jak mi sie chce spac!:-( juz 3cia noc z rzedu Sebcio bydzi sie co 2,5godz. Nie wiec o co chodzi bo przeciez przesypial juz 5-7 godz w nocy. Czy to po szczepionce, czy tylko przypadkowo zbieglo sie w czasie? Je za to krocej, bo 10-12 min, a nie 15-20 jak wczesniej. Nie podoba mi sie to Wczesniejszy uklad duuuzo bardiej mi odpowiadal!:-(
reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny:-):-):-)
Potrzebuje pomocy muszę dzisiaj kupic prezent urodzinowy dla chrzesniaka męża ma 2 latka co takie maluchy interesuje bo ja już zapomniałam
Dodam że samochodziki i inne pojazdy odpadają bo on ma dwóch starszych braci i samochodzików u nich dostatek.
Mam nadzieję że pomożecie.
Potrzebuje pomocy muszę dzisiaj kupic prezent urodzinowy dla chrzesniaka męża ma 2 latka co takie maluchy interesuje bo ja już zapomniałam
Dodam że samochodziki i inne pojazdy odpadają bo on ma dwóch starszych braci i samochodzików u nich dostatek.
Ella1
Gosiu a może książeczkę jakąś fajną kolorową i bajerancką albo puzzle???
Poza tym Dzień dobry!!!
A moje dziecięcie znów przespało 10 godzin!-Jupiiiii!!!!!!!! Tzn z przerwą małą na "tankowanie" do pełna o północy "na śpiocha" :] No i kolejny wieczór zasneła w łóżeckzu uspiona przez Tatę- super!
No i na szczęście wczorajsza pobódka o 4.30 to był tylko incydent chyba...bo dziś o 8 się karmiliśmy Teraz szaleje pod karuzelą wywijając łapkami i nóżkami, a ja mam czas się przywitać Współczuję serdecznie tym którym dzieci nocy nie przesypiają...te pobodki są wykańczające...oby to u Was szybko się zmieniło!
Poza tym to czas kontynuować malowanie ale wcześniej śniadanko!
Miłaego dzionka mamusie
Poza tym Dzień dobry!!!
A moje dziecięcie znów przespało 10 godzin!-Jupiiiii!!!!!!!! Tzn z przerwą małą na "tankowanie" do pełna o północy "na śpiocha" :] No i kolejny wieczór zasneła w łóżeckzu uspiona przez Tatę- super!
No i na szczęście wczorajsza pobódka o 4.30 to był tylko incydent chyba...bo dziś o 8 się karmiliśmy Teraz szaleje pod karuzelą wywijając łapkami i nóżkami, a ja mam czas się przywitać Współczuję serdecznie tym którym dzieci nocy nie przesypiają...te pobodki są wykańczające...oby to u Was szybko się zmieniło!
Poza tym to czas kontynuować malowanie ale wcześniej śniadanko!
Miłaego dzionka mamusie
dzien dobry,
ja sie witam, zaraz rozwiesze ranko i uciekam na targ polowac na jagody i maliny :-)
niby poszlam wczesnie spac, ale jakas taka "dobita" jestem... nic to czas sie wziasc w garsc i ruszyc tylek z domu :-)
milego dnia
ja sie witam, zaraz rozwiesze ranko i uciekam na targ polowac na jagody i maliny :-)
niby poszlam wczesnie spac, ale jakas taka "dobita" jestem... nic to czas sie wziasc w garsc i ruszyc tylek z domu :-)
milego dnia
Widzę że temat spania...u nas niezbyt ciekawie od jakiegoś tygodnia Lena sobie umyśliła budzenie się o 1 a potem o 4 na jedzenie.Wcześniej spała po 7 godzin a teraz jej się odmieniło.Co prawda to karmienie trwa(z zegarkiem w ręku) 7 min ale wstac trzeba.Ja już nie wiem co z nią jest boję się ze już tak zostanie...Ehh azdroszcze wam że wasze maleństwa tyle śpią
Guuuuuuuuuuuuuud morniong
Daga może ten deszcz ode mnie zaraz ma zamiar do Ciebie zawitać więc ruchy z zakupami;-)
Alicja spała dziś do 6 bez papu od 20 o 6 włączyła syrenę "małą" wiec zdążyłam pampka zmienić przed syreną "dużą" i do cyca -no i do 8.50 pospałyśmy jeszcze
teraz mama je a dziecię jest skazane na małpkę i hipcia bo jeszcze parę kanapek mi zostało do wciągnięcia:-)
U nas deszcz więc ze spaceru nici:-( za to mama pierwszy raz zrobi sobie "piżama day" a co tam
Daga może ten deszcz ode mnie zaraz ma zamiar do Ciebie zawitać więc ruchy z zakupami;-)
Alicja spała dziś do 6 bez papu od 20 o 6 włączyła syrenę "małą" wiec zdążyłam pampka zmienić przed syreną "dużą" i do cyca -no i do 8.50 pospałyśmy jeszcze
teraz mama je a dziecię jest skazane na małpkę i hipcia bo jeszcze parę kanapek mi zostało do wciągnięcia:-)
U nas deszcz więc ze spaceru nici:-( za to mama pierwszy raz zrobi sobie "piżama day" a co tam
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja przechowuje 0,5 l czystej z mojeo wesela, oklejone elegancko, na weselu nie moglam spróbowac i przez te 2 lata nigdy nie mialam okazji i mozliowoscimi sie marzy szampan i winko MADERA, ktore stoi w barku. Przywiozlam w zeszłym roku jak bylismy z T na Maderze...hhmmm pyyyyszne. No ale coż jeszcze trza się wstrzymac....ale jak się dooooorwe...heheheh
kto wie
moze kiedys sie doczekam i spróbuje
Muszę się wam pochwalić że wizyty u pani psycholog z Mateuszkiem przynoszą już poprawę w jego zachowaniuMój synek nowu zaczyna się usmiechać:-)
Okazało się po pierwszej rozmowie z panią psycholog że on boi się że ja umrę
Nigdy bysmy na to nie wpadli
Okazało się że usłyszał moją rozmowę przez telefon z siostrą mojego M.
