reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

cycusiamy po kapieli wiec 10 min dla BB...
dzien ojca zaliczony, Hanka sprzedala staremu obslinionego niby-buziaka, starsza zasunela nieco bardziej wyrafinowana laurka, a najstarsza (czyli ja) ograniczyla sie do zyczen telefonicznych :-)...

Wronka, jak Ty tak bedziesz taszczyc ten wózek, to nam jeszcze schudniesz Kochana ;-)...nie masz tam jakiegos mega przystojnego sasiada do pomocy ???

reklama
ja tylko na chwileczkę, bo dogorywam:-:)-(. ból gardła okazał się anginą:baffled:. wzięłam BIOPAROX, ale mam gorączkę i beznadziejnie się czuję. jak mi nie przejdzie to jutro do lekarza, po antybiotyk idę. wyczytałam, że przy duomoxie mogę karmić.
Alicja u tatusia a ja idę się myć i spać.
:-:)-:)-:)-:)-(

Wronka, jak Ty tak bedziesz taszczyc ten wózek, to nam jeszcze schudniesz Kochana ;-)...nie masz tam jakiegos mega przystojnego sasiada do pomocy ???
no to mi sie akurat przyda...mam jeszcze 20kg do zrzucenia:wściekła/y:, sąsiada nie mam, znaczy przystojnego...

No, dzieci śpią, mam luz....i nie wiem co robic:baffled:, ze starym nadal cisza, więc tak siedzimy, on oglada tv, ja klikam w klawiature:-). Chyba sobie pazurki pomaluje, poczkam aż wyschną i pojde wszesniej spac;-)

No, dzieci śpią, mam luz....i nie wiem co robic:baffled:, ze starym nadal cisza, więc tak siedzimy, on oglada tv, ja klikam w klawiature:-). Chyba sobie pazurki pomaluje, poczkam aż wyschną i pojde wszesniej spac;-)

zawsze możesz ubrać mega seksi bieliznę i niby niechcący przed tv zacząć się kręcić:-D:blink: że niby lakieru szukasz:-):-D

Wrooooooooooonka weź przestań!!!! :wściekła/y:
Swoja drogą możesz spróbować jak Twoja figura na niego działa
(ja nie mam wątpliwości ze tv przestanie go nagle "pociągać" hehehe:-))
to będzie taki szantaż emocjonalny:-D :-D :-D

myślę że wymięknie -o stówę się założę:-D :-D :-D

ja się zakładac nie bede, bo on jakis nienormalny jest i podobam mu się nawet taka jaka jestem teraz, wiec napewno by go ruszyło, ale......problem tkwi we mnie, ja siebie nie akceptuje...i to sie nie zmieni...dopoki nie bedę dawną mną. Ale dosyc o mnie....to nie watek psychologiczny...:-)

ja sie nie bede licytowac, ale i ile dobrze pamietam to ja niestety starsza jestem od Ciebie:-)

No nie wiem kochana, nie wiem :-D:-D:-D Ale ja według niektórych mam fiu bździu w głowie więc czuję się młodo ;-)

A ja własnie wróciłam. byłam z synkiem na cmentarzu u taty. Pojechalam sobie autobusem a co....ale Nas wytrzesło. Borys całą drogę przespał. A mi się tak jakoś smutno zrobiło. To pierwszy dzień ojca bez mojego taty:-(. Potem poszliśmy po córcie do przedszkola i po kwiaty, bo córcia chciala tatusiowi kupic. Synus nawet nie wie ,że tyle zwiedził, bo cały czas spal:-). A teraz padam, bo jezszce musiałam moje wozio na 4 pietro przytachac....:sorry2:

Czy Ty nie możesz tego wózka gdzieś przyczepić? I niech potem stary w ramach pokuty go targa??? Ja przyczepiam do kaloryfera- w życiu bym grzmota nie wtargała na 4.piętro- nie ma opcji!!! Raz (jeszcze przy Kubie) sąsiad marudził, że ma kiepskie wejście do piwnicy to zapytałam, czy będzie mi pomagał wnosić- fochy przeszły mu od razu :-D

Wrooooooooooonka weź przestań!!!! :wściekła/y:
Swoja drogą możesz spróbować jak Twoja figura na niego działa
(ja nie mam wątpliwości ze tv przestanie go nagle "pociągać" hehehe:-))
to będzie taki szantaż emocjonalny:-D :-D :-D

myślę że wymięknie -o stówę się założę:-D :-D :-D

Ja dorzucę drugą stówę :-D

A no i cos sie naszej malej poprzestawialo i znowu je w nocy co 3,5-4h(max max 5h wytrzyma bez butli).A do tego ma niezla nosnosc pluc,ryku jest co niemiara,jak jej na czas nie podam papu :-( Maly diabelek sie robi,a nie aniolek ;-)
Na zamknietym kilka zdjec podrozowniczki :-)
Pola gratuluje swobody :-D

Może to ten skok??? za parę dni wszystko wróci do normalności...
Mnie przeraża jak Alicja nagle budzi się nie po 9,5 a po 8h spania bo później nie śpimy do 9 tylko do 7 grrrr
Ale cóż -koniec tego dobrego;)

reklama
z moją figurą:szok::szok::szok:, never...

zresztą w moim rozmiarze nie ma sexi bielizny.....

ja się zakładac nie bede, bo on jakis nienormalny jest i podobam mu się nawet taka jaka jestem teraz, wiec napewno by go ruszyło, ale......problem tkwi we mnie, ja siebie nie akceptuje...i to sie nie zmieni...dopoki nie bedę dawną mną. Ale dosyc o mnie....to nie watek psychologiczny...:-)

ocipłas chyba i kcesz tak jak Katik fange w nos:tak::tak::tak::tak:

a jak ja sobie kupilam seksi gacie to Ty bez problemu dla siebie tez znajdziesz
i koniec marudzenia w ogole Lejdi Wronia bo bedziem kasac :-D

Do góry