reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Katik rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ucałuj Polcię od e-ciotek

heh ciekawe które gacie najpierw jej ubierzesz?? :-p
A poza tym to zgadzam się z Forget kiecka albo i dwie jej się należą za te tygodnie męki

A ja upiekłam te ciasteczka a teraz część z nich udekorowałam topioną czekolada...pogrzało mnie totalnie...

a to niby dlaczego???

Bo w moim wieku to już o 4:00 na nogach być powinnam :-D ale co tam jak to rzecze moja babcia, nieważne co mówi metryka :-D:-D:-D

czesc laski
juz was nie nadrobie, bo nie mam czasu. usmialam sie tutaj troche.. bo tylko ostatnie posty poczytalam. widze ze jakies zmiany tutaj nastaly i nowe watki... fajnie.
pozdrowienia dla wszystkich

Kochana zaglądaj częściej, bo ktoś musi za porządkową robić i czasem pogonić towarzystwo na właściwe wątki :-D

Katik- no strasznie się cieszę!!! Teraz kup małej fajowskie spodenki :-D

Ja też mam dzisiaj jakiś dziwny power do roboty i u mnie tyż ruskie czekają :-D w ogóle na pierogi mnie wzięło, w weekend będą z truskawkami! O!

A ja własnie wróciłam. byłam z synkiem na cmentarzu u taty. Pojechalam sobie autobusem a co....ale Nas wytrzesło. Borys całą drogę przespał. A mi się tak jakoś smutno zrobiło. To pierwszy dzień ojca bez mojego taty:-(. Potem poszliśmy po córcie do przedszkola i po kwiaty, bo córcia chciala tatusiowi kupic. Synus nawet nie wie ,że tyle zwiedził, bo cały czas spal:-). A teraz padam, bo jezszce musiałam moje wozio na 4 pietro przytachac....:sorry2:

Katik super :-)

Myślę że w ramach nagrody za wytrwałość należy się Polusi jakaś nowa kiecka ;-)

Katik rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ucałuj Polcię od e-ciotek

heh ciekawe które gacie najpierw jej ubierzesz?? :-p
A poza tym to zgadzam się z Forget kiecka albo i dwie jej się należą za te tygodnie męki

Katik- no strasznie się cieszę!!! Teraz kup małej fajowskie spodenki :-D

Katik no w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

SUPER:-d

suknia jak nic musi byc, ale mega krotka co by te pikne nozie eksponowac :-D

haha Laski :)
Po napisaniu posta poszlam z Polcia na gore, by ja przebrac - jest po szczepieniu, wiec pewnie przespi znow cale popoludnie. Poszlam i ubralam: oczywiscie krotkie spodeneczki :-D

Teraz przyszlam, czytam o tych sukienkach, i az poszlam na gore policzyc. Na wieszakach wisi sztuk 17, kilka na stercie do wyprasowania:sorry2: Na razie jej wystarczy. Teraz matka bedzie w gacie stroic :-D:-D:-D

No i mam nadzieje, ze dzis na dlugim spaniu sie skonczy, i nie bedzie goraczkowala jak ostatnio.

Heh, Ł dzis przyszedl 3 godziny wczesniej z pracy. Do tej pory Anglia grala o 20stej, wiec spokojnie wszyscy w domu ogladali, dzis - prawie wszyscy dostali popoludnie wolne i kibicuja...
Zeby jeszcze poziom mieli zadowalajacy, ale taka kiche odstawiaja na tych mistrzostwach........

reklama
hej.
ale zmiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma czlowieka kilka dni i formu nie poznaje po powrocie. Już pewnie nie uda mi się ponadrabiać :-(

Katik gratulacje dla Polusi i Ciebie, dzielne dziewczyny, że tyle wytrwalyście.

Do góry