Rozmawiałysmy o moich problemach z guzkiem na piersi i ze czeka mnie zabieg.Byłam przekonana że on śpi a jednak okazało się że nie spał i wszystko słyszałStrasznie sie tym przejął co objawiało sie bólami brzucha:-(
Porozmawialiśmy z nim i wyjasnilismy wszystko i naprawdę widać poprawę
Staram się też spedzać czas tylko z nim aby miał mnie tylko dla siebie chociaż bola mnie już palce bo on uwielbia budować rózne pojazdy z klocków no i ja razem z nimdzielna z Ciebie mamuśka Gosiu
tak trzymac
a ja juz:
popralam
zakuilam
truskawki na zime zrobilam
do ogorkow sie przymierzam
farsz do ruskich jest
ciasto zagniecione tylko mocy urzedowej nabiera
i juz mi sie nie chce ;-)
hehehe ide lepic pierożżżżżżżżżże
znowu mnie zawstydzasz
moje najszczersze gratulacje uff jaka ulgaJUPI!!!!!!!!!!!!!!!
Polusia bez szelek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wreszcie Polinka bedzie swobodnie mamusie kopac nózkami
daga a jak już się rozwiedziesz z forget to ja jestem następna w kolejce
ale Daga ma dzis branie
kto by pomyslal ze do tgo wystarcza pierogi he he
no to mi sie akurat przyda...mam jeszcze 20kg do zrzucenia, sąsiada nie mam, znaczy przystojnego...
No, dzieci śpią, mam luz....i nie wiem co robic, ze starym nadal cisza, więc tak siedzimy, on oglada tv, ja klikam w klawiature:-). Chyba sobie pazurki pomaluje, poczkam aż wyschną i pojde wszesniej spac;-)
qrde a Wy jeszcze...
no no troche to juz trwa
chyba bym nie wyrobila tyle
Cześć dziewczyny:-):-):-)
popieram dziewczyny
klocki puzzle i ksiazeczki
a najlepiej ksiazeczke w ktorej ilustracje sa puzzlami
aniez
Bartek śpi w nocy od 19:00 do 4:30-5:00 a potem do 8:00, teraz znowu kima No śpioszek jeden malutki! Dobrze, że mu w tym ten katarek nie przeszkadza
U nas słońce piękne za oknem, więc jak zobaczyłam w TV co się w Wawie dzieje, to spojrzałam jeszcze raz za okno, czy u nas jakieś chmury się nie zbliżają, ale nie... słonecznie i bezchmurnie, więc jak Bartuś wstanie to idziemy na spacerek, bo już pranie zrobiłam, posprzątałam, zjadłam, starszaka do żłobka wyprawiłam
Prezent dla dwulatka- myślę, że książeczka byłaby cacy, figurki zwierzątek i ludziki- Kuba uwielbiał je układać, puzzle (ale to nie wszystkie dzieci lubią), kredki, plastelina, ciastolina, 'pieczątki' (są takie zestawy), klocki (to był u nas hit)... Kubie jeszcze szalenie podobała się deska do prasowania i żelazko (u koleżanki), ale nie zdecydowaliśmy się na zakup , fajne są też zabawki do kąpieli
U nas słońce piękne za oknem, więc jak zobaczyłam w TV co się w Wawie dzieje, to spojrzałam jeszcze raz za okno, czy u nas jakieś chmury się nie zbliżają, ale nie... słonecznie i bezchmurnie, więc jak Bartuś wstanie to idziemy na spacerek, bo już pranie zrobiłam, posprzątałam, zjadłam, starszaka do żłobka wyprawiłam
Prezent dla dwulatka- myślę, że książeczka byłaby cacy, figurki zwierzątek i ludziki- Kuba uwielbiał je układać, puzzle (ale to nie wszystkie dzieci lubią), kredki, plastelina, ciastolina, 'pieczątki' (są takie zestawy), klocki (to był u nas hit)... Kubie jeszcze szalenie podobała się deska do prasowania i żelazko (u koleżanki), ale nie zdecydowaliśmy się na zakup , fajne są też zabawki do kąpieli
reklama
Guuuuuuuuuuuuuud morniong
ubralam sie, pomalowalam przychodze i patrze a mi dziecko uslo........ no i wez idz z taka na spacer....
dzizasssssss i pewnie na zlos matce bedzie spala 3 godz..... :-)
normalnie K. bedzie w szoku jak nic dzisiaj nie wydam