reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

katik - no nareszcie, choc z drugiej strony to nawet szybko to zlecialo, teraz juz moze machac swobodnie nozkami i kopac mame jak lezy na przewijaku (moja tak robi):-D
aniez - ale mi narobilas smaka na te pierogi z truskawkami, uwielbiam i do tego smietana z cukrem...mniamu

z moją figurą:szok::szok::szok:, never...

zresztą w moim rozmiarze nie ma sexi bielizny.....
hahaaha:-D dobre, ale nie zawsze figura najwazniejsza, ty ladna babka jestes z twarzy a to jest wazniejsze niz figura:tak:

reklama
ja się zakładac nie bede, bo on jakis nienormalny jest i podobam mu się nawet taka jaka jestem teraz, wiec napewno by go ruszyło, ale......problem tkwi we mnie, ja siebie nie akceptuje...i to sie nie zmieni...dopoki nie bedę dawną mną. Ale dosyc o mnie....to nie watek psychologiczny...:-)

mi też się podobasz taka jaka jesteś teraz (nie żebym wolała kobiety:-p) ale zawsze byłam pod wrażeniem Twojej urody więc ja się chłopu nie dziwię.
A Ty światło zgaś i nie będziesz siebie widziała:-)
Nie!!! czekaj!!! bo On Ciebie też nie zobczy... hmmm
oczy zamknij i wtedy szukaj lakieru:-D :-D :-D

Czy Ty nie możesz tego wózka gdzieś przyczepić? I niech potem stary w ramach pokuty go targa??? Ja przyczepiam do kaloryfera- w życiu bym grzmota nie wtargała na 4.piętro- nie ma opcji!!! Raz (jeszcze przy Kubie) sąsiad marudził, że ma kiepskie wejście do piwnicy to zapytałam, czy będzie mi pomagał wnosić- fochy przeszły mu od razu :-D

o my gad!!! hahahaha
na to bym nie wpadła

ocipłas chyba i kcesz tak jak Katik fange w nos:tak::tak::tak:

chce:tak:

Skok?Skok?Jaki skok? Aaaa????

wzrostowy czy jakoś tak się to nazywa.
Dziecię częściej je bo wiecej potrzebuje i cyce się muszą nauczyć więcej produkować.

Ok spadam.
Jutro mega pakowanie i w piątek skoro świt spadamy 450km do mojej mamy:-)
i zostajemy tam z Alicją tydzień albo dwa...
Jaaaaaaaaaaaacie -mama kazała mi zabrać rzeczy na imprezy bo jak mała śpi do rana to ja zdążę z imprezy wrócić bo tam do 4 są:-D :-D :-D

PS Justa ja przez te kopy jeszcze kolczyka w pępku nie załozyłam bo by mi chyba urwała:szok:

Ostatnia edycja:
mialam robotny dzien i wczesniej uciekam spac.

pierogow sie najadlam ze hohoho i zgaga mnie meczy... ja juz po wszytkim mam zgage, a Olka radoche bo nic jej sie tak nie podoba jak opakowanie od rennie....:baffled::baffled::baffled: no w koncu jest ciewone:-D

dobrej nocy girlsy
do jutra

A ja dopiero teraz mam czas żeby coś napisać...

Wyście wczoraj o procentach pisały i impreze forumową robiły, a ja wreszcie sie wstawiłam na żywo :D mąż małą usypia w łóżeczku wieczorami, a że wpadli kumple meble przed remontem wynieść to później drinki zaczeli robić no i stało się ;)

Gorzej, że dziecięcie mi się obnudzilo o 5 rano-szok! nie wiem co to było...jakaś porazka... potem tez dzień średni bo mała marudna strasznie...
no i zaczelismy ten remont...i już w oŋóle czasu nie mam...

Katik- ogromnie się ciesze że Polusia nóżkami może już machać swobodnie!!! :D

Dobrej nocki dziewczynki szalone moje ;D uwielbiam Was czytać! szkoda ze terza tak mało czasu mam...

reklama
A w ogóle to nasza Kropeczka skończyła dziś 3 miesiące! :)
alez ten czas leci....

Dobranocka :)

Ostatnia edycja:
Do góry