reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Mój też z tych kreatywnych inaczej. Parę dni temu mieliśmy piątą rocznicę i do pudełka merci się ograniczył

Normalka u facetów a przecież myślenie nie boli no ale co zrobić dlatego mój zawsze pyta się mnie co bym chciała dostać i mi to kupuje i ja robie to samo bo zawsze mam problem z kupieniem dla niego prezentu.Kobiecie można tyle rzeczy kupić a facetowi??Mała śpi a ja lece coś upichcić tylko co?Dziewczyny nacie jakąś dobrą diete wypróbowaną??

[/B]

katik, moherki, rolnicy i polonia w USA, zrobili swoje:wściekła/y:
oni to powinni byc wylaczeni z glosowania. Azbest juz im chyba rozumy pozatruwal. Wyjechali w diably temu, nie wiedza jaki syf nastal wraz z era blizniakow, a smieja glosowac w ten sposob!

ja tam chcialam Komorowskiego
z braku laku lepszy kit
tylko szkoda ze bedzie druga tura bo trzeba z pieniedzy panstwowych po raz drugi oplacac wszystkei komisje wyborcze a lepiej by bylo tą kasę powodzianom dac
dokladnie. Dziwie sie, ze tyle ludzi glosowac nie poszlo. Czekali az im inny kandydat z nieba spadnie? Wszyscy by poszli, to moze te nieszczesne 50% by uzbieral Komorowski, i bylo by z glowy.

Wogole kicha z tymi wyborami w tym roku, wybor co jeden to gorszy. Jak dla mnie to szkoda, ze Szmajdzinski zginal w wypadku, bo moze by rozgromil towarzystwo, ktore teraz zostalo.

Upal. Nawet Pola w cieniu na ogrodku lezec nie chce, maruda jej sie wlaczyla, i dopiero w lozeczku padla i spi w najlepsze.
Ja mialam chate ogarnac, ale taaaaaaak mi sie nie chce!

Monia no to tylko pozazdrościć
Za rok chyba sama coś zorganizuję, może głupio mu się zrobi i może potem już sam jakimś pomysłem błyśnie.
W ogóle to bezczelny jest - moje imieniny olał, buziaka tylko dostałam, teraz zbliżają się jego i jakieś sugestie zaczął robić, że perfumy i płyn po goleniu mu się kończy, szybko sprowadziłam go na ziemię, że skoro moje imieniny obchodził tak hucznie to z jego będzie podobnie.

Katik- u Was naprawdę wszystko na odwrót :-D ja w Polszy szczepiącego lekarza nie spotkałam... hm... co kraj to obyczaj.

Kwiatek- wszystkiego NAJ i oby się mąż zreflektował :-D Ja się w sierpniu przekonam do której grupy należy mój szanowny, ale on zawsze stara się coś wymyśleć... raz w życiu zrobił błąd i kupił mi prezent praktyczny, ale zaraz potem zrozumiał swój błąd :-D zazwyczaj bielizna, biżuteria, perfumy... Hm... w zasadzie jak mało babie do szczęścia trzeba!

Wronia połącz wątek ogólny z tym, rozdzielmy maluszki od plotek, proponuję ze 2-3 działy: Osiągnięcia i zabawy maluszków (bawimy mama bawimy- tego będzie coraz więcej) i np. Pielęgnacja i zdrowie Maluszków, i np. Dieta Maluszków (niektóre już dokarmiają, więc niech będzie gdzie się uzewnętrznić :-D)... Ja przepraszam, ale mnie ten Misz Masz zaczyna przerastać, w sumie ciężko coś znaleźć :-D:-D:-D
A jakby ktoś miał inne pomysły, to zapraszam do dyskusji :-D Najwyżej nas Aniam pogoni ;-):-p;-)

Katik- u Was naprawdę wszystko na odwrót :-D ja w Polszy szczepiącego lekarza nie spotkałam... hm... co kraj to obyczaj.

hahaha, to jeszcze nic...
bys widziala moja mine, jak kiedys podczas jednej z pierwszych wizyt u lekarza on do mnie: prosze podciagnac rekaw, pobierzemy krew.
Po czym siega do szuflady, przewala stosy papierow, wyciaga 2 probowki, strzykawke i igle, przesuwa klawiature (tu nie ma kartotek z danymi pacjenta - wszystko w kompa wklepuja od razu), bierze moja reke, i normalnie przy tym biurku pobiera mi krew...

:-D:-D:-D:-D:-D

oni to powinni byc wylaczeni z glosowania. Azbest juz im chyba rozumy pozatruwal. Wyjechali w diably temu, nie wiedza jaki syf nastal wraz z era blizniakow, a smieja glosowac w ten sposob! Mój mąż przyklasnął tej wypowiedzi :-D

dokladnie. Dziwie sie, ze tyle ludzi glosowac nie poszlo. Czekali az im inny kandydat z nieba spadnie? Wszyscy by poszli, to moze te nieszczesne 50% by uzbieral Komorowski, i bylo by z glowy.

Wogole kicha z tymi wyborami w tym roku, wybor co jeden to gorszy. Jak dla mnie to szkoda, ze Szmajdzinski zginal w wypadku, bo moze by rozgromil towarzystwo, ktore teraz zostalo.

Upal. Nawet Pola w cieniu na ogrodku lezec nie chce, maruda jej sie wlaczyla, i dopiero w lozeczku padla i spi w najlepsze.
Ja mialam chate ogarnac, ale taaaaaaak mi sie nie chce!

Mnie nie przeszkadza, że ktoś nie głosuje, ale że nie głosuje i marudzi, że mu źle, że wybór kiepski, że lepiej by było... no q...a mać się nie podoba to proszę bardzo można się wynieść- nikt siłą nie trzyma, a poza tym jak się dupska nie ruszyło z domu to się nie marudzi tylko pokornie wali głową w mur (na poczet własnej głupoty). I niestety ludzie młodzi w tej kwestii znacząco nawalają, co ja idę głosować to ludzie starsi (ubrani na galowo :szok:) lecą z dowodami, a potem się dziwimy... Dodam od siebie, że jak już nie ma na kogo głosować, to zawsze można się doczłapać i oddać głos nieważny ;-)

Dziewczyny- choróbsko mnie łapie jakieś :-( Mówić nie mogę !!! No DRAMAT!!! Pociągająca jestem !!! TRAGEDIA! I nic łyknąć nie można :wściekła/y:

reklama
Do góry