reklama
A co do pieprzyków to moja mama miała usuwany i blizna jest ale malutka.
Dagsila pytanie do Ciebie a nie będą Cie meczyly wyrzuty sumienia jak sprzedasz kiecuche ślubną, ja jestem straszny sentymentalista i mi jest szkoda chcociaz kiedys miprzeszła taka myśl przez głowe
Dagsila pytanie do Ciebie a nie będą Cie meczyly wyrzuty sumienia jak sprzedasz kiecuche ślubną, ja jestem straszny sentymentalista i mi jest szkoda chcociaz kiedys miprzeszła taka myśl przez głowe
A dziewczyny które używaja już dłużej facebooka nie wiecie czy jest tam opcja wysylania zdjęc do kogos tak zeby inna osoba nie widziała ? Bo moglabym której wysła zdjęcie Antosi jeśli oczywiście byście chcialy, ale jak zauwazylyście ja z grona tych młodszych mam i za dużo ciekawskich chciało byc zobaczyc moją Antosie,a ja tak nie chce...
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam popołudniowo :-)
Postanowiłam sie dzisiaj wybrać do centrum mojego miasta po namiot plażowy z Quechua bo sobie zamówiłam ... i tak myśle, myśle i wpadłam na pomysł że jak znajde swoją e-kartę (takie bilety na komunikację sa w Rybniku) i dowiem się do którego roku dzieć może za darmochę jechać to wezme Janka... no i wzięłam :-) Młody zachwycony na maksa już sie dopytuje kiedy znowu pojedziemy :-) grzeczniutki był aż miodzio normalnie
Namiot zakupiony, lody zjedzone, zakupki obiadowe na szybko zrobione i zacisk do kolczyka zamówiony...odbiór we wtorek więc znowu busikiem pomkniemy z Jasiem
Postanowiłam sie dzisiaj wybrać do centrum mojego miasta po namiot plażowy z Quechua bo sobie zamówiłam ... i tak myśle, myśle i wpadłam na pomysł że jak znajde swoją e-kartę (takie bilety na komunikację sa w Rybniku) i dowiem się do którego roku dzieć może za darmochę jechać to wezme Janka... no i wzięłam :-) Młody zachwycony na maksa już sie dopytuje kiedy znowu pojedziemy :-) grzeczniutki był aż miodzio normalnie
Namiot zakupiony, lody zjedzone, zakupki obiadowe na szybko zrobione i zacisk do kolczyka zamówiony...odbiór we wtorek więc znowu busikiem pomkniemy z Jasiem
to jest link do pierwszej części z 12
Ja bym na to wszystko spojrzala inaczej. Wydaje mi sie, ze nie ma sie co skupiac na tym, ze to jest jedna wielka bzdura, ale raczej powinno sie myslec o tym, co pozytywnego ludzie maja ze swojej wiary. Jak widac wielu ludzi potrzebuje miec nad soba 'Boga' i zyc ze swiadomoscia, ze jest ktos kto im pomaga, kto sie nimi opiekuje, kto jest 'sprawiedliwy', aczkolwiek bywa takze surowy i jego 'decyzje' sa czesto niezrozumiale (ale na pewno maja jakis sens). Jesli ludziom takie myslenie pomaga, to ich sprawa - niech wierza w co chca, dopoki nie ingeruje to w moje zycie. Jedyne do czego bym sie mogla przyczepic to to, ze naprawde do kosciola idzie olbrzymia kasa i ze na przestrzeni lat kosciol wyrzadzil na swiecie wiele zlego. Jak bedziecie mialy troche czasu, to polecam poczytac Fromma - on napisal krotka ksiazeczke na temat wlasnych teorii skad sie wziela religia. Chodzi tu o religie jako taka, wyrastajaca z potrzeby czucia sie 'zaopiekowanym' - kiedy przestaje sie byc dzieckiem i wychodzi sie juz spod ostrej ale sprawiedliwej reki wlasnego ojca...
filonka
Fanka BB :)
czesc dziewczyny.
NIESTETY nie bedzie mi znów dane pisac i czytac co u Was gdyz, MAM RĘKE PRAWĄ W GIPSIE , z powodu nadwyreżenia stawu w łokciu. mam to nosic z 2 tyg, a wiec nic sama nie da rady zrobic przy mały a zwlaszcza go podnosic, wiec moj K wiezie mnie qwiwczorem do moich rodziców, by mi pomagali,
a na dodatek maly co raz bardziej staje sie marudny z powodu ząbków. wiec u nas nic z dobrych na dziś wieści.
a wiec do kiedyś..... jescze poczytam co tam u Was poki mały spokojnie lezy na macie
NIESTETY nie bedzie mi znów dane pisac i czytac co u Was gdyz, MAM RĘKE PRAWĄ W GIPSIE , z powodu nadwyreżenia stawu w łokciu. mam to nosic z 2 tyg, a wiec nic sama nie da rady zrobic przy mały a zwlaszcza go podnosic, wiec moj K wiezie mnie qwiwczorem do moich rodziców, by mi pomagali,
a na dodatek maly co raz bardziej staje sie marudny z powodu ząbków. wiec u nas nic z dobrych na dziś wieści.
a wiec do kiedyś..... jescze poczytam co tam u Was poki mały spokojnie lezy na macie
reklama
nosz kurna drynda no naprawdę ni mam takich rzeczy
mam z lewej nabis facebook i jakieś 3 ikonki
1.zaproszenia do grona znajomych
2. wiadomości
3. powiadomienia
no a potem pasek szukaj i to by było na tyle
Akata, słonce moje :-), poloz paluszek na zapraszaniu do grona znajomych, pozniej przesun na wiadomosci, kolejnie powiadomienia i sun kobieto po yym niebieskim paseczku do prawej czesci ekranu i tam własnie odnajdziesz to, czego tak namietnie poszukujesz
A co do pieprzyków to moja mama miała usuwany i blizna jest ale malutka.
niee. patrzac realnie
1) juz niegdy jej nie ubiore
2) Ola jak bedzie chciala wyjsc za maz ( choc oczywiscie nie bedzie chciala, bo zawsze bedzie z mamusia :-) ) to jej kupimy jaka sobie wymarzy
3) ja i tak mam jazde na punkcie prania ukladania itd, a taka kiecka w mojej szafoe to mnie o zawrot glowy doprowadzza, ze jej tyle czasu nie pralam...
poza tym anjwazniejsze sprawy i wydarzenia mam w sercu i to mi wystarcza :-)