basia0412
Fanka BB :)
kittek dużo zdrówka dla malutkiej mam nadzieje że szybko wyzdrowieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z ciekawości zadzwoniłam do przedszkola, do którego chciałabym posłać dziecię (mają też taki żłobek przygotowawczy dla dzieciaków od 20 do 30 miesiąca).
Impreza kosztuje 800 zł za miesiąc plus 200 zł wyżywienie... Czyli tysiak miesiecznie...
Udalo mi sie znalezc opiekunke - studentka pedagogiki, do tego znajoma. Zaśpiewała sobie 10 zł za godzinę (oczywiście nie ma mowy o gotowaniu czy sprzątaniu). Czyli gdybym chciała ja nadal zatrudniać jak wrócę na pełny etat - 1600 pln miesięcznie...
Normalnie witki opadają ;-)
z ciekawości zadzwoniłam do przedszkola, do którego chciałabym posłać dziecię (mają też taki żłobek przygotowawczy dla dzieciaków od 20 do 30 miesiąca).
Impreza kosztuje 800 zł za miesiąc plus 200 zł wyżywienie... Czyli tysiak miesiecznie...