reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
No dobra...musze cos napisac bo Nam daga forum całe zapisze....bidula monologi juz prowadzi...:-D:-D

a tak powaznie........ideM sapc.....dobrej nocki mamuski:-)

No dobra...musze cos napisac bo Nam daga forum całe zapisze....bidula monologi juz prowadzi...:-D:-D

hehehehehhehe no wlasnie tak cos chcialam mowic ze duzo mnie tutaj :-D ogolnie na innych watkach tez kilka postow pod soba.... hehehehehehhhehehehehehehehehhehehehehehehehheh

ja tez uciekam lulki

dobranoc :-*

Całą ciążę alkohol to był mój wróg - nawet miligrama nie tknęłam. Ale teraz już ledwo wytrzymuje.

och jak cudownie taką banieczkę wisniówki byłoby chlapnąć...

buahahhahahaha to samo mialam napisac... K w delegacje wyjechal, Olcie ululala, to na forum do nocy siedzi :-D:-D
Dobranoc, pchly na noc :-)

Tez spadam.
Milej nocki, i kolorowych snow.... PA!

Daga chyba jara zioło buhahahaha :szok: coś mi tu maryśką zawiewa! taka uhahana coś w tym musi być męża w delegację wysłała a sama się relaksuje ...

Całą ciążę alkohol to był mój wróg - nawet miligrama nie tknęłam. Ale teraz już ledwo wytrzymuje.

och jak cudownie taką banieczkę wisniówki byłoby chlapnąć...

mi sie marzy szampan i winko MADERA, ktore stoi w barku. Przywiozlam w zeszłym roku jak bylismy z T na Maderze...hhmmm pyyyyszne. No ale coż jeszcze trza się wstrzymac....ale jak się dooooorwe...heheheh

nie no rozbrajacie mnie wszystkie uhahane:-D:-D:-D ten brak alkoholu na mózg się rzuca wszystkim ;-) a mówią że alkohol szkodzi ale jak widać po naszej gadce jego brak jest jeszcze gorszy niż nadmiar.

reklama
Dziewczyny ale wy jestescie zajefajne.Normalnie dosc mam po przeczytaniu waszych postow,a filmik mamusi wymiata.
Ja dopiero zagladam to znaczy troszke wczesniej oczywiscie was poczytalam.Dzis mialam dzien wielkiego opalania.
Ze moje dziecko bylo w miare spokojne to matka korzystala ze slonca ile mogla.Co roku jaram sie strasznie wiec i w tym musze tradycji dotrzymac.
Mam tylko tydzien bo za tydzien jedziemy do Pl a tam to roznie z tym sloncem.
A co do alkoholu to chlapnelo by sie oj chlapnelo....

Do góry