reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Normalka u facetów a przecież myślenie nie boli no ale co zrobić dlatego mój zawsze pyta się mnie co bym chciała dostać i mi to kupuje i ja robie to samo bo zawsze mam problem z kupieniem dla niego prezentu.Kobiecie można tyle rzeczy kupić a facetowi??Mała śpi a ja lece coś upichcić tylko co?Dziewczyny nacie jakąś dobrą diete wypróbowaną??

Mój też sie mnie pytał co che na urodziny, więc mu odpowiedziałam i co......i tak nic nie dostałam...hehe. Po kija się pytał:confused::dry:

reklama
no to mój w tej kwestii wymiata...w kwietniu mielismy 10ta rocznice slubu, polaczyl to z urodzinami Hanki i byl pyszny obiad w knajpie i piekny pierscionek z brylantem :-)

Mój tez jak chce to potrafi, był już bukiet pieknych kwiatów z poslańcem do mojej firmy, na 32 urodziny bukiet 32 róz, były zaproszenia na obiad. Jednak czasami potrafi tak jak w sobote...czyli nic. No ze skrajności w skrajnośc. Przyzwyczai do gestow, a potem zdziwiony,że ja zła jak nic nie dostane...hehe

Katik- u Was naprawdę wszystko na odwrót :-D ja w Polszy szczepiącego lekarza nie spotkałam... hm... co kraj to obyczaj.

Kwiatek- wszystkiego NAJ i oby się mąż zreflektował :-D Ja się w sierpniu przekonam do której grupy należy mój szanowny, ale on zawsze stara się coś wymyśleć... raz w życiu zrobił błąd i kupił mi prezent praktyczny, ale zaraz potem zrozumiał swój błąd :-D zazwyczaj bielizna, biżuteria, perfumy... Hm... w zasadzie jak mało babie do szczęścia trzeba!

Wronia połącz wątek ogólny z tym, rozdzielmy maluszki od plotek, proponuję ze 2-3 działy: Osiągnięcia i zabawy maluszków (bawimy mama bawimy- tego będzie coraz więcej) i np. Pielęgnacja i zdrowie Maluszków, i np. Dieta Maluszków (niektóre już dokarmiają, więc niech będzie gdzie się uzewnętrznić :-D)... Ja przepraszam, ale mnie ten Misz Masz zaczyna przerastać, w sumie ciężko coś znaleźć :-D:-D:-D
A jakby ktoś miał inne pomysły, to zapraszam do dyskusji :-D Najwyżej nas Aniam pogoni ;-):-p;-)

nie ma sprawy. połączone :tak:

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny naprawdę myślicie że te 100mln poszłoby dla powodzian:eek:
Zresztą co to jest 100mln skoro same zniszczone drogi pochłoną ponad 1mld
Taki chwyt marketingowy "rodacy oszczędzajcie głosujcie na mnie"
Niech się z samochodów służbowych na metro przesiądą to też trochę zaoszczędzą.
Gdzie byli przez 11 lat jak trzeba było po 1999roku wały umacniać???

O fuck to teraz sie pogubiłam...
Tam miałam napisać ze jem już wszystko:)

Ostatnia edycja:
aa i jeszcze jedno. Moja mama Alicja ma dzisiaj imieniny, a że Nasze dzieci kwietniowe to życzę Naszym małym forumowym Alicjom, dużo zdrówka, jak najwięcej uśmiechów i pociechy z rodziców:tak:

[/B]

nie ma sprawy. połączone :tak:

No jak błyskawica, ja myślałam, że sobie podyskutujemy nad tym a tu przyszła Wronia i pozamiatała :-D No to dziewczyny rzucać propozycje nowych wątków, ja założę proponowane wcześniej przeze mnie, jak nie będą żyły, to najwyżej Wronia je usunie :-D

Oj dziewczyny naprawdę myślicie że te 100mln poszłoby dla powodzian:eek:
Zresztą co to jest 100mln skoro same zniszczone drogi pochłoną ponad 1mld
Taki chwyt marketingowy "rodacy oszczędzajcie głosujcie na mnie"
Niech się z samochodów służbowych na metro przesiądą to też trochę zaoszczędzą.
Gdzie byli przez 11 lat jak trzeba było po 1999roku wały umacniać???

O fuck to teraz sie pogubiłam...
Tam miałam napisać ze jem już wszystko:)

Hehehe- kulinarny wątek jest- w sumie 13 to Ty powinnaś na nim brylować :-D

Wronia połącz wątek ogólny z tym, rozdzielmy maluszki od plotek, proponuję ze 2-3 działy: Osiągnięcia i zabawy maluszków (bawimy mama bawimy- tego będzie coraz więcej) i np. Pielęgnacja i zdrowie Maluszków, i np. Dieta Maluszków (niektóre już dokarmiają, więc niech będzie gdzie się uzewnętrznić :-D)... Ja przepraszam, ale mnie ten Misz Masz zaczyna przerastać, w sumie ciężko coś znaleźć :-D:-D:-D
A jakby ktoś miał inne pomysły, to zapraszam do dyskusji :-D Najwyżej nas Aniam pogoni ;-):-p;-)
Jak najbardziej zrobcie nowe osobne watki z konkretami na temat maluchow, bo tamten watek to jakas niekonczaca sie opowiesc.......

Co do wątków jakie powinny powstać popieram Aniez:)

Kulinarny taaaaaa teraz obiad robię -dziecię śpi -ciastka jem (chyba specjalnie dla mnie zrobili maślane +30% gratis:). Ja nie mam zbyt wyszukanych dań -wczoraj na kolację posżły dwie kromy chleba z szynką, talerz zupy jarzynowej, dwie nogi z kuraka z zupy, 2 jajka na miękko (bo dzień wcześniej się na twardo zrobiły przez zdjęcia:) no i później karmi i ciacha (nic nowego)

I chyba trzeba się nawzajem upominać na innych wątkach jak będzie dyskusja szła nie w tą stronę i kasować swoje posty nie na temat bo kurcze pogubimy się -co racja to racja:)
Powiedzmy sobie że razem z brzuskowymi problemami zamknęłyśmy temat "kwietniowe maleństwa" bo już chyba wszystkie dzieci wyrosły z tego?? czy źle kojarzę???

reklama
Do góry