reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Nie zaglądałam ponad pół dnia i myśłałam, źe godzinę jak zwykle wyrwę z życiorysu na nadrabianie, ale tu puściutko. Hop hop..gdzie jesteście??

Zdaje się, że dziś zobaczyłam ząbek!!! Próbuje się przebić, ale jest bardzo wyczuwalny pod palcem :-) Ile to radości daje :-):-)

Ja mam FB ale wole NK.Swoje dane juz podalam wiec teraz czekam na zaoroszenia ;-)

U nas dzis marudny dzien,moj dziec sie slini na potege,lapki non stop trzyma w buzi:tak: Dzisiaj z ciekawosci zajrzalam mu do buzki a na dole na dziaselkach sa dwa biale zalazki zabkow:szok: moje dziecko zaczelo zabkowac !!!

Witamy na kwietniówkach :-)
Znamy, znamy ale nowe mamy zapraszamy i też chętnie poznamy...

Padam na pysk, cycki i w ogóle...Ide spać... dobranoc...

fiona23 witamy, witamy! Pewnie,że przyjmiemy :)

Gosieńko daj znać jak będziecie nas mieli ochotę odwiedzić. Ja też może się wybiorę z Mają do Mielna i pospacerujemy razem :)))

Ja padam na pysk, do juterka
Kolorowych snów!!!

reklama
Do góry