reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Czesc lasencje.
Ja tak szybciutko.Nie wyrabiam.Mala przeplakala caly weekend to znaczy przewyla a nie przeplakala.Nie spala wczoraj ani chwili i padla po 12 w nocy.Plakalam razem z nia.Juz mialysmy obydwie dosyc dzisiaj do lekarza polecielismy.Wybadal mi ja od a do z i stwierdzil ze pewnie kolki.Dostalismy jakies kropelki tylko jeszcze nie wykupilam bo apteki pozamykane bo przerwe maja.Buzka straszna wysypana normalnie koszmar pokazalam mu masc ktora kazala smarowac pediatra ktora go zastepowala,Stwierdzil ze absolutnie nie smarowac bo bedzie jeszcze gorzej.Boze co ona mi dala.Aha i powiedzial ze to wcale nie jest uczulenie na laktoze kazal normalnie jesc nabial.Juz sie pogubilam jeden mowi tak drugi inaczej.
Mam wykupic jakies trzy lekarstwa i wymieszac wszystko razem i smarowac ta buzienke.Jeny dziewczyny ale ona wyglada strasznie.
Jeszcze nam doradzil na komary jakis srodek dobry.Ma wypic jakies granulki rozmieszane z woda i podobno komary nie maja prawa ja ugryzc.Nie mam pojecia jak to dziala.
Pozniej moze uda mi sie was nadrobic o ile moja kruszyna nie zrobi mi powtorki z wczoraj.

Gosiek strasznie mi Cię szkoda, bo wiem co to znaczy....bidulki, trzymam kciuki cobyście szybko wyszly z tego...moja koza też nie śpi w dzień, ale już tak dużo nie płacze....podajemy Jej dicoflor (flora bakteryjna) oraz Gripe Water...

wysypka też jej zeszła po emolium, no ale ja też odstawiłam nabiał....do kawki tylko mleczko sojowe :-)

a to na komary to pierwsze słysze, ale ja to bym się chyba bała podać....najpierw bym pewnie na sobie wypróbowała...

no i człowiek zniknął na 2 godziny a tutaj armagedon (w postaci Wronki & Aniez) zadziałał z bardzo efektywnym skutkiem...czyściutko tu teraz aż błyszczy :-)...spadam pooglądać co tam nasz team Wronka & Aniez namodziły ;-)

Generalnie malo patriotyczna jestem (gowno prawda, wyznaje zasade, ze tam ojczyzna twoja, gdzie serce twoje... i uwazam, ze jak ktos dupe w troki zabral i przeniosl sie do innego kraju, to nie powinien glosu zabierac w sprawie "starego kraju") i nie sledze juz od lat zawirowan politycznych w Polsce. W zwiazku z tym, nawet nie chcialo mi sie zagladac na polskie portale informacyjne, bo wiedzialam, ze beda wszedzie wybory i wybory...
Zajrzalam tutaj i juz widze, ze chu... na kaczych lapach, znaczy kaczorek, wygral...
Jak ja sie ciesze, ze mieszkam w Meksyku.

Ide poczytac o wyborach.

EDIT

Nie jest tak zle, Komorowski prowadzi.
Moze w drugiej turze zezre kaczke w buraczkach ;)

Ostatnia edycja:
To koniec!!!!
a właściwie początek:-D
moja córka zakochała się juz w tacie!!!!:eek:
oczu z niego nie spuszcza... gapi sie na niego gada,
jak go usłyszy to beczy u mnie na rękach -tylko tata ma prawo odbijać po jedzonku:szok::eek:
Kąpać i ubierać po kąpieli też!!!
Jak ja jej zakładam rękawki to drze się wniebogłosy -tata może wszystko:confused2:

