zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Pewnie, ze mozesz dostac okres :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katik, na FB wsadzilam fotki z Teotihuacan, to najwieksze panstwo-miasto Aztekow. Specjalnie dla Twojego malza ;-) Przy okazji sorx, ze nie wstawiam tych fotek na BB, ale sa ciezkie i nie chce mi sie ich zmniejszacJak bede miala troche wiecej czasu to wskanuje zdjecia z Chichen Itza - kultura Maya
Staram się pić ile tylko wlezie, bo i tak połowa odparowuje ze mnie przy tych upałach.
Właśnie gadałam z moim M. trochę rozmyśla o tym moim złym samopoczuciu a najbardziej o wymiotach i postanowił że jak będzie wracał z pracy to do apteki zajdzie, tak dla spokojności, mam nadzieję że się rano nie załamie! Kocham strasznie mojego małego Zosiaczka i jakoś sobie nie wyobrażam żebym mogła pokochać tak drugie dziecko, jeszcze do tego nie dojrzałam, absolutnie! Wątpię żeby to było możliwe ale skoro zaczął się temat czy przypadkiem nie jestem znowu w ciąży to i ja się teraz nad tym zamyślam...
Ale burza była przed chwilą, szkoda tylko że trwała z 15 minut:-(
Gosienka i bedziesz patrzec jak dorasta i jak Helenki dzieci rosna :-)