reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dziękuje Wam za przyjęcie mnie;-)! No cóż mam nadzieje że nie wyemigrujecie na fb, co prawda ja też mam tam konto.....:-). Mam pytanie do mamus które mają wózek quinny buzz,czy wozicie już dzieciaczki w spacerówce, bo mój Bartus ledwo ledwo mieści sie w gondoli i jak ide z nim na spacer to jego nóżki często wystają poza:szok: ale z drugiej strony nie wiem czy nie za wcześnie żeby jexdził juz w spacerówce....dylematy młodej mamy;-)

Solenizantowi IGORKOWI wszystkiego NAJ a przede wszystkim zdrówka i aby uśmiech zawsze gościł na twarzy!!! STO LAT!

Oooo! Drugi Bartulek :-D Proszę mi tu szybko pisać od Bartosza czy od Bartłomieja? Mój od Bartosza :-D i pozdrawiamy imiennika (jakby nie było).
Też mi się skubany w gondoli przestał mieścić, ale my mamy Implasta i spacerówka rozkłada się na płask...

Mąż popatrzył na farmę, uśmiał się po pachy, kuknął na listę znajomych, ja mu mówię, że głównie koleżanki z BB pologowane na FB a reszta śpi, albo baluje... no i chłopa przez kilka minut nie mogłam uspokoić, tak się śmiał...

Groszek, truskawki, kurde o co kaman?!:-D:-D:-D:eek::-) To BB czy FB w końcu? :-)
Chyba czas bedzie się jakos doedukowac z tego fb;-)

U nas spokoj, dziecię śpi a ja się zbieram do wyjadu- moja mausia zgodziła się zostac z Julikiem a my z M wyjezdzamy na 2 dni sami zeby odpocząć od wszystkiego :tak: niby się cieszę, ale juz wiem ze bede teskinic za corcią;-)

Iza- gratuluję ząbków :-)
my czekamy...a raczej czekmy żeby się nie zaczeło za szybko;-)

W ogóle to mnie moje dziecko szokuje- bierzemy ją z M na kolana i pokazujemy w książeczkach palcem zwierzątka a ona sie patrzy na to na co wskazujemy:szok::-D 4miesięczne dziecko potrafiące się 20min skupić na obrazkach w książce?- nie spodziewałam się ze już ją to tak zainteresuje!:-)

Dobra pochwaliłam się a teraz udam się kontynuowac wieczorne ogarnianie domu przed wyjazdem:tak:

DO zobaczyska za 2 dni kochane moje :-)

Zdaje się, że dziś zobaczyłam ząbek!!! Próbuje się przebić, ale jest bardzo wyczuwalny pod palcem :-) Ile to radości daje :-):-)
Dzisiaj z ciekawosci zajrzalam mu do buzki a na dole na dziaselkach sa dwa biale zalazki zabkow:szok: moje dziecko zaczelo zabkowac !!!
Witam w klubie ;-);-);-)
U nas juz lewy praktycznie na zewnatrz. A na prawym to juz mozna sobie opuszek zedrzec, tak wystaje :-)

Cześć mamusie! przyjmiecie mnie?:-))) jestem mamą syneczka,który za tydzien skonczy 4 m-ce,a tak poza tym to mieszkam obecnie w Irlandii. Do pracy narazie nie zamierzam wracać, bo praktycznie cała moja pensja poszłaby na złobek-dlatego wole sama poswięcić mojemu szkrabkowi czas.Wiem ,że Wy już dobrze się znacie,ale może przyjmiecie dobrą dusze......pozdrawiam:-))))
Witaj ;-)
No ja sasiedniej wyspy...i wlasnie ostatnio zrobilam rekonesans, i wyszlo, ze tez nie oplaca mi sie do pracy wracac, bo zlobek kosztuje tyle, ze :szok:

jakie truskawki??????????????????????????????????
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zamiat truskawek posadziłam groszek:szok::szok:, ale napisało mi good job wiec chyba ok:-D. nie kumam tego ani troche...hehe
hahahhaha
Wronka, uwielbiam Cie :-D:-D:-D

przypomniało mi się z tym farm-cośtam jak urodziłam Natalkę to na 2 dobę w nocy poszłam po mleko dla Natalki bo pokarm miałam słaby proszę pielęgniarkę żeby mi dała a ona siedzi przy kompie i mówi do mnie "chwileczkę kochaniutka tylko marchewkę zbiorę" ja na nią gały:szok: i nie wiem o co kaman a ona sobie ogródek uprawiała w FB :confused2: to jest dopiero robota heh

