reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

śpij dobrze Aga :-)

a ja się witam wieczornie...Snoop obstrzyżony, SPA zaliczył i w końcu wygląda jak pies :-)...całkiem już doszedł do siebie po bliskim spotkaniu z dogo-dalmatyńczykiem, więc córcia happy...a jak córcia happy, to matka 100 razy bardziej happy...
aaaa i byliśmy dziś po basen do ogrodu...i wiecie co ? jestem w szoku...w całym Wrocku zero basenów...tylko 1 w OBI był za 3000 plnów, ale jak dla nas to za drogi...ponoć ludzie - jak się gorąc zrobił - to baseny sobie z rąk wyrywali...no szok...nie kupiliśmy oczywiście, ale ja się tam nie martwię, bo w końcu od czego jest dla "miłościwie nam kupujących" allegro :-)

kurcze no i głodna jestem...nienawidze jeść na noc, ale jak nie zjem, to znów boję się, że nie będę mieć pokarmu :-(...bo pić to ja dużo nie umiem...

to idę jakąś kanapkę zaliczyć

papatki....

reklama
śpij dobrze Aga :-)

a ja się witam wieczornie...Snoop obstrzyżony, SPA zaliczył i w końcu wygląda jak pies :-)...całkiem już doszedł do siebie po bliskim spotkaniu z dogo-dalmatyńczykiem, więc córcia happy...a jak córcia happy, to matka 100 razy bardziej happy...
aaaa i byliśmy dziś po basen do ogrodu...i wiecie co ? jestem w szoku...w całym Wrocku zero basenów...tylko 1 w OBI był za 3000 plnów, ale jak dla nas to za drogi...ponoć ludzie - jak się gorąc zrobił - to baseny sobie z rąk wyrywali...no szok...nie kupiliśmy oczywiście, ale ja się tam nie martwię, bo w końcu od czego jest dla "miłościwie nam kupujących" allegro :-)

kurcze no i głodna jestem...nienawidze jeść na noc, ale jak nie zjem, to znów boję się, że nie będę mieć pokarmu :-(...bo pić to ja dużo nie umiem...

to idę jakąś kanapkę zaliczyć

papatki....
\

koleżanka miała przygode szkoda ze nie pamietam jaki sprzedawva ale byłyśmy wściekłe ( generalnie to był importer generalny firmy intex ) cholera coś za dużo tego generalnie :)
No ale zamówiła basen 12 czerwca byłam u niej upał to go pach na taras i co dmuchamy ( pompka tyż była elektryczna bo dokupiła ) dmuchamy go a tam nie ma korka do zatkania .. i co dupa tyle się dzieci wykapały zadzwoniła korek dostała po ponad tygodniu .. i co kolejna próba .. czego nie ma pałąków co łącza daszek z basenem .
Basen za 179 zeta . Ja już si nawet do nich pofatygowałam bo to z mojej strony pod wawą .. pałaków nadal nie ma .
To taka przygoda allegrowo basenowa

Własnie bardzo wnikliwie, szczegół po szczególe przeanalizowałam swoje wyniki krwi i moczu. Jednoznacznie stwierdzam że to anemia (w szpitalu po porodzie też miałam, brałam leki ale widać nie pomogło), wszystkie objawy o których pisałam także towarzyszą anemii, więc do lekarza musowo bo przyczyny mogą być różne. A test i tak dla spokojności zrobię i jutro dam znać.
Buziaki, dobrej nocki!

Gosienka - toz Ty pozytywnym nastawieniem wszystkich zarazasz! Nic tylko pozazdroscic. Jeden cud sie zdarzyl, ze macie swoja Ksiezniczke, to i na kolejny teraz pora, bo to co dobre tez lubi chodzic parami!

Judysia -no to chyba dobrze, ze to "tylko" anemia, a nie dzidzi ;-)

Swoja droga na Styczniowkach jest dziewczyna, co jedna corunie ma ze stycznia, a druga w grudniu tego samego roku urodzila. To jest dopiero Dziki Zachod :-D:-D:-D

Dobranoc Kobitki, slodkich snow, i szybkich karmien w nocy ;-):-D

Witam się i ja wieczornie.

Judysia daj koniecznie znać co i jak
Paulka współczuje przejsc z lekarzem a raczej pseudolekarzem
Gosienko Z Emilka widze że bardzo roztropny chłopak:-D

Dziewczyny jak tu się sentymentalnie zrobiło...
Katik, Daga i Gosienka jak czytałam wasze postu to się poryczałam.

