iza813
mama Szymka i Samuela
To jest moja druga ciaza i jakos lagodniej ja przechodze jak na razie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Wyślę męża na szczepienie i zastanowię się nad córcią ze względu na to że jest żłobkowa.
Dziewczyny, zauważyłam od 3 dni, że jak się lekko schylę na moment (nawet lekko, do połowy), to potem przez minutę latają mi przed oczami świetliste mroczki.
fasolka po bretońsku pycha, jajka w obecnej ciazy mnie odpychają tak jak jestesaniołkiem
a ja mam straszny dzien.... okazuje sie ze ze wszystkim jestem sama.... .... chyba pojade do mamusi .... to wsio mnie przerasta !!! ehhhh.....
To troche niemile co napisalas ;-);-);-)
gwoli wyjaśnienia: zarówno mnie jak i jestesaniolkiem odpychają w ciąży potrawy z jajek... ech
tak czułam, z reszta było dużo ;-)ale może znaleźć się na forum nie jedna ciężaróweczka, której dziś akurat hormony nie dopisują i żartu nie zrozumie :-)
Zartowalam kochana ;-)