Akata, słonce moje :-), poloz paluszek na zapraszaniu do grona znajomych, pozniej przesun na wiadomosci, kolejnie powiadomienia i sun kobieto po yym niebieskim paseczku do prawej czesci ekranu i tam własnie odnajdziesz to, czego tak namietnie poszukujesz :-D
Dagusiu kochana za twoją radą wziełam myszę i tak jechałam i klikałam w to głupie szukaj i ni ku ta nie chciało mi szukać i klikałam i klikałam aż tu nagle przed mymi oczętami ukazało się to skryte okienko którego szukam od dłuuuuuuuuuuuugiego czasu.
Bóg zapłać dobra kobieto :-D

czesc dziewczyny.
NIESTETY nie bedzie mi znów dane pisac i czytac co u Was gdyz, MAM RĘKE PRAWĄ W GIPSIE , z powodu nadwyreżenia stawu w łokciu. mam to nosic z 2 tyg, a wiec nic sama nie da rady zrobic przy mały a zwlaszcza go podnosic, wiec moj K wiezie mnie qwiwczorem do moich rodziców, by mi pomagali,
a na dodatek maly co raz bardziej staje sie marudny z powodu ząbków. wiec u nas nic z dobrych na dziś wieści.
a wiec do kiedyś..... jescze poczytam co tam u Was poki mały spokojnie lezy na macie

o masz babo, ale Ci się narobiło; życze szybkiego powrotu do zdrowia

nie ogarniam tego fb jakas instrukcja obslugi by sie przydala

nie Ty jedna kochana:-D:-D:-D

a jednak remont sie nie skonczyl... wrrr!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale przynajmniej dzis nie wierci, tylko stuka i puka, a to nieco mniej denerwujace i Mlodego nie budzi :crazy:

w koncu ustalilismy date chrzcin Malego Ufoludka. Kreacje mam, bo na weselicho niedawne kupowalam, to sie wykorzysta 2gi raz:tak::laugh2: tylko nie mam jeszcze w co Synalka ustroic, ale moze cos sie znajdzie;-)

jesli chodzi o FB to myslalam, ze akatka zartuje z ta checie wylogowania, wiec nie pisalam instrukcji obslugi :zawstydzona/y: czy juz sie sprawa wyjasnila?
ale ja wcale nie żartowałam, ciotka Daga uratowała moje konto przed włamywaczami...

Nie zaglądałam ponad pół dnia i myśłałam, źe godzinę jak zwykle wyrwę z życiorysu na nadrabianie, ale tu puściutko. Hop hop..gdzie jesteście??

Zdaje się, że dziś zobaczyłam ząbek!!! Próbuje się przebić, ale jest bardzo wyczuwalny pod palcem :-) Ile to radości daje :-):-)

jak to gdzie NA FB!!! :-) a ząbka gratulujemy

Cześć mamusie! przyjmiecie mnie?:-))) jestem mamą syneczka,który za tydzien skonczy 4 m-ce,a tak poza tym to mieszkam obecnie w Irlandii. Do pracy narazie nie zamierzam wracać, bo praktycznie cała moja pensja poszłaby na złobek-dlatego wole sama poswięcić mojemu szkrabkowi czas.Wiem ,że Wy już dobrze się znacie,ale może przyjmiecie dobrą dusze......pozdrawiam:-))))

witamy i zapraszamy i chętnie poznamy

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zamiat truskawek posadziłam groszek:szok::szok:, ale napisało mi good job wiec chyba ok:-D. nie kumam tego ani troche...hehe

bosz padłam ze śmiechu.

dziołchy moje kochane jak to dobrze że ktoś stworzył tego FB, bo dzięki Wam po prostu z moich oczu nie leją się już łzy smutku i złości ale łzy radochy.
Zajrzałam do Was bo chcialam się wygadać bo byłam tak wqrfiona, że miałam już pakować walizki i kazać się męzowi wieźć do mamy ale dzięki Wam humor wrócił i smutki trochę odeszły.
no to ide na fb zobaczyć co tam robicie...

PS. A Daga to chyba ziółka sadzi na tej farmie a nie truskawki...:-p

reklama
Witam w klubie ;-);-);-)
U nas juz lewy praktycznie na zewnatrz. A na prawym to juz mozna sobie opuszek zedrzec, tak wystaje :-)

Witaj ;-)
No ja sasiedniej wyspy...i wlasnie ostatnio zrobilam rekonesans, i wyszlo, ze tez nie oplaca mi sie do pracy wracac, bo zlobek kosztuje tyle, ze :szok:

hahahhaha
Wronka, uwielbiam Cie :-D:-D:-D

też Cię lowju;-)

Do góry