U nas równy rok minie 25 lipca, bylismy wtedy na weekend w Pradze- było cudownie !!! I wrócilismy jeszcze z cudowniejszym Skrabem!! Ja od początku przypuszczałam że tak może być ale jak zrobiłam test po 8dniach wyszedł negatywny pomimo to jakieś dziwne przeczucie miałam i ja okres spóźniał mi się już jeden dzień to byłam pewna. 20sierpnia przed 7rano poszłam zrobić test, patrze a tam 1kreska,odwróciłam się do M(mył zęby) i mówie smutna że nic z tego, po czym odwracam się patrze na test a tam 2 kreski!Szok:-DStało się, nie ma już odwrotu! M zaczął mnie przytulać całą mnie pastą wysmarował:-D:-D:-D Byłam taka szczęśliwa:-)Uwielbiam to wspominać. A teraz po roku w łóżeczku leży Mój Najwiekszy Skarb i kocham Ją tak bezwarunkowo! ehhh :tak:

Aha wrzucilam na zamkniety obiecane fotki z chrztu

pootwieranych okien...

Dobranocka ;-)

Witam o nieludzkiej porze...
Nie spie od ponad godziny. Marek na spółkę z braciszkiem zrobili mi pobudkę...obaj marudzili i popłakiwali że nie wiedziełam do któego lecieć... jak jeden prestał to drugi zaczynał... szczęście mąż przejął na chwilę Marka. Uspokoiłam Janka i zasnął. No a Marek nie ma zamiaru spać :-( do tego pobudki na karmienie co 2 godziny w nocy i jestem zombie oczy mi się kleją, pysio mi się wydziera...
Dzisiaj idziemy na obiad do Sfinksa i na lody :-) a potem zabieramy chłopaków na basen

Boże jak duszno w domu!!!!!!

Alleluja Marek zasnął....ale ja już nie dam rady :-(
Wytrwania dzisiaj życzę bo ma bych ch*****nie duszno i ciepło

WItam witam
jest tak goraco i duszno że się spać nie da(mieszkam na poddaszu...) i moje dziecko też już spać nie chce.Właśnie huśta się w swojej nowej hustawce i najwyraxniej sie jej podoba:) Musze sie pochwalic ze jak wczoraj zasnela o 20.40 tak dzis dopiero wstala o 7:-)oby tak codziennie!
My dziś też wybieramy się nad wodę aby coś buźkę poopalać a małą babci podrzucamy. Ale i tak pewnie długo nie wytrzymamy, tym bardziej ze ja do wody wchodzic nie moge...
Agnieszka smacznego życzę już teraz, a lody bym mogła dziś na śniadanie zjeść:-D-narobiłaś mi smaka

WItam witam
jest tak goraco i duszno że się spać nie da(mieszkam na poddaszu...) i moje dziecko też już spać nie chce.Właśnie huśta się w swojej nowej hustawce i najwyraxniej sie jej podoba:) Musze sie pochwalic ze jak wczoraj zasnela o 20.40 tak dzis dopiero wstala o 7:-)oby tak codziennie!
My dziś też wybieramy się nad wodę aby coś buźkę poopalać a małą babci podrzucamy. Ale i tak pewnie długo nie wytrzymamy, tym bardziej ze ja do wody wchodzic nie moge...
A to dlaczego??
Agnieszka smacznego życzę już teraz, a lody bym mogła dziś na śniadanie zjeść:-D-narobiłaś mi smaka

A dziękuję bardzo. Lody to przy takiej pogodzie na śniadanie obiad i kolację najlepiej :-p
Przy okazji mam zamiar wydać trochę kasy bo mąż sobie kupił klucz internetowy do star crafta II kóry wychodzi gdzięś koło 28 lipca i musze kase wydać :-p coby nie zapomniał że mi się należy za jego grę :-)
Za to wczoraj zjadłam na obiad.... 1/4 arbuza z lodówki :-p

reklama
Agnieszka boje sie cos zlapac bo nie wiem czy tych cholernych bakterii sie pozbylam bo nie bylam jeszcze na kontroli a poza tym nadal mam ten nieszczesny okres....

Ale właśnie mnie moj M zaskoczyl! Oznajmil mi ze zaprasza mnie na jakies 2 godz nad wode a pozniej na obiad do... ZAkopanego !!! Naszego Zakopanego !!!:-):-):-)
Pierwszy raz z Laurką. I już dzien zapowiada sie suuuuper !!!!:-) To ja uciekam sie szykowac hehe

Do góry