annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Najlepszego dla Kostki Zielona!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zamiat truskawek posadziłam groszek, ale napisało mi good job wiec chyba ok. nie kumam tego ani troche...hehe
Dziękuje Wam za przyjęcie mnie;-)! No cóż mam nadzieje że nie wyemigrujecie na fb, co prawda ja też mam tam konto.....:-). Mam pytanie do mamus które mają wózek quinny buzz,czy wozicie już dzieciaczki w spacerówce, bo mój Bartus ledwo ledwo mieści sie w gondoli i jak ide z nim na spacer to jego nóżki często wystają poza ale z drugiej strony nie wiem czy nie za wcześnie żeby jexdził juz w spacerówce....dylematy młodej mamy;-)
Solenizantowi IGORKOWI wszystkiego NAJ a przede wszystkim zdrówka i aby uśmiech zawsze gościł na twarzy!!! STO LAT!
Zdaje się, że dziś zobaczyłam ząbek!!! Próbuje się przebić, ale jest bardzo wyczuwalny pod palcem :-) Ile to radości daje :-):-)
Witam w klubie ;-);-);-)Dzisiaj z ciekawosci zajrzalam mu do buzki a na dole na dziaselkach sa dwa biale zalazki zabkow moje dziecko zaczelo zabkowac !!!
Witaj ;-)Cześć mamusie! przyjmiecie mnie?:-))) jestem mamą syneczka,który za tydzien skonczy 4 m-ce,a tak poza tym to mieszkam obecnie w Irlandii. Do pracy narazie nie zamierzam wracać, bo praktycznie cała moja pensja poszłaby na złobek-dlatego wole sama poswięcić mojemu szkrabkowi czas.Wiem ,że Wy już dobrze się znacie,ale może przyjmiecie dobrą dusze......pozdrawiam:-))))
jakie truskawki??????????????????????????????????
hahahhahataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zamiat truskawek posadziłam groszek, ale napisało mi good job wiec chyba ok. nie kumam tego ani troche...hehe
Dagusiu kochana za twoją radą wziełam myszę i tak jechałam i klikałam w to głupie szukaj i ni ku ta nie chciało mi szukać i klikałam i klikałam aż tu nagle przed mymi oczętami ukazało się to skryte okienko którego szukam od dłuuuuuuuuuuuugiego czasu.Akata, słonce moje :-), poloz paluszek na zapraszaniu do grona znajomych, pozniej przesun na wiadomosci, kolejnie powiadomienia i sun kobieto po yym niebieskim paseczku do prawej czesci ekranu i tam własnie odnajdziesz to, czego tak namietnie poszukujesz
czesc dziewczyny.
NIESTETY nie bedzie mi znów dane pisac i czytac co u Was gdyz, MAM RĘKE PRAWĄ W GIPSIE , z powodu nadwyreżenia stawu w łokciu. mam to nosic z 2 tyg, a wiec nic sama nie da rady zrobic przy mały a zwlaszcza go podnosic, wiec moj K wiezie mnie qwiwczorem do moich rodziców, by mi pomagali,
a na dodatek maly co raz bardziej staje sie marudny z powodu ząbków. wiec u nas nic z dobrych na dziś wieści.
a wiec do kiedyś..... jescze poczytam co tam u Was poki mały spokojnie lezy na macie
nie ogarniam tego fb jakas instrukcja obslugi by sie przydala
ale ja wcale nie żartowałam, ciotka Daga uratowała moje konto przed włamywaczami...a jednak remont sie nie skonczyl... wrrr!!! ale przynajmniej dzis nie wierci, tylko stuka i puka, a to nieco mniej denerwujace i Mlodego nie budzi
w koncu ustalilismy date chrzcin Malego Ufoludka. Kreacje mam, bo na weselicho niedawne kupowalam, to sie wykorzysta 2gi raz tylko nie mam jeszcze w co Synalka ustroic, ale moze cos sie znajdzie;-)
jesli chodzi o FB to myslalam, ze akatka zartuje z ta checie wylogowania, wiec nie pisalam instrukcji obslugi czy juz sie sprawa wyjasnila?
Nie zaglądałam ponad pół dnia i myśłałam, źe godzinę jak zwykle wyrwę z życiorysu na nadrabianie, ale tu puściutko. Hop hop..gdzie jesteście??
Zdaje się, że dziś zobaczyłam ząbek!!! Próbuje się przebić, ale jest bardzo wyczuwalny pod palcem :-) Ile to radości daje :-):-)
Cześć mamusie! przyjmiecie mnie?:-))) jestem mamą syneczka,który za tydzien skonczy 4 m-ce,a tak poza tym to mieszkam obecnie w Irlandii. Do pracy narazie nie zamierzam wracać, bo praktycznie cała moja pensja poszłaby na złobek-dlatego wole sama poswięcić mojemu szkrabkowi czas.Wiem ,że Wy już dobrze się znacie,ale może przyjmiecie dobrą dusze......pozdrawiam:-))))
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zamiat truskawek posadziłam groszek, ale napisało mi good job wiec chyba ok. nie kumam tego ani troche...hehe
Witam w klubie ;-);-);-)
U nas juz lewy praktycznie na zewnatrz. A na prawym to juz mozna sobie opuszek zedrzec, tak wystaje :-)
Witaj ;-)
No ja sasiedniej wyspy...i wlasnie ostatnio zrobilam rekonesans, i wyszlo, ze tez nie oplaca mi sie do pracy wracac, bo zlobek kosztuje tyle, ze
hahahhaha
Wronka, uwielbiam Cie