reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
nikt nie ogarnia
dlatego jest tak śmiesznie :) he he
my z Dagą sadzimy truskawki na przykład bo nie umiemy kupić świnki
mało tego Daga nawet nei wiedziala ze jak truskawki urosna to trzeba je zerwac
ech to fb :) buhahaha

Ale sobie zajęcie znalazłyście, hehe! To ja podziękuję, mam za dużo pracy przy realnych 'zbiorach' w ogródku.
To zamiast wirtualnie sadzić zapraszam do mnie.

Fiona- pewnie, że witamy! Dziewczyny wciągają się w FB więc nie wiem, czy się tam nie przeniesiemy z plotkami :laugh2: (chociaż mam nadzieję, że zostaniemy tutaj)!

Jak to mówi Kamisia- padam na cycki!!! A że obecnie mam na co upaść, to jest to lądowanie z amortyzacją!
Kieckę będę miała do pn i jak się sobię w niej spodobam, to wam wkleję fotę :tak:Fryzjer umówiony, makijaż umówiony, tylko z pazurkami problem, bo tam gdzie bym chciała, nie mają miejsc- Monia masz jakiś namiar na żelki?

Cześć mamusie! przyjmiecie mnie?:-))) jestem mamą syneczka,który za tydzien skonczy 4 m-ce,a tak poza tym to mieszkam obecnie w Irlandii. Do pracy narazie nie zamierzam wracać, bo praktycznie cała moja pensja poszłaby na złobek-dlatego wole sama poswięcić mojemu szkrabkowi czas.Wiem ,że Wy już dobrze się znacie,ale może przyjmiecie dobrą dusze......pozdrawiam:-))))

pewnie że przyjmiemy...kwietniowych mam nigdy za wiele :-)

Kwiatek, Daga, ja też kcem do truskawek !! Chociaż pewnie nie zakumam, ale może się pośmieję....

Monia masz jakiś namiar na żelki?

Aniez, ja jestem samowystarczalna, zainwestowałam w sprzęcior i działam...ale robie tylko sobie, nikomu innemu takiej krzywdy bym nie zrobiła ;-)...także nie pomogę...

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zamiat truskawek posadziłam groszek:szok::szok:, ale napisało mi good job wiec chyba ok:-D. nie kumam tego ani troche...hehe

reklama
Cześć
Dziękuję bardzo za życzenia dla Igorka
Jestem wykończona, a kinderbal dopiero w sobotę, strach się bać.
Widzę dziewczyny, że wszystkie na fb wybyły;-)
Fiona witamy.

Zmykam spać, bo jutro do pracy jadę, a ledwo na ślepia patrzę.

Do góry