reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Laski siedze i kwicze przy was!!
Forget dawaj adres…
Założę się że po takiej abstynencji to tylko niuchniemy ze 2 razy i popadamy jak muchy :-D

Nie no laski co jeden post wczoraj wieczorem to lepszy… nie mogę!!!!!!!!! Dziecko sobie budzę tymi atakami śmiechu

Witam się i ja

kurde i ja taką fajną impreze % przespałam?? Nie no ...
Ale krucze aż się boje co bedzie jak faktycznie dostaniemy zielone światło na %... :szok:

U nas tatuś dostał 2/3 prezetnu wczoraj żeby już dzisiaj mógł zabrac do pracy (kubek ze zdjęciem i zdjęcie) a koszulkę dostanie jak wróci z pracy. Marek już się z życzeń dla taty wywiązał a Janek nie ma zamiaru nawet teraz wstać...

Nawet nie niuchać nie trzeba, widzę, że dziewczynom sama myśl o % wystarczyła:-):-D.
Taka impra była a ja z mężem nudny wieczór przed tv zaliczyłam - patrzyłam na Discovery jak młoty pneumatyczne robią, fascynujące

Buziole dla wszystkich tatuśków

bry!

jestesmy. o 6.30 pobodka i zabaw czas, zdazylam pranie zrobic i sie wykapac. teraz padla wtulona w moje piersi, a ja jedna reka pisze.

na 12 jedziemy do szpitala na usg bioderek. nawet myslec mi sie nie chce, ze moze byc inny werdykt niz:bioderko juz zdrowe!

bry!

jestesmy. o 6.30 pobodka i zabaw czas, zdazylam pranie zrobic i sie wykapac. teraz padla wtulona w moje piersi, a ja jedna reka pisze.

na 12 jedziemy do szpitala na usg bioderek. nawet myslec mi sie nie chce, ze moze byc inny werdykt niz:bioderko juz zdrowe!

katik....mocno trzymam kciuki.....na pewno bedzie dobrze i Polunia bedzie mogła fikac nożkami, innej opcji nie ma:-)

Dzien dobry paniom.
Postanowilam ze zajrze i cos skrobne o tej godzinie bo len ze mnie i nigdy tak wczesnie nie zagladam a pozniej ciezko nadrobic.
Moja dama wystraszyla mnie w nocy bo wymiotowala i sie krztusila.Ulewanie to nie bylo raczej.Dobrze ze ja mialam u siebie na lozku to od razu zareagowalam.A teraz spi sobie smaczniutko a ja czekam bo musze jej lekarstewko zapodac.
Dzis pogoda piekna zaczelo sie goraco na dobre wiec zrobie powtorke z wczoraj i i ile mala da to bede korzystac ze sloneczka.

katik na pewno bioderko bedzie zdrowe tyle czasu te szeleczki musialy wyleczyc.

wronia dobra jestes gdzie tys stara???:-D

reklama
ok...Borys spi na balkonie. Mam nadzieje,że pośpi dłużej niż 15 min, bo chce iśc pod prysznic, no i wiadomo,że w razie co to syreny nie uslyszę. Po prysznicu, szykowanko, potem jedzonko synkowi i do taty na cmentarz chce pojechac. I tu uwaga.....autobusem......tylko zebym nie zapomniała gdzie sie bilet kasuje:-), nie pamietam kiedy srodkami miejskiej komunikacji jechałam:shocked2:. Mam tylko nadziej,że się synkowi spodoba;-)

Do góry