywnego ludzie maja ze swojej wiary. Jak widac wielu ludzi potrzebuje miec nad soba 'Boga' i zyc ze swiadomoscia, ze jest ktos kto im pomaga, kto sie nimi opiekuje, kto jest 'sprawiedliwy', aczkolwiek bywa takze surowy i jego 'decyzje' sa czesto niezrozumiale (ale na pewno maja jakis sens). Jesli ludziom takie myslenie pomaga, to ich sprawa - niech wierza w co chca, dopoki nie ingeruje to w moje zycie. Jedyne do czego bym sie mogla przyczepic to to, ze naprawde do kosciola idzie olbrzymia kasa i ze na przestrzeni lat kosciol wyrzadzil na swiecie wiele zlego. Jak bedziecie mialy troche czasu, to polecam poczytac Fromma - on napisal krotka ksiazeczke na temat wlasnych teorii skad sie wziela religia. Chodzi tu o religie jako taka, wyrastajaca z potrzeby czucia sie 'zaopiekowanym' - kiedy przestaje sie byc dzieckiem i wychodzi sie juz spod ostrej ale sprawiedliwej reki wlasnego ojca...

Zgodzę się, że niektórzy faktycznie potrzebują myśleć, że jest jakaś siła nad nimi, to prawda... no ale jak myślę o tym moherach spod pałacu prezydenckiego, to aż mną wzdryga... to jest już skrajność, a w naszym kraju takich dewot nie brakuje... Zgadzam się z Tobą z całą resztę :-)

filonka, biedaczysko... kuruj tam ten łokieć!!

ja na FB jestem już od dość dawna, z początku w ogóle tam nie zaglądałam, ale później nk mnie zaczęło irytować, więc przeniosłam się na FB :-p no i to był główny łącznik z moją mamą która mieszkała we FR.

Cześć mamusie! przyjmiecie mnie?:-))) jestem mamą syneczka,który za tydzien skonczy 4 m-ce,a tak poza tym to mieszkam obecnie w Irlandii. Do pracy narazie nie zamierzam wracać, bo praktycznie cała moja pensja poszłaby na złobek-dlatego wole sama poswięcić mojemu szkrabkowi czas.Wiem ,że Wy już dobrze się znacie,ale może przyjmiecie dobrą dusze......pozdrawiam:-))))

a witamy witamy wśród kwietnióweczek i zachęcamy do czynnego udziału na różnych wątkach :-D

kwiatuszku, Daga widzę, że gracie w Farmę... ja tej farmy nie ogarniam, wolę wyspę i drugą gre z farmą - frontierville, która też mnie irytuje :-D a tak to mam swoją drużynę piłki nożnej :-p (małż mi założył i gram)

Wronka dajesz czadu z groszkiem :-) czy tam z fasolą ;-)

mamusia oplułam laptopa... ale powiem Ci że jak ja miałam sesję to moja kumpela siedziała jak na szpilkach - pytam ją co się dzieje... a ona do mnie że musi napisać do siostry aby weszła na jej farmę i jej marchewkę zebrała i krowę wydoiła :szok:

iza to widzę że nk już zrzyna nawet z FB

reklama
Do góry