AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
no ja ostatnio raczej parzącą meduzą:-)
Nie no monitor oplulam... tylko pamiętaj polskie meduzy sa niegroźne ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja ostatnio raczej parzącą meduzą:-)
Laski siedze i kwicze przy was!!
Forget dawaj adres…
Założę się że po takiej abstynencji to tylko niuchniemy ze 2 razy i popadamy jak muchy
Nie no laski co jeden post wczoraj wieczorem to lepszy… nie mogę!!!!!!!!! Dziecko sobie budzę tymi atakami śmiechu
Witam się i ja
kurde i ja taką fajną impreze % przespałam?? Nie no ...
Ale krucze aż się boje co bedzie jak faktycznie dostaniemy zielone światło na %...
U nas tatuś dostał 2/3 prezetnu wczoraj żeby już dzisiaj mógł zabrac do pracy (kubek ze zdjęciem i zdjęcie) a koszulkę dostanie jak wróci z pracy. Marek już się z życzeń dla taty wywiązał a Janek nie ma zamiaru nawet teraz wstać...
Wronka ja cię podziwiam idziesz ostatnia spać a o bladym świcie już jesteś na BB jak ty to robisz? ja jeszcze nie zwlekłam się z łóżka
oj bedziesz zalowac ze sie pochwalilas /Dziewczyny na pięterku mam 30 butelek Finlandii - została nam jeszcze z wesela, na chrzcinach zeszly moze 3 butelki.
Any volunteers? :-) :-) :-)
bry!
jestesmy. o 6.30 pobodka i zabaw czas, zdazylam pranie zrobic i sie wykapac. teraz padla wtulona w moje piersi, a ja jedna reka pisze.
na 12 jedziemy do szpitala na usg bioderek. nawet myslec mi sie nie chce, ze moze byc inny werdykt niz:bioderko juz zdrowe!
no wiesz....to już starośc:-), w tym wieku to juz się o 5 rano wstaje...heheheh