reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
13x13, Ty czarownico
dziece mi wstalo, a nad chałupom chmury jak na burze stulecia, wiec zostajemy w domu.. ot i mi przygnałaś znad stolycy deszcz... ;-)
z hitowych zabawek siostrzenicy K. to fajna jest piaskolina, ale masakra w sprzataniu - no ale swojemu dziecku w koncu tego nie kupujesz
Mam nadzieję że te chmury do mnie nie dotrą bo wybieramy się na spacerek:-)Lepiej niech się wypada w Legnicy;-)
13x13, Ty czarownico
Polecam się wróżenie, czarowanie, przepowiadanie przyszłości
jestem lepsza niż prognoza pogody w TVN
z hitowych zabawek siostrzenicy K. to fajna jest piaskolina, ale masakra w sprzataniu - no ale swojemu dziecku w koncu tego nie kupujesz
buahahaha racja!!!!!
a jeszcze jest taki plus że do końca zycia mozesz być zwolniona z kupowania prezentów!!!!
dziewczyny czy zauwazylyscie u waszych dzieciatek krew w kupce?najpierw mial pasemka sluzowe a potem kleks?
jak pasemka to mogło być ranka odbytu -przy meeeega kupie czy pierdzie to się zdarza z większą ilością i w razie powtórek poszłabym do pediatry i to migiem
ja tylko na chwile, bo mi dzis dnia brakuje...
z ranca zaliczylam miasto - w koncu zakupilam żele do pazurkow, wiec zrobie sobie pazurki, bo juz sie mega stesknilam za nimi...Hanka z tatusiem zostala, przy nim jakas grzeczniejsza jest :-) ... ale i tak nie spi, wiec niestety nie mam czasu na sloiki i pierogi...ale jak Matka Polka na allegro wystawi, to kupię :-)...
jutro koniec roku szkolnego, trza jakues kwiatki zakupic i dzielnie rozpoczac sezon wakacyjny....ech, marzy mi sie wyjazd nad morze
aha i nie ma Justy, wiec ja posprzatam :-) - o kupach rozmawiamy na innym wątku ;-)
miłego...
z ranca zaliczylam miasto - w koncu zakupilam żele do pazurkow, wiec zrobie sobie pazurki, bo juz sie mega stesknilam za nimi...Hanka z tatusiem zostala, przy nim jakas grzeczniejsza jest :-) ... ale i tak nie spi, wiec niestety nie mam czasu na sloiki i pierogi...ale jak Matka Polka na allegro wystawi, to kupię :-)...
jutro koniec roku szkolnego, trza jakues kwiatki zakupic i dzielnie rozpoczac sezon wakacyjny....ech, marzy mi sie wyjazd nad morze
aha i nie ma Justy, wiec ja posprzatam :-) - o kupach rozmawiamy na innym wątku ;-)
miłego...
u nas też od rana deszcz. masakra. spaceru nie było i chyba nie będzie.matka tylko wyskoczyła na chwilę do sklepu i do kościoła zapytać sie co i jak z chrztem bo zaplanowaliśmy na 11.07. Rodzice chrzestni poproszeni i wyrazili zgodę. jeszcze tylko trzeba znaleźć jakiś catering bo musimy robić w domu. :-(
Co do spania Oli to ona po karmieniu o 20 czy 21 budzi sie o 2 a potem 5-6 i często jest już problem by zasnęła. Ja nie wiem jak wasze dzieci tak długo przesypiają
Jutro wyjeżdżamy do rodzinki na weekend na wieś, oby prognozy pogody sie sprawdziły, to może trochę słoniny wystawię do słońca to się wytopi...
Co do spania Oli to ona po karmieniu o 20 czy 21 budzi sie o 2 a potem 5-6 i często jest już problem by zasnęła. Ja nie wiem jak wasze dzieci tak długo przesypiają
Jutro wyjeżdżamy do rodzinki na weekend na wieś, oby prognozy pogody sie sprawdziły, to może trochę słoniny wystawię do słońca to się wytopi...
M
Mka10
Gość
witam panie
ależ tu porządki z wątkami, fajnie ze wreszcie z wielkiego wora zrobiły sie małe woreczki tematyczne:-)
niestety sesja mnie dopadła więc tylko wpadam zameldować że żyje...
mam nadzieję że u Was wszystko oki
miłego wieczoru mamuśki!!
ależ tu porządki z wątkami, fajnie ze wreszcie z wielkiego wora zrobiły sie małe woreczki tematyczne:-)
niestety sesja mnie dopadła więc tylko wpadam zameldować że żyje...
mam nadzieję że u Was wszystko oki
miłego wieczoru mamuśki!!
Katik
...jestem mamą...
