aniez
Fanka BB :)
Co do wątków jakie powinny powstać popieram Aniez
Kulinarny taaaaaa teraz obiad robię -dziecię śpi -ciastka jem (chyba specjalnie dla mnie zrobili maślane +30% gratis. Ja nie mam zbyt wyszukanych dań -wczoraj na kolację posżły dwie kromy chleba z szynką, talerz zupy jarzynowej, dwie nogi z kuraka z zupy, 2 jajka na miękko (bo dzień wcześniej się na twardo zrobiły przez zdjęcia no i później karmi i ciacha (nic nowego)
I chyba trzeba się nawzajem upominać na innych wątkach jak będzie dyskusja szła nie w tą stronę i kasować swoje posty nie na temat bo kurcze pogubimy się -co racja to racja
Powiedzmy sobie że razem z brzuskowymi problemami zamknęłyśmy temat "kwietniowe maleństwa" bo już chyba wszystkie dzieci wyrosły z tego?? czy źle kojarzę???
No masz- ja wcinam kruche z cukrem 20% gratis Producenci myślą o ciężarnych i matkach karmiących, czy jak???
Nowe wątki są Od upominania to dobra była Aniam i Justa z tego co pamiętam!
A brzuszkowe problemy się pojawiają, ale myślę, że każda mama jakoś sobie z nimi radzi Dobra idę nakarmić Młodszego, bo kwękoli! Starszy jeszcze śpi bo dziś w domu z katarem, ale niech sobie chłopak poleży w łóżeczku, jak mu tam dobrze!