reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
. Wyślę męża na szczepienie i zastanowię się nad córcią ze względu na to że jest żłobkowa.

A takie maluchy już sie szczepia na grype ? nie skoliduje sie to z innymi szczepieniami . Bo kurde i tak tego wszystkiego w sumie sporo . Mnie teraz czeka z synkiem odra, ospa różyczka i dodatkowo szczepie go na ospe .

Ja dziś tez w pracy byłam i padam na pysk .. Moze do jutra odeśpię . Od jutra odgruzowanie chałupy bo syfem zarosne:wściekła/y::wściekła/y: Mąz w domu i małe dziecko przez cały weekend i juz mam pobojowisko :wściekła/y:

witam się serdecznie, dziś zaczynam 13 tydzień i wkraczam dziś w czwarty miesiąc ciąży, a więc drugi trymestr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow :))) według USG wkroczyłam już wcześniej, ale jakoś tak uznałam, że będę się trzymać OMm, bo mojej pierwszej dzidzi na świat się nei spieszyło, a ja nie mogłam się doczekać, bo było już po wynzaczonej dacie, więc wolę sobie obrać za punkt odniesienia poród na 5 kwietnia niż 30 marca, nie bede sie denerwowac ze juz jest termin i nadal nic :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny ale mam stresa przed wizyta mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok ale za to wczoraj mialam super dzien,pojechalismy ze znajomymi do zoo i bylo super:) ubawilam sie jak male dziecko i nie myslalam tak o dzisiaj

Dziewczyny, zauważyłam od 3 dni, że jak się lekko schylę na moment (nawet lekko, do połowy), to potem przez minutę latają mi przed oczami świetliste mroczki.

Ja tez mam, szczegolnie jak szybko wstane. W sumie zawsze mi sie w takiej sytuacji krecilo w glowie, ale mroczkow nie mialam - a teraz ledwo widze
;-)Najgorzej jak rano lece do kibelka - dopiero jak siade to powoli przechodza :sorry:

fasolka po bretońsku pycha, jajka w obecnej ciazy mnie odpychają tak jak jestesaniołkiem

:eek:To troche niemile co napisalas
;-);-);-):cool2:

a ja mam straszny dzien.... okazuje sie ze ze wszystkim jestem sama.... :(.... chyba pojade do mamusi :(.... to wsio mnie przerasta :(!!! ehhhh.....

Co sie dzieje kochana? Jakies problemy z chlopem?

reklama
Do góry