reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Co do wątków jakie powinny powstać popieram Aniez:)

Kulinarny taaaaaa teraz obiad robię -dziecię śpi -ciastka jem (chyba specjalnie dla mnie zrobili maślane +30% gratis:). Ja nie mam zbyt wyszukanych dań -wczoraj na kolację posżły dwie kromy chleba z szynką, talerz zupy jarzynowej, dwie nogi z kuraka z zupy, 2 jajka na miękko (bo dzień wcześniej się na twardo zrobiły przez zdjęcia:) no i później karmi i ciacha (nic nowego)

I chyba trzeba się nawzajem upominać na innych wątkach jak będzie dyskusja szła nie w tą stronę i kasować swoje posty nie na temat bo kurcze pogubimy się -co racja to racja:)
Powiedzmy sobie że razem z brzuskowymi problemami zamknęłyśmy temat "kwietniowe maleństwa" bo już chyba wszystkie dzieci wyrosły z tego?? czy źle kojarzę???

No masz- ja wcinam kruche z cukrem 20% gratis :-D Producenci myślą o ciężarnych i matkach karmiących, czy jak???

Nowe wątki są :-D:-D:-D Od upominania to dobra była Aniam i Justa z tego co pamiętam!

A brzuszkowe problemy się pojawiają, ale myślę, że każda mama jakoś sobie z nimi radzi :-D Dobra idę nakarmić Młodszego, bo kwękoli! Starszy jeszcze śpi :szok: bo dziś w domu z katarem, ale niech sobie chłopak poleży w łóżeczku, jak mu tam dobrze!

reklama
no a jak mowa o wątku kulinarnym... wrzućcie tam coś co możnaby było na chrzcinach podać do skonsumowania :-)

i suwaczka mego nie rozumiem :eek: albo 2 msc, albo 8 tyg...

każdy miesiąc ma inną ilośc dni. Twój Adas urodzil się 24, wiec 24 czerwca suwaczek pokaże 2 m-ce. Jutro na suwaczku bedziesz miala 1 m-c 4 tyg i 1 dzien ...itd.

Moje dziecię znowu przesypia porę karmienia...
Na tatusia czeka czy co???
Wczoraj cały dzień razem spędzili -gdyby S miał mleko w cycach pewnie wcale bym małej nie widziała...
Zjadłam gary umyłam pranie zrobiłam... i patrzę na Alicję to mi się oczy kleją;)
Ale ileż można spać??!!

Kfiatek z okazji rocznicy udanego Sexu

AAAA kurcze w środę dzień ojca!!!!! dziewczyny pamiętajcie o tatusiach:)

Czesc lasencje.
Ja tak szybciutko.Nie wyrabiam.Mala przeplakala caly weekend to znaczy przewyla a nie przeplakala.Nie spala wczoraj ani chwili i padla po 12 w nocy.Plakalam razem z nia.Juz mialysmy obydwie dosyc dzisiaj do lekarza polecielismy.Wybadal mi ja od a do z i stwierdzil ze pewnie kolki.Dostalismy jakies kropelki tylko jeszcze nie wykupilam bo apteki pozamykane bo przerwe maja.Buzka straszna wysypana normalnie koszmar pokazalam mu masc ktora kazala smarowac pediatra ktora go zastepowala,Stwierdzil ze absolutnie nie smarowac bo bedzie jeszcze gorzej.Boze co ona mi dala.Aha i powiedzial ze to wcale nie jest uczulenie na laktoze kazal normalnie jesc nabial.Juz sie pogubilam jeden mowi tak drugi inaczej.
Mam wykupic jakies trzy lekarstwa i wymieszac wszystko razem i smarowac ta buzienke.Jeny dziewczyny ale ona wyglada strasznie.
Jeszcze nam doradzil na komary jakis srodek dobry.Ma wypic jakies granulki rozmieszane z woda i podobno komary nie maja prawa ja ugryzc.Nie mam pojecia jak to dziala.
Pozniej moze uda mi sie was nadrobic o ile moja kruszyna nie zrobi mi powtorki z wczoraj.

reklama
Cześć Dziewczyby :-)

Wow! Jaki porządek- super te zmiany bo ja już też się gubiłam czasmi ;-)

Jestem dopiero teraz bośmy spały z małą do 11.30- SZOK!:szok::-) tzn zjadla porcje jak zawsze o 8 i zasnela...a ja z nią, mysląc, że na godzinkę max a tu nie...ale mi dobrze! :-D

Potem jednak trzeba było parę rzeczy zrobić...no i jeszcze chy7ba pralka mi sie psuje bo programator szaleje..ehhh..jak nie urok to....pralka :eek::confused2::confused2::confused2:

Mój mąż od porodu też kreatywnościa nie grzeszy...owszem nie mogę słowa złego powiedzieć bo z okazji narodzin naszej kitusi dostałam pierścionek z brylantem, ale potem były moje urodziny, dzien matki i sie nie popisał...a w piątek miałam imieniny to nawet zapomniał :confused2: coż...widaocznie pierścionek ma wystarczyć do odwołania na wszystkie okazje :sorry:

Mała śpi w łóżewczku teraz...fajnie...szkoda tylko ze przyjdzie wieczor i znow bedzie cyrk bo bedzie nas terroryzowac nieziemskim wrzaskiem zeby ja do bujaczka do spanie wlozyć:confused2::sorry::confused2: nie moge sie doczekac...:confused2:

Poza tym nie wiem jak u Was z zabwkami, ale u nas teraz megahitem jest mata edukacyjna!:-) mała dosłownie na niej szaleje! wymiata rowno rączkami i nóżkami kopiąc i grzechocząc wszystkim czym popadnie:-D jakby mogła to by sie unosiła nad nią :-D

A teraz spadam wystawić na allegro tuniczkę do chrztu, bo śliczna więc może ktoś będzie chętny, a jest w stanie idealnym bo mała miała ją tylko w kościele na sobie niecała godzinkę, a w domu już w śpioszkach była tylko:tak: Podeśle wam linka wieczorem, może którejś Z Was się spodoba :tak:

Do góry