AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
No tak bakterie i okres wszystko tłumaczą ![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Udanego dnia i smacznego obiadku
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Udanego dnia i smacznego obiadku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My dzisiaj poszliśmy na spacer... na balkonnigdzie dalej puppy nie ruszę, bo gorąco, a tak lap w łapce, dziecię na bujaczku, książeczka pod nosem, kawusia blisko... podaruj sobie odrobine luksusu
.
Dzieki tez w to wierzę
Ostatnio Emil stwierdził że on nie chce mieć żony bo bedzie musiał ciągle jej mówić ze ją kochaa ja na to że ja chcę być babcią to musi miec żonę.
Odpowiedź była krótka ze on przeciez nie powiedział ze nie chce mieć dzieci;-) nie chce miec żony![]()
o trzecim mąż na razie nie chce słyszeć... Się będzie negocjować))
\
koleżanka miała przygode szkoda ze nie pamietam jaki sprzedawva ale byłyśmy wściekłe ( generalnie to był importer generalny firmy intex ) cholera coś za dużo tego generalnie![]()
No ale zamówiła basen 12 czerwca byłam u niej upał to go pach na taras i co dmuchamy ( pompka tyż była elektryczna bo dokupiła ) dmuchamy go a tam nie ma korka do zatkania .. i co dupa tyle się dzieci wykapały zadzwoniła korek dostała po ponad tygodniu .. i co kolejna próba .. czego nie ma pałąków co łącza daszek z basenem .
Basen za 179 zeta . Ja już si nawet do nich pofatygowałam bo to z mojej strony pod wawą .. pałaków nadal nie ma .
To taka przygoda allegrowo basenowa
Własnie bardzo wnikliwie, szczegół po szczególe przeanalizowałam swoje wyniki krwi i moczu. Jednoznacznie stwierdzam że to anemia (w szpitalu po porodzie też miałam, brałam leki ale widać nie pomogło), wszystkie objawy o których pisałam także towarzyszą anemii, więc do lekarza musowo bo przyczyny mogą być różne. A test i tak dla spokojności zrobię i jutro dam znać.
Buziaki, dobrej nocki!
Swoja droga na Styczniowkach jest dziewczyna, co jedna corunie ma ze stycznia, a druga w grudniu tego samego roku urodzila. To jest dopiero Dziki Zachod![]()
Ale właśnie mnie moj M zaskoczyl! Oznajmil mi ze zaprasza mnie na jakies 2 godz nad wode a pozniej na obiad do... ZAkopanego !!! Naszego Zakopanego !!!:-):-):-)
Pierwszy raz z Laurką. I już dzien zapowiada sie suuuuper !!!!:-) To ja uciekam sie szykowac hehe
my tak "chodzimy" na spacer codziennie:-) gratuluję powrotu do figurki przedciążowej!!
a ja sobie jakoś radzę, babcia u nas siedzi, więc mam Staśka z głowy, tylko go dokarmiałam, a tata z dużym jak jade do młodego, no i mały dostał parę razy NANa. najgorsze jest to że dwulatek musi wszysto dotknąć w tym szpitalu, a póżniej paluchy do buzi...
No dwulatek to ma rączki wszędzie... w szpitalnych warunkach to faktycznie może być kłopot.
no facet... dzieci narobi a "kocham Cie" nie powie:-) :-) któraś z dziewczyn dobrze napisała, cuda chodzą parami więc i u Ciebie musi być dobrze!!
to zupełnie jak u mnie, dam mu trochę odpocząc, a za jakieś 5 lat będe mu wiercić dziurę w brzuchu, chyba ze się sam szybciej zdecyduje:-)
No ja musiałabym się szybciej zawinąć... tak maks 2 latachyba, że mi faza przejdzie...
judysia jak wynik tesciku?? trzymam kciuki żebyś była zadowolona z wyniku:-)
co do dwójki dzieci z jednego roku- super sprawa, na początku masakra straszliwa, ale póżniej różnica się szybko zatrze i dzieciaki powinny łatwo kontakt złapać, razem do szkoły pójdą... zawsze chciałam bliźniaki a najlepiej trojaczki i miec rodzenie z glowy za jednym razem:-)
miłego dnia mamuśki
Gosieńka, ja mam fajną 8-latkę w domku, jakby Emil lubił blondynki z niebieskimi oczętami i dłuuuugimi rzęsami (tylko trochę gaduła), to wiesz - daj znać
heh, no pięknie,,,musze wiec unikac dostawcow z pod wawy...
Judysia, no ja właśnie bym celowała w anemię...Dobre żelazo szybko Cię postawi na nogi...Ale test zrób...Zdrówka!
o ja a ja właśnie się wczoraj zastanawiałam czy to możliwe i wyszło i że baaaaaaardzo mało prawdopodobne
zazdraszczam !!
witam się...
w końcu się dorobiłam moskitiery na okna w sypialni i spalismy z otwartymi oknami...jak faaaajnie...pospaliśmy do 8:30, także luxus...
a dziś ma w końcu po południu pod wieczór być burza, a jutro we WRO do 20 stopni...co za pogoda !
miłego dnia mamusie...
uff ja ciągle nadrabiam dobrnęłam już alleluja do 2004 stronywięc już tylko 100 do przeczytania - NA TYM WĄTKU
...
...
Myslicie, ze 4miesieczne dziecko umie robic cos z premedytacja? ;-)
Mala siedzi w bujaczku, wkladam jej grzechotke do reki, a ona pac - reke za bujak i wyrzuca grzechotke. I tak dobrych kilka razy
No i wogole to akceptuje wkladanie tylko do lewej reki. Jak jej wkladam do prawej to albo wypuszcza po chwili, albo zaczyna kwekac, i czerwonych oczu dostaje![]()