studjujacamama
Fanka BB :)
Ewka84 dzięki za te słowa. A co z tym domem nie tak? Problemy z zezwoleniem na budowę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli chodzi o szczepienia przeciw grypie to właśnie sama się od paru dni zastanawiam i czytam...
No i natknęłam się przypadkiem na propozycję imienia dla dziewczynki - Layla - powiedzcie mi szczerze co o nim myślicie?????
Idę robic kolację, bo zaplanowalam pastę jajeczną i fasolę mam namoczyć bo znów mi się zachciao fasolki po bretońsku mniamci
ja tak z innej beczki ale sie zmartwilam,bo mam okropne wyniki moczu( w poniedzialek do gina wiecie moze cos na ten temat czy to moze zaszkodzic w jakis sposob fasolce?juz mialam przeszlo miesiac temu zle ale gin kazal powtorzyc,bo moze zle pobrana probka albo cos a teraz sa jeszcze gorsze
Lubicie kochane jesień?
ale ja sie boje ze spieprze ....
mam ogromna ochote na kwasniutki kapusniaczek , ale sie boje ze mi nie wyjdzie, a wtedy bedzie do wylania, a mnie nie stac na takie ekscesy....
mieso, ziemniaki, sosy jeszcze umiem - ale zup sie mega boje ...
przynajmiej plendze robie najlepsze pod sloncem - tak mowia !!!
Ale miałam dziś doła od 6, ze sobie nie poradzę jako mama. Na szczęście już mi lepiej. Wszystkiego dobrego gwiazdy
nooo... yyy... placki ziemniaczane... u mnie sie mowi plendze, ale moja mama jest spod szczecina i mowi na nie plindze....co to są te "plendze"? pierwsze słyszę
Trochę zmienię temat, ale znalazłam ogłoszenie takie: Potrzebne od zaraz chałupniczki do artystycznego malowania bombek, Podkowa Leśna, mazowieckie
ale tylko Warszawa i okolice. Jakby któraś chciała parę złociszy dorobić, to wklejam