reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
A co do pieprzyków to moja mama miała usuwany i blizna jest ale malutka.

Dagsila pytanie do Ciebie a nie będą Cie meczyly wyrzuty sumienia jak sprzedasz kiecuche ślubną, ja jestem straszny sentymentalista i mi jest szkoda chcociaz kiedys miprzeszła taka myśl przez głowe

A dziewczyny które używaja już dłużej facebooka nie wiecie czy jest tam opcja wysylania zdjęc do kogos tak zeby inna osoba nie widziała ? Bo moglabym której wysła zdjęcie Antosi jeśli oczywiście byście chcialy, ale jak zauwazylyście ja z grona tych młodszych mam i za dużo ciekawskich chciało byc zobaczyc moją Antosie,a ja tak nie chce...

onka83 to wiem ale własnie zastanawiam sie nad ta druga opcja, no nic poczekam na zamknięty, chyba że któraś jakąś nowościa sypnie :-D

Witam popołudniowo :-)
Postanowiłam sie dzisiaj wybrać do centrum mojego miasta po namiot plażowy z Quechua bo sobie zamówiłam ... i tak myśle, myśle i wpadłam na pomysł że jak znajde swoją e-kartę (takie bilety na komunikację sa w Rybniku) i dowiem się do którego roku dzieć może za darmochę jechać to wezme Janka... no i wzięłam :-) Młody zachwycony na maksa już sie dopytuje kiedy znowu pojedziemy :-) grzeczniutki był aż miodzio normalnie :-D :tak:
Namiot zakupiony, lody zjedzone, zakupki obiadowe na szybko zrobione i zacisk do kolczyka zamówiony...odbiór we wtorek więc znowu busikiem pomkniemy z Jasiem :-D

to jest link do pierwszej części z 12

Ja bym na to wszystko spojrzala inaczej. Wydaje mi sie, ze nie ma sie co skupiac na tym, ze to jest jedna wielka bzdura, ale raczej powinno sie myslec o tym, co pozytywnego ludzie maja ze swojej wiary. Jak widac wielu ludzi potrzebuje miec nad soba 'Boga' i zyc ze swiadomoscia, ze jest ktos kto im pomaga, kto sie nimi opiekuje, kto jest 'sprawiedliwy', aczkolwiek bywa takze surowy i jego 'decyzje' sa czesto niezrozumiale (ale na pewno maja jakis sens). Jesli ludziom takie myslenie pomaga, to ich sprawa - niech wierza w co chca, dopoki nie ingeruje to w moje zycie. Jedyne do czego bym sie mogla przyczepic to to, ze naprawde do kosciola idzie olbrzymia kasa i ze na przestrzeni lat kosciol wyrzadzil na swiecie wiele zlego. Jak bedziecie mialy troche czasu, to polecam poczytac Fromma - on napisal krotka ksiazeczke na temat wlasnych teorii skad sie wziela religia. Chodzi tu o religie jako taka, wyrastajaca z potrzeby czucia sie 'zaopiekowanym' - kiedy przestaje sie byc dzieckiem i wychodzi sie juz spod ostrej ale sprawiedliwej reki wlasnego ojca...

czesc dziewczyny.
NIESTETY nie bedzie mi znów dane pisac i czytac co u Was gdyz, MAM RĘKE PRAWĄ W GIPSIE , z powodu nadwyreżenia stawu w łokciu. mam to nosic z 2 tyg, a wiec nic sama nie da rady zrobic przy mały a zwlaszcza go podnosic, wiec moj K wiezie mnie qwiwczorem do moich rodziców, by mi pomagali,
a na dodatek maly co raz bardziej staje sie marudny z powodu ząbków. wiec u nas nic z dobrych na dziś wieści.
a wiec do kiedyś..... jescze poczytam co tam u Was poki mały spokojnie lezy na macie

reklama
nosz kurna drynda no naprawdę ni mam takich rzeczy:eek:
mam z lewej nabis facebook i jakieś 3 ikonki
1.zaproszenia do grona znajomych
2. wiadomości
3. powiadomienia
no a potem pasek szukaj:eek: i to by było na tyle:baffled:

Akata, słonce moje :-), poloz paluszek na zapraszaniu do grona znajomych, pozniej przesun na wiadomosci, kolejnie powiadomienia i sun kobieto po yym niebieskim paseczku do prawej czesci ekranu i tam własnie odnajdziesz to, czego tak namietnie poszukujesz :-D

A co do pieprzyków to moja mama miała usuwany i blizna jest ale malutka.

Dagsila pytanie do Ciebie a nie będą Cie meczyly wyrzuty sumienia jak sprzedasz kiecuche ślubną, ja jestem straszny sentymentalista i mi jest szkoda chcociaz kiedys miprzeszła taka myśl przez głowe

niee. patrzac realnie
1) juz niegdy jej nie ubiore
2) Ola jak bedzie chciala wyjsc za maz ( choc oczywiscie nie bedzie chciala, bo zawsze bedzie z mamusia :-) ) to jej kupimy jaka sobie wymarzy
3) ja i tak mam jazde na punkcie prania ukladania itd, a taka kiecka w mojej szafoe to mnie o zawrot glowy doprowadzza, ze jej tyle czasu nie pralam...

poza tym anjwazniejsze sprawy i wydarzenia mam w sercu i to mi wystarcza :-)

Do góry