reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Bylam, wrocilam, i nadal zyje ;-)
Przy okazji jeszcze mi Pole przebadal, bo zdawalo mi sie ze jakos tak glosniej oddycha i juz czarne wizje mialam, ze na basenie ja przeziebilam...
No ale oskrzela ok, uszka ok, gardelko tez. Wiec moze tylko przewrazliwiona jestem....

Dzis wygralam wojene...No dobra, wojenke. 2 tyg temu kupilam na ebayu Poli do pokoju nowa komodke, wiesza, bo w stara juz sie nie miesci. I czekalam 3 dni na przesylke, tak jak bylo napisane, ze w tym czasie realizuja zamowienie. 3 dni minely i nic, minal tydzien i nic, wczoraj minely 2 tyg i nic. Zero odpowiedzi na moje maile, a telefonu nie podali.
Ale mialam nerwy. Wieczorem sie juz wkurzylam na maxa, i zglosilam do ebaya ze mnie wykiwali. I co? Dzis zadzwonil sprzedawca, jutro mam dostawe :-D:-D:-D

reklama
Ta sama gra co jest na FB jest tez na NK i po polsku.Ja wlasnie czekam az mi fasolka dojrzeje by ja sprzedac bo monet nie mam:-D i ziarna musze kurze kupic bo mi jaj nie zniesie:-D:-D:-D

tez w to grałam ale jak poszlam rodzic to mi wszystko zwiędło i pole woda zalała i dupa , teraz gram w szefa wszystkich szefów:-D:-D

dziewczyny jestem wyrodną matką wypiłam piwo :szok: fakt juz nie karmie piersią ale mam jakies wyrzuty teraz.. że Zosienka tam sobie smacznie spi w lozeczku moj maluszek najkochanszy pod sloncem a ja piwsko żlopie :zawstydzona/y:

musze tu do Was czesciej zagladac bo mi smutno bez Was strasznie , ale obiecuje ze od poniedzialku bede tu zagladac regularnie, a jak slowa nie dotrzymam to wyrazam zgode na lincz :-D

No i świetnie- znaim przegryalam sie przez wszystkie watki to sie pozna noc zrobila a ja na jutro nic nie mam ;D M mnie zabije ;P

Spadam spać! :D Dobranoc i do niedzieli :) ..o ile przeżyję tortury M :]

Witam wieczorkiem:-)
Ale dzisiaj produkcja a ja cały dzień nie miałam czasu na bb bo próbuje dojść do ładu z pakowaniem:szok:
Uciekam poczytać co u was.
Miłej, spokojnej nocki:-)

Witamy...
my już na nogac bo Marek ciągle próbuje chyba qupsztala walnąć...
Love nie jesteś wyrodna tylko NORMALNA! Od jednego piwa nic się nie stanie... co ja mam powiedzieć... co jakiś czas wieczorem sobie lamkę wina wypije a karmie piersią :-D
Im ja pamiętam ja pamiętam i od razu się zorientowałam... Booosz ale mam radoche :-p no istny Szerlok ze mnie :-p Fajnie że wórciłaś do nas :-)

Aaaaaaaaaaaa Marek skończył dzisiaj 4 miesiące :szok:

reklama
Gratulujemy ząbka...
a ja gadałam z pediatra i potwierdził że ząbki idą, czuć je ale idą jakby chciały i nie mogly i może to potrwać nawet miesiąc (sic!!!!!) bidulek mój

Do góry