gosienkag76
Fanka BB :)
Dziewczyny na zamkniętym moje wypociny.Udało mi się wkleić zdjęcia Helenki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Identycznie!!!!ak sie zastanawiam czy Wy tez tak moze macie...bo u mnie to juz jak nerwica natręctw...nie zasne jak nie sprawdze czy Zosia oddycha, w dzien jak spi to kilka razy podchodze i obserwuje czy oddycha w nocy zanim zasne to samo , potrafie nawet sie w srodku nocy obudzic i isc do niej i klasc reka na klatce piersiowej zeby sprawdzic...
a jak pojde do lazienki doslownie na siusiu i ona zostaje sama w pokoju w tym czasie a nie śpi to za przeproszeniem malo sie nie zasikam tak się spiesze zeby tylko sama nie byla...Wy tez tak macie czy tylko ja jestem jakas dziwna?
ale masz super, zazdroszczę. U mnie mogliby zrobić, byłoby super.ja też niestety z tych mam co muszą wrócić do pracy - kredyt hipoteczny
wracam do firmy 4 października więc szukamy niani dla Julki - ostatnio była u nas bardzo miła Pani - jesteśmy zdecydowani na nią
z przedszkolem nie będziemy mieli problemu bo firma w której pracuje zrobiła za kasę od cioci unii przedszkole dla dzieci pracowników![]()
Podczytalam marcowki 2010 i usmiech mi sie na twarzy pojawil. Taki specjalny usmiech, nostalgiczny...
Witam wieczorowa porą!Kittek- 3mam kciukasy i daj znać, jak coś będzie wiadomo!
Aniam- ja tam wolę niepewne filtry, niż zafundowanie dziecku wstępu do raka skóry (promienie przechodzą przez tkaniny więc nawet dziecię w tzw. cieniu jest na nie narażone).
Gosia23- a ząbki wyglądają, jakby były już wysoko? W sumie jak dziecko pogodne, to niby nie ma czym się martwić. Można zrobić badanie kału- gdyby było coś nie tak w układzie pokarmowym, to wtedy wyjdzie...
Zgaga mnie dopadłazdecydowanie przedawkowalam jedzenie
A już miałam nadzieję nigdy więcej nie mieć do czynienia z panną Z.
Pewnie taniej, ale jaka obopolna frajda bedzie - babcia bedzie miala pretekst by przyleciec, a do tego czasu Pola juz bedzie pewnie rozumiala, ze to babcia w odwiedziny wpadla...hehehhehe, Katik a nie wyjdzie Cie taniej nianie na wieczór wynająć?![]()