reklama
Całą ciążę alkohol to był mój wróg - nawet miligrama nie tknęłam. Ale teraz już ledwo wytrzymuje.
och jak cudownie taką banieczkę wisniówki byłoby chlapnąć...
banieczke 5 litrowa :-)
Daga chyba jara zioło buhahahaha coś mi tu maryśką zawiewa! taka uhahana coś w tym musi być męża w delegację wysłała a sama się relaksuje ...
hehehehehehe
mi sie marzy szampan i winko MADERA, ktore stoi w barku. Przywiozlam w zeszłym roku jak bylismy z T na Maderze...hhmmm pyyyyszne. No ale coż jeszcze trza się wstrzymac....ale jak się dooooorwe...heheheh
pewnie nawet kiliszka nie bedzie trzeba;-)
Dzin dybry:-)
A co tu tak cicHo???? Śpicie jeszcze czy cus??? No tak wczoraj o % było, to dzisiaj kacyk meczy...:-)
jestem :-)
standartowo o 5 podudka i dosypialysmy do 8. teraz Olek lezy mi na rekach a ja pisze:-)
no i z okazju dnia ojca skladamy wszystkim tatusia, ojcom, fatherom,papom, padre`om najlepsze zyczenia duzo usmiechu, pogody ducha, sprawnosci fizycznej, zdolnosci pojmowania rzeczywistosci bez wyjasnien łopatologicznyh
zdolnosci pojmowania rzeczywistosci bez wyjasnien łopatologicznyh[/SIZE]
bezcenne :-)
Forget-me-not
Fanka BB :)
ahoj!!!
u nas tatuś dostał koszulkę z napisem "Super Tata" jeszcze przed wyjsciem do pracy z informacją że na koszulkę z napisem Super Mąż musi sobie jeszcze zapracować (bo mnie wqurzył wczoraj ostro )
Wydaje mi się, że te kłótnie z małżonami to stąd, że nam wszystkim poziom progesteronu spadł. Mnie jak nic wrócił testosteron i już nie jestem taką przylepną amebą jak byłam w ciąży.
UFFFFF - bo już się bałam że mi tak zostanie - a mała awanturka od czasu do czasu świetnie oczyszcza atmosferę :-)
u nas tatuś dostał koszulkę z napisem "Super Tata" jeszcze przed wyjsciem do pracy z informacją że na koszulkę z napisem Super Mąż musi sobie jeszcze zapracować (bo mnie wqurzył wczoraj ostro )
Wydaje mi się, że te kłótnie z małżonami to stąd, że nam wszystkim poziom progesteronu spadł. Mnie jak nic wrócił testosteron i już nie jestem taką przylepną amebą jak byłam w ciąży.
UFFFFF - bo już się bałam że mi tak zostanie - a mała awanturka od czasu do czasu świetnie oczyszcza atmosferę :-)
Chyba wolałam karmienie o 5 i spanie z Alicją do 9 niż pobudkę o 7.30 i :zapomnij matka o spaniu"
Tatuś śpi z córeczką -a jak!
A mnie głód ganiał po łóżku więc wstałam.
Miłego dnia mamuśki
Ps Alicja już tatusiowi złożyła życzenia -a ze tatuś nam karty skonfiskował do bankomatu (hhhmmm ciekawe why??) to prezentu nie dostanie ma więc dziś dylemat -dać kartę i otrzymać gift ale co za tym idzie puścić mamuśkę z kaszem na miacho czy bez prezentu zaoszczędzić trochę hehehe.
Niech duma chłopak
Później poczytam co to za impra alkoholowo -ziołowa była wczoraj
Tatuś śpi z córeczką -a jak!
A mnie głód ganiał po łóżku więc wstałam.
Miłego dnia mamuśki
Ps Alicja już tatusiowi złożyła życzenia -a ze tatuś nam karty skonfiskował do bankomatu (hhhmmm ciekawe why??) to prezentu nie dostanie ma więc dziś dylemat -dać kartę i otrzymać gift ale co za tym idzie puścić mamuśkę z kaszem na miacho czy bez prezentu zaoszczędzić trochę hehehe.
Niech duma chłopak
Później poczytam co to za impra alkoholowo -ziołowa była wczoraj
nie jestem taką przylepną amebą
strasznie fajne określenie
nie jestem taką przylepną amebą jak byłam w ciąży.
no ja ostatnio raczej parzącą meduzą:-)
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
witam się i ja
za mną też takie drinki z bacardi (te gotowe w buteleczce) chodzą już od końcówki ciąży, mmmm
Straszny ból gardła mnie w nocy obudził, rano troszkę lepiej, ale czuję, że jakiś bakcyl atakuję.
Jadę dzisiaj Alicję w pracy zaprezentować i gifta odebrać, i przy okazji pismo złożyć o te dodatkowe 2 tygodnie macierzyńskiego. Nie wiem jak nam wyjdzie wizyta, bo Mała dzisiaj jakaś zmierzła od rana, mama nadzieje, że nic jej nie dolega.
uciekam jeszcze na spacerek.
za mną też takie drinki z bacardi (te gotowe w buteleczce) chodzą już od końcówki ciąży, mmmm
Straszny ból gardła mnie w nocy obudził, rano troszkę lepiej, ale czuję, że jakiś bakcyl atakuję.
Jadę dzisiaj Alicję w pracy zaprezentować i gifta odebrać, i przy okazji pismo złożyć o te dodatkowe 2 tygodnie macierzyńskiego. Nie wiem jak nam wyjdzie wizyta, bo Mała dzisiaj jakaś zmierzła od rana, mama nadzieje, że nic jej nie dolega.
uciekam jeszcze na spacerek.
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Laski siedze i kwicze przy was!!
Forget dawaj adres…
Założę się że po takiej abstynencji to tylko niuchniemy ze 2 razy i popadamy jak muchy
Nie no laski co jeden post wczoraj wieczorem to lepszy… nie mogę!!!!!!!!! Dziecko sobie budzę tymi atakami śmiechu
Witam się i ja
kurde i ja taką fajną impreze % przespałam?? Nie no ...
Ale krucze aż się boje co bedzie jak faktycznie dostaniemy zielone światło na %...
U nas tatuś dostał 2/3 prezetnu wczoraj żeby już dzisiaj mógł zabrac do pracy (kubek ze zdjęciem i zdjęcie) a koszulkę dostanie jak wróci z pracy. Marek już się z życzeń dla taty wywiązał a Janek nie ma zamiaru nawet teraz wstać...
Forget dawaj adres…
Założę się że po takiej abstynencji to tylko niuchniemy ze 2 razy i popadamy jak muchy
Nie no laski co jeden post wczoraj wieczorem to lepszy… nie mogę!!!!!!!!! Dziecko sobie budzę tymi atakami śmiechu
Witam się i ja
kurde i ja taką fajną impreze % przespałam?? Nie no ...
Ale krucze aż się boje co bedzie jak faktycznie dostaniemy zielone światło na %...
U nas tatuś dostał 2/3 prezetnu wczoraj żeby już dzisiaj mógł zabrac do pracy (kubek ze zdjęciem i zdjęcie) a koszulkę dostanie jak wróci z pracy. Marek już się z życzeń dla taty wywiązał a Janek nie ma zamiaru nawet teraz wstać...