reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Forget - me -not - ja pytałam się kilku lekarzy odnośnie szczepień, bo pracę mam taką że mam częsty kontakt z ludźmi z różnych stron świata i często wyjeżdzam za granicę wiec niebezpieczeństwo grypy szczególnie świńskiej rośnie, ale powiem Ci że zaden lekarz nie poleca szczepień w ciąży
możliwe powikłania i poza tym odpowiedź immunologczna twojego organizmu sa bardzo niebezpieczne dla płodu więc ja (choć ogólnie jestem zwolenniczką szczepień) napewno szczepić się nie będę. Wyślę męża na szczepienie i zastanowię się nad córcią ze względu na to że jest żłobkowa.

korcze taka fajna pogoda że zaraz chyba wybiorę się na spacer z psiorem :cool2: narazik

reklama
hej dziewczyny, zycze wam wszystkim milej niedzieli, jesli u was taka super pogoda jak u mnie to korzystajcie!:-)
kasiaasia4 - glowa do gory, nie przejmuj sie za duzo bo to dzidzi szkodzi, jesli lekarz powiedzial ze rosnie i jest wszystko ok, to tak jest, badz dobrej mysli!! my wszystkie trzymamy kciuki i bedzie wszystko dobrze:tak:

Miłego weekendu Dziewczynki;-)
Ja się zaraz robię na bóstwo i korzystając z pięknej pogody wyruszamy na rodzinnego grilla. M. już wydrukował fotki naszego Maluszka, które zamierzamy wręczyć Dziadkom;-)
Kciuki pilnie potrzebne!! Nie wiem czemu, ale się denerwuję, a M. leży zrelaksowany i "Przyjaciół" ogląda:-D

Hej dziewczynki.
Zielona maupa..fakt..opowiadanie jak z bajki!!!
Kasiaasiaa 4 , bedzie dobrze, musi byc kochana!!
Elvie, kciuki zacisniete...!!!
A ja dzis mialam strasznie luzna kupe:zawstydzona/y:
O malo bym nie zdazyla do wc...Az sie wystraszylam ,ze cos moze byc nie tak...
Jejku ja to jak zwykle cos mam....:sorry:
Zrobilam dzis salatke tradycyjna, warzywna....:confused2:
Caluski i milej niedzieli:rofl2:

Ja sie juz z wami witalam niedawno,ale nie moge znalesc tego postu:-)
Tez jestem kwietniowka i mam nadzieje ze urodze bovaska w dzien urodzin mojego brata

Czesc Kobitki :)

Ale weekendujecie, pogoda chyba w Polsce dopisuje...
U nas tez calkiem calkiem, weekend swietnie minal, az szkoda ze juz wieczor, i zaczynam myslec o tym, ze jutro do pracy.
Ale jeszcze 3 tygodnie, i jedziemy do Polski na 2 tygodnie urlopu :tak::tak::tak:

Faktycznie w weekend cisza... i masz rację Ewo84 że przynajmniej człowiek na bieżąco i nie zaczytuje sie na śmierć. Dobrze, że pokorzystałyście z ładnego dzionka na świeżym powietrzu bo podobno pogoda ma się popsuć w tym tygodniu, więc super jeszcze zaczerpnąć tych słonecznych promieni.

Idę robis kolację bo mój T. juz od godziny mi marudzi, że głodny, aże dzisiaj zmywał po wszystkich posiłkach to będę dobra żoną i zrobię mu kolację (zapiekanki).

Miłego wieczorku kobitki. :-)

reklama
iza813- nic sie nie lam, ja tez mam wielki brzuch i wygladam na 5 miesiac hihi:-p taki mam apetyt ze bym konia mogla zjesc, szybko sie tyje jak sie tak duzo je hihi:eek:

Do góry