I tu kompletne zaskoczenie - wizyta z NFZ dziś po południu!
hehe, jak mi sie cos takiego trafia, to mam zawsze podejrzenie, ze z lekarzem cos nie teges :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tu kompletne zaskoczenie - wizyta z NFZ dziś po południu!
Mój też z tych kreatywnych inaczej. Parę dni temu mieliśmy piątą rocznicę i do pudełka merci się ograniczył
Mój też z tych kreatywnych inaczej. Parę dni temu mieliśmy piątą rocznicę i do pudełka merci się ograniczył
oni to powinni byc wylaczeni z glosowania. Azbest juz im chyba rozumy pozatruwal. Wyjechali w diably temu, nie wiedza jaki syf nastal wraz z era blizniakow, a smieja glosowac w ten sposob![/B]
katik, moherki, rolnicy i polonia w USA, zrobili swoje
dokladnie. Dziwie sie, ze tyle ludzi glosowac nie poszlo. Czekali az im inny kandydat z nieba spadnie? Wszyscy by poszli, to moze te nieszczesne 50% by uzbieral Komorowski, i bylo by z glowy.ja tam chcialam Komorowskiego
z braku laku lepszy kit
tylko szkoda ze bedzie druga tura bo trzeba z pieniedzy panstwowych po raz drugi oplacac wszystkei komisje wyborcze a lepiej by bylo tą kasę powodzianom dac
Katik- u Was naprawdę wszystko na odwrót ja w Polszy szczepiącego lekarza nie spotkałam... hm... co kraj to obyczaj.
oni to powinni byc wylaczeni z glosowania. Azbest juz im chyba rozumy pozatruwal. Wyjechali w diably temu, nie wiedza jaki syf nastal wraz z era blizniakow, a smieja glosowac w ten sposob! Mój mąż przyklasnął tej wypowiedzi
dokladnie. Dziwie sie, ze tyle ludzi glosowac nie poszlo. Czekali az im inny kandydat z nieba spadnie? Wszyscy by poszli, to moze te nieszczesne 50% by uzbieral Komorowski, i bylo by z glowy.
Wogole kicha z tymi wyborami w tym roku, wybor co jeden to gorszy. Jak dla mnie to szkoda, ze Szmajdzinski zginal w wypadku, bo moze by rozgromil towarzystwo, ktore teraz zostalo.
Upal. Nawet Pola w cieniu na ogrodku lezec nie chce, maruda jej sie wlaczyla, i dopiero w lozeczku padla i spi w najlepsze.
Ja mialam chate ogarnac, ale taaaaaaak mi sie nie chce!