My po kąpieli, Alicja jak zwykle zasnęła
Mama zaraz browarka otworzy kolację wszama i przed tv zasiądzie:-):tak:
Miłego wieczoru mamuśki
Super te nowe wątki:tak:

dziekuje wszystkim za zyczenia
:happy:

my dzis pojechalismy rodzinnie na lody po powrocie spacerek na Wałach Chrobrego a tam jakies zgromadzenie...okazalo sie ze to kampania wyborcza Jarosława z nim samym w roli głównej no to postanowilismy popatrzec
JAroslaw sie spoznil bo jakis sąd go zatrzymal wiec sluchalismy w tym czasie piesni patriotycznych w wykonaniu posłów z orkiestra na zywo no i w koncu JAroslaw przylecial
moje dzieci po tym 2 godzinnym czekaniu wymiekly i musielismy sie ewakuowac
wszyscy sie dziwili bo jak Jaroslaw przemowil to my tylko cyknelismy fotke i spod samej sceny usuwalismy sie do wyjscia
a przeciez to co mowil mialo byc najwazniejsze :)
no coz ale fotke mamy

my dzis pojechalismy rodzinnie na lody po powrocie spacerek na Wałach Chrobrego a tam jakies zgromadzenie...okazalo sie ze to kampania wyborcza Jarosława z nim samym w roli głównej no to postanowilismy popatrzec
JAroslaw sie spoznil bo jakis sąd go zatrzymal wiec sluchalismy w tym czasie piesni patriotycznych w wykonaniu posłów z orkiestra na zywo no i w koncu JAroslaw przylecial
moje dzieci po tym 2 godzinnym czekaniu wymiekly i musielismy sie ewakuowac
wszyscy sie dziwili bo jak Jaroslaw przemowil to my tylko cyknelismy fotke i spod samej sceny usuwalismy sie do wyjscia
a przeciez to co mowil mialo byc najwazniejsze :)
no coz ale fotke mamy
ogladalam go na tvn24... i myslalam ze padne, jak uslyszalam, ze PiS to tez lewica... ze nie nalezy uzywac zwrotu Postkomuna, tylko Polska Lewica....
Ja pierdziele, jak punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Czego to nie zrobi dla glosow Napieralskiego.

No...tym razem u mnie ciche dni.....ale mnie dzisiaj T wq...ł......Mam tylko nadzieję,że wytrzymam, bo ja niestety z tych co się długo gniewac nie umieją i nawet jak nie zawinilam to się pierwsza odzywam....ale tym razem muszę byc twarda......bo mi ciśnienie podniósl no.....:wściekła/y:

Witam
No komp sprawny !!
Wronka spóźnione życzenia urodzinowe :-)
A chłopem się nie przejmuj... oni od innej małpy pochodzą i tyle...

Było wcześniej o cichych dniach... u nas musze przyznać że jeszcze takowego nie było... a jesteśmy razem prawie 12 lat z czego małżeństwem 4. Owszem pokłócimy sie ale nigdy nie jest tak że nie rozmawiamy ze sobą dłużej niż 10 minut.

No...tym razem u mnie ciche dni.....ale mnie dzisiaj T wq...ł......Mam tylko nadzieję,że wytrzymam, bo ja niestety z tych co się długo gniewac nie umieją i nawet jak nie zawinilam to się pierwsza odzywam....ale tym razem muszę byc twarda......bo mi ciśnienie podniósl no.....:wściekła/y:

trzymaj sie Wroncia...
U nas zawsze Ł reke na zgode wyciaga. Ja ide w zaparte :-D

reklama
była kąpiel.... buteleczka na noc mlecka, ułozenie poraz piewszy od długiego czasu w łuzeczku samodzielnie,,, przytulenie misia do policzka... iiiii ..... upragniony samodzielny sen KACPERKA :))) a nie jak wczesniej przy cycu mamusi w ł€zku mamusi... tu mu zastapił nosek misiowy hihihih (wczesniej odłozony od karmienia do łuzeczka polezal chwile i ryk i dlatego zasypial ze mna)
a ja zadowolona ze wygrałam aukcje. ciekawe jak mój K zareaguje. linka wklejam na odp watku.

Do góry