reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Laski siedze i kwicze przy was!!
Forget dawaj adres…
Założę się że po takiej abstynencji to tylko niuchniemy ze 2 razy i popadamy jak muchy :-D

Nie no laski co jeden post wczoraj wieczorem to lepszy… nie mogę!!!!!!!!! Dziecko sobie budzę tymi atakami śmiechu

Witam się i ja

kurde i ja taką fajną impreze % przespałam?? Nie no ...
Ale krucze aż się boje co bedzie jak faktycznie dostaniemy zielone światło na %... :szok:

U nas tatuś dostał 2/3 prezetnu wczoraj żeby już dzisiaj mógł zabrac do pracy (kubek ze zdjęciem i zdjęcie) a koszulkę dostanie jak wróci z pracy. Marek już się z życzeń dla taty wywiązał a Janek nie ma zamiaru nawet teraz wstać...

Nawet nie niuchać nie trzeba, widzę, że dziewczynom sama myśl o % wystarczyła:-):-D.
Taka impra była a ja z mężem nudny wieczór przed tv zaliczyłam - patrzyłam na Discovery jak młoty pneumatyczne robią, fascynujące

Buziole dla wszystkich tatuśków

bry!

jestesmy. o 6.30 pobodka i zabaw czas, zdazylam pranie zrobic i sie wykapac. teraz padla wtulona w moje piersi, a ja jedna reka pisze.

na 12 jedziemy do szpitala na usg bioderek. nawet myslec mi sie nie chce, ze moze byc inny werdykt niz:bioderko juz zdrowe!

bry!

jestesmy. o 6.30 pobodka i zabaw czas, zdazylam pranie zrobic i sie wykapac. teraz padla wtulona w moje piersi, a ja jedna reka pisze.

na 12 jedziemy do szpitala na usg bioderek. nawet myslec mi sie nie chce, ze moze byc inny werdykt niz:bioderko juz zdrowe!

katik....mocno trzymam kciuki.....na pewno bedzie dobrze i Polunia bedzie mogła fikac nożkami, innej opcji nie ma:-)

Dzien dobry paniom.
Postanowilam ze zajrze i cos skrobne o tej godzinie bo len ze mnie i nigdy tak wczesnie nie zagladam a pozniej ciezko nadrobic.
Moja dama wystraszyla mnie w nocy bo wymiotowala i sie krztusila.Ulewanie to nie bylo raczej.Dobrze ze ja mialam u siebie na lozku to od razu zareagowalam.A teraz spi sobie smaczniutko a ja czekam bo musze jej lekarstewko zapodac.
Dzis pogoda piekna zaczelo sie goraco na dobre wiec zrobie powtorke z wczoraj i i ile mala da to bede korzystac ze sloneczka.

katik na pewno bioderko bedzie zdrowe tyle czasu te szeleczki musialy wyleczyc.

wronia dobra jestes gdzie tys stara???:-D

reklama
ok...Borys spi na balkonie. Mam nadzieje,że pośpi dłużej niż 15 min, bo chce iśc pod prysznic, no i wiadomo,że w razie co to syreny nie uslyszę. Po prysznicu, szykowanko, potem jedzonko synkowi i do taty na cmentarz chce pojechac. I tu uwaga.....autobusem......tylko zebym nie zapomniała gdzie sie bilet kasuje:-), nie pamietam kiedy srodkami miejskiej komunikacji jechałam:shocked2:. Mam tylko nadziej,że się synkowi spodoba;-)

Do góry