reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
I ja się witam!
Daga - to ja do ciebie lecem na obiad:)chociaż doopa mi już pęka od żarcia.
Od kilku dni jem już wszystko, truskawki, ogórki małosone, pieczonego kuciaka, ketchup, majonez, tony szczypiorku:zawstydzona/y:i takie tam....a wszystko zapijam karmi kawowym a mlodemu w końcu się zawór z qpsztalem odkręcił i nie narzeka na mamusie zamiłowanie do jedzenia:-)

Ja dziś padam na cyce, mój Pioter ma dziś urodziny więc z tej okazyi upiekłam mu wypasioną pizze i wysprzątałam całą chatę wzdłuż i wszerz łącznie z polerką podłóg:-D
taki prezent urodzinowy - ot jutro chłopina nie będzie musiał tańczyć z mopem tylko leczyć kaca- bo dziś wpada jego brat a jutro robimy kolacje dla rodziców i teściów:tak:
mam jeszcze zrazy do zrobienia, udka do odpieczenia , trza zrobić sałatkę i gibos z młodej kapizdy:-Dale to później.

Wrocilismy.
Wniosek o paszport Polusi zlozony, w polowie lipca do odebrania.
Upal u nas dzis okropny znow, przez to podroz meczaca, w drodze powrotnej Pola 3 razy wybudzala sie z placzem, spocona od palcow u nog po wlosy. A siedziala tylko w body. 3 razy musialam ja przebierac.
I tym oto sposobem zaczynam powatpiewac w podroz w sierpniu do Polski....

Jestem!!!!

Podróż ok -Alicja całą przespała za to po podróży była mega zmęczona:-( czyli marudna -za dużo wrażeń i za dużo nowości. Spała przez cały dzień 30 minut... oczy czerwone ale trwa dalej...
Mamuśka ma już tipsy i jest baaardzo zmęczona ale i zadowolona... nie mogę się tylko odnaleźć -zdecydowanie łatwiej jest na 50 metrach niz tutaj kursować między pokojami kuchnią jadalnią łazienką... kurcze muszę się zorganizować jakoś...

Pozdrawiam Was i ściskam. Mam nadzieję ze noc prześpimy choć trochę -fakt że korektor i podkład działają cuda ale nie chcę czuć się jak zombie:confused:

...
Mamuśka ma już tipsy

ja tez w koncu dzis swoje pazurki doprowadzilam do porzadku i od razu lepszy nastrój :-) Piękna pogoda dziś u nas była, Hania cały dzień na dworze spędziła, nie spała, ale oglądała świat...a teraz juz musiałyśmy uciekać bo komary-bombowce atakują.....
no i czas kapieli się zbliża, o czym oczywiście mój skarbek głośno przypomina :-)

właśnie zauważyłam...
my jak zwykle difrendy???
wszędzie jest
"mamy dzieci urodzonych w styczniu 2010/lutym 2010/marcu2010"
a my jesteśmy "kwietniówki 2010"
i git:-D

Witam się i ja...tutaj...

U nas dzień upłynął pod znakiem pobytu u mojej mamy :-) i dobrze bo kurcze u nas ząbkowanie zaczęło się na maxa i Marek przez ten ból spał przez cały dzień może z 1,5 godziny łącznie. Co zasnął to po 15 minutach bidulek się budził z płaczem i pchał co się dało do buźki. Dobrze że przyszła ciocia jechała do apteki to zakupiła żel na te biedne dziąsełka. Jak tylko posmarowałam to po kilku minutach nie to dziecko mialam. Uśmiechnięty, gadatliwy i śmieszek... jak tylko przestalo działać to włączała mu się maruda i płacz...dobrze teraz padł i śpi na tyle na ile mu starszy brat pozwolil bo się mu krzykacz ostatnio włączył... znaczy b. głośny się zrobił :wściekła/y:
Ehhh boje się nocy jak się Marek obudzi i znowu go to bedzie bolec bo tą maścią to można 3 razy dziennie no max do 6 razy na dzień tylko smarowac....

Noooo Aga, nie zazdroszcze. Ale pewnie wkrotce kazda z nas bedzie przez to przechodzic.

Dzis ide expresem spac, juz ledwie na oczy patrze. A pewnie rano Polcik znow kolo 7mej pobodke zrobi.

reklama
Witam wieczorkiem:-)
Moje chłopaki mają męski wieczór:tak:czyli ogladają filmy i zajadają popkorn :tak:
Emilek mnie pocieszył że za kilka lat będę miała babskie wieczory z Helenką:-D

Dzień był udany:tak:Moje starsze dziecię dostało nagrodę za wyniki w nauce ale jestesmy dumni:-D
Mateuszek też zadowolony bo dostał dyplom i książeczkę.
Tak więc zaczęlismy wakacje:-D
Monia gratulacje dla córeczki.Czyli w przyszłym roku przygotowujemy komunię nie:tak::-D

13x13 super że szczęsliwie dojechaliscie.

Kamisia 100 lat dla męża:-D

Katik fajnie że wszystko udało ci sie załatwić

Dobra zmykam bo czeka na mnie góra prasowania:no:no cóż mam swój babski wieczór z prasowalnicą:-D
Miłego wieczorku.

Do góry