reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
olapolap, wesoła i paulka też gdzieś zaginęłyzauważyłyście że elvie3 gdzieś się zapodziała hmmm ciekawe co z nią ?
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja jestem
są jednak plusy bycia u rodziców
prababcia Stasia spaceruje z Tymkiem, Hania usnela i mam chwile luzu
wcinam mlode ziemniaczki z sosikiem pieczarkowym
halo halo cioteczki-kwietnióweczki gdzie jesteście ??
W KUCHNI BYLAM ;-) OBIAD SZYKUJE :-d
ja jestem
U MNIE MLODE ZIEMNIACZKI, FASOLKA Z BULECZKA, SALATA ZIELONA Z KWASKOWYM SOSIKIEM, OGORKI MALOSOLNE, POMIDOREK Z CEBULKA I JAJECZKO SADZONE
o kurcze Daga, ale pojechałaś...zaraz wpadam do ciebie na te pyszności....
a ja się witam...
my dziś żegnaliśmy rok szkolny, 1wsza klasa za nami, ufff :-)... cudowne uczucie to jest, widzieć taką dumną pierwszoklasistkę....Laurka stwierdziła, że świadectwo jest ok, ale najważniejsze jest, że dostała dyplom za "najgrzeczniejszą świetliczankę"...no i były z tej okazji pyszne lody w Galerii (matka ograniczyła się do Latte)...a teraz też obiad gotuję, ale u mnie postnie - zupka ziemniaczana i naleśniki z jabłkami...na nic innego nie mam weny
a ja się witam...
my dziś żegnaliśmy rok szkolny, 1wsza klasa za nami, ufff :-)... cudowne uczucie to jest, widzieć taką dumną pierwszoklasistkę....Laurka stwierdziła, że świadectwo jest ok, ale najważniejsze jest, że dostała dyplom za "najgrzeczniejszą świetliczankę"...no i były z tej okazji pyszne lody w Galerii (matka ograniczyła się do Latte)...a teraz też obiad gotuję, ale u mnie postnie - zupka ziemniaczana i naleśniki z jabłkami...na nic innego nie mam weny
e.salamandra
Mama pełną parą
prawie całe menu z mojej czarnej listy kurcze może przesadzam z tym niejedzeniemU MNIE MLODE ZIEMNIACZKI, FASOLKA Z BULECZKA, SALATA ZIELONA Z KWASKOWYM SOSIKIEM, OGORKI MALOSOLNE, POMIDOREK Z CEBULKA I JAJECZKO SADZONE
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
wow my tu o chrzcinacho kurcze Daga, ale pojechałaś...zaraz wpadam do ciebie na te pyszności....
a ja się witam...
a Ty za rok bedziesz miala komunie...
fajnie