aniez
Fanka BB :)
Witam wieczorowa porą!
Aniez nie rozumiem jak zęby wysoko?
Ogólnie dzień był straszny! ja już chcę wszystkie zęby. Cały dzień noszenia na rekach! Dobrze, ze chociaz noc przesypia!
Ja też tak mam, że jak synuś spi to biegam i sprawdzam czy wsio ok! Zauważyłam, że nieraz nawet niance elektryzcnej nie ufam, musze sama sprawdzić!
Dziewczyny mam pytanie czy wszystkie szczepicie swoje dzieci? Ja po długich naradach postanowiłam wstrzymać sie ze szczepieniami u mojego dziecka. Jestem ciekawa jak wasze dzieciaczki przechodzą szczepienia?
Ząbek widać- tzn. czy zęby są nisko, czy idą w górę i będą się wyrzynać. U nas ząbki nisko (w połowie dziąsełka), ale Kubek zaczął akcje ząbek, jak miał 6 miesięcy i mam nadzieję na powtórkę.
Kittek- strasznie głowa do góry! Najważniejsze, żeby wyniki były dobre i żeby malutka przybierała na wadze. Niektóre dzieci mają refluks, albo ulewają, bo taka ich uroda. Mam nadzieję, że małej szybko przejdzie!
Padam na twarz! Goście byli i już koniec urodzin, w Espirit były promocje i portfel lżejszy, za to mamuśka zadowolona... I o to chodzi, prawda?
Biedny Bartulek cos miał dzisiaj gorszy wieczór i się czegoś chyba przestraszył, bo po kąpieli strasznie płakał- nic go nie uspokajało, ani cyc, ani smok... dopiero rączki i przytulanko (a i to po 10 minutach) no serce miałam w kawałkach