A nas dzis na spacerku spotkal mleczny wypadek
Po godzinie od wyjscia z domu czuje z kazdym krokiem bol w cycku. A ze na ulicy jestem, delikatnie sie dotykam - a tam full! Twardy jak skala. Nim doszlam w 10 minut do pokoiku do karmienia w centrum - juz przy ruszaniu reka czulam bol nieziemski.
No wiec dawaj Polke do cycka, i widze po jej minie, ze leci ciurkiem, ledwie nadaza lykac. Czego mozna bylo sie spodziewac - po chwili sie zakrztusila. Wiec ja ja szybko do pionu, i czekam by przeszlo. Jak juz doszla do siebie - zauwazylam, ze z cycka na 4 swiata strony leci ciurkiem, spodnie cale mokre, bluzka mokra
Prosto stamtad poczlapalysmy do sklepu i trzeba bylo zmienne ciuchy kupic.
No i pogoda nam sprzyja - juz dzis takiego upalu nie ma - wiec smialo mozna bylo Polusi ubrac.... spodnie oczywiscie
Po godzinie od wyjscia z domu czuje z kazdym krokiem bol w cycku. A ze na ulicy jestem, delikatnie sie dotykam - a tam full! Twardy jak skala. Nim doszlam w 10 minut do pokoiku do karmienia w centrum - juz przy ruszaniu reka czulam bol nieziemski.
No wiec dawaj Polke do cycka, i widze po jej minie, ze leci ciurkiem, ledwie nadaza lykac. Czego mozna bylo sie spodziewac - po chwili sie zakrztusila. Wiec ja ja szybko do pionu, i czekam by przeszlo. Jak juz doszla do siebie - zauwazylam, ze z cycka na 4 swiata strony leci ciurkiem, spodnie cale mokre, bluzka mokra
No i pogoda nam sprzyja - juz dzis takiego upalu nie ma - wiec smialo mozna bylo Polusi ubrac.... spodnie oczywiscie
hehehe, przynajmniej był argument, coby w nowe odzienie się zaopatrzyć :-)
aniez
Fanka BB :)
Witam się dzisiaj.
U mnie pobódkę zrobili dzisiaj obaj o 5 no pogrzało ich... Młody na jedzenie niby ale że jasno to się mu na gadanie zebrało i ni w cholere nie pójdzie spać a starszakowi się użalilo. Najpierw chciał żebym się obok niego położyła a potem stwierdził że "Już jest dzień mamusiu wstajemy"... no myślałam że zabije bo nieprzytomna byłam na maxa. Tłumaczenia nie pomogły ... no bo przecież słonko świeci ... Oprotestowałam się i odwróciłam do niego kuprem... nie wiem jak długo walczył bo zasnęłam w mig. Ważne że nie wychodził z łóżka. W końcu obaj padli. Bo o 8 obudził mnie płacz głodnego Marka
Mój mąż strasznie boi się, że rankiem z ust starszaka padnie to zdanie, a będzie np. 5:00
miłego...
DOOOBREEE !!!!!!!!!!!!!
No i już był pretekst do zakupów... jakby co to CYCEK winnyA nas dzis na spacerku spotkal mleczny wypadek
My po 3 godzinnym spacerze, a zaraz lecem do żłobka Normalnie więcej w domu siedziałam, jak pracowałam
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
A nas dzis na spacerku spotkal mleczny wypadek
kurcze Pola ma 3 miesiace a tu jeszcze taka akcja
niezla z Ciebie mleczarnia
tez bym tak chciala moze by maly rzadziej jadl
moj maz w delegacji a ja u rodzicow
i juz mnie mamusia zdazyla wqrwic
Tymus przyjechalk w kapelusiku tym z wyprzedazyz H&M id ostalam opiernicz ze mu uszy zawieje i dzieci w jego wieku takich ie nosza tylko czapeczki z zakrytmi uszami
po drugie polozylam go spac w bodach na krotki rekaw id ostalam opiernicz ze dwumiesieczne dzieciaczki po kapaniu musza miec zawsze dlugi rekaw
i ze jak mi zachoruje to dopiero bede plakac i do niej dzonic wrrrrrr
powiedzialam co mysle bo jeszcze na boku ojcu sie zalila co to ja wyprawiam i przezywala to w koloko jak mrowka okres, zeby chociaz raz tylko zwrocila uwage
a ona do mnie
"no jasne wprowadzaj swoje rządy"
czaicie??
j ana to : a czyje maja byc rzady? Twoje ? ja tylko wychowuje swoje dziecko
i wlaczyl sie moj tata ktory broni mame bo uwaza ze jej napyskowalam
jego tekst:
"to wychowuj sobie wychowuj i juz is enie odzywaj"
sielanka
no chusteczke mi bylo tu przyjezdzac
ten wiejski klimat mnie skusil
fakt spacerki super
no i babcia HAnie rozpieszcza, sukienczki, pączusie, zabawki, kąpanka... no ale nie wiem trzeba by zrobic bilans korzysci i strat
Ostatnia edycja: