reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Mój też z tych kreatywnych inaczej. Parę dni temu mieliśmy piątą rocznicę i do pudełka merci się ograniczył

Normalka u facetów a przecież myślenie nie boli no ale co zrobić dlatego mój zawsze pyta się mnie co bym chciała dostać i mi to kupuje i ja robie to samo bo zawsze mam problem z kupieniem dla niego prezentu.Kobiecie można tyle rzeczy kupić a facetowi??Mała śpi a ja lece coś upichcić tylko co?Dziewczyny nacie jakąś dobrą diete wypróbowaną??

[/B]

katik, moherki, rolnicy i polonia w USA, zrobili swoje:wściekła/y:
oni to powinni byc wylaczeni z glosowania. Azbest juz im chyba rozumy pozatruwal. Wyjechali w diably temu, nie wiedza jaki syf nastal wraz z era blizniakow, a smieja glosowac w ten sposob!

ja tam chcialam Komorowskiego
z braku laku lepszy kit
tylko szkoda ze bedzie druga tura bo trzeba z pieniedzy panstwowych po raz drugi oplacac wszystkei komisje wyborcze a lepiej by bylo tą kasę powodzianom dac
dokladnie. Dziwie sie, ze tyle ludzi glosowac nie poszlo. Czekali az im inny kandydat z nieba spadnie? Wszyscy by poszli, to moze te nieszczesne 50% by uzbieral Komorowski, i bylo by z glowy.

Wogole kicha z tymi wyborami w tym roku, wybor co jeden to gorszy. Jak dla mnie to szkoda, ze Szmajdzinski zginal w wypadku, bo moze by rozgromil towarzystwo, ktore teraz zostalo.

Upal. Nawet Pola w cieniu na ogrodku lezec nie chce, maruda jej sie wlaczyla, i dopiero w lozeczku padla i spi w najlepsze.
Ja mialam chate ogarnac, ale taaaaaaak mi sie nie chce!

Monia no to tylko pozazdrościć
Za rok chyba sama coś zorganizuję, może głupio mu się zrobi i może potem już sam jakimś pomysłem błyśnie.
W ogóle to bezczelny jest - moje imieniny olał, buziaka tylko dostałam, teraz zbliżają się jego i jakieś sugestie zaczął robić, że perfumy i płyn po goleniu mu się kończy, szybko sprowadziłam go na ziemię, że skoro moje imieniny obchodził tak hucznie to z jego będzie podobnie.

Katik- u Was naprawdę wszystko na odwrót :-D ja w Polszy szczepiącego lekarza nie spotkałam... hm... co kraj to obyczaj.

Kwiatek- wszystkiego NAJ i oby się mąż zreflektował :-D Ja się w sierpniu przekonam do której grupy należy mój szanowny, ale on zawsze stara się coś wymyśleć... raz w życiu zrobił błąd i kupił mi prezent praktyczny, ale zaraz potem zrozumiał swój błąd :-D zazwyczaj bielizna, biżuteria, perfumy... Hm... w zasadzie jak mało babie do szczęścia trzeba!

Wronia połącz wątek ogólny z tym, rozdzielmy maluszki od plotek, proponuję ze 2-3 działy: Osiągnięcia i zabawy maluszków (bawimy mama bawimy- tego będzie coraz więcej) i np. Pielęgnacja i zdrowie Maluszków, i np. Dieta Maluszków (niektóre już dokarmiają, więc niech będzie gdzie się uzewnętrznić :-D)... Ja przepraszam, ale mnie ten Misz Masz zaczyna przerastać, w sumie ciężko coś znaleźć :-D:-D:-D
A jakby ktoś miał inne pomysły, to zapraszam do dyskusji :-D Najwyżej nas Aniam pogoni ;-):-p;-)

Katik- u Was naprawdę wszystko na odwrót :-D ja w Polszy szczepiącego lekarza nie spotkałam... hm... co kraj to obyczaj.

hahaha, to jeszcze nic...
bys widziala moja mine, jak kiedys podczas jednej z pierwszych wizyt u lekarza on do mnie: prosze podciagnac rekaw, pobierzemy krew.
Po czym siega do szuflady, przewala stosy papierow, wyciaga 2 probowki, strzykawke i igle, przesuwa klawiature (tu nie ma kartotek z danymi pacjenta - wszystko w kompa wklepuja od razu), bierze moja reke, i normalnie przy tym biurku pobiera mi krew...

:-D:-D:-D:-D:-D

oni to powinni byc wylaczeni z glosowania. Azbest juz im chyba rozumy pozatruwal. Wyjechali w diably temu, nie wiedza jaki syf nastal wraz z era blizniakow, a smieja glosowac w ten sposob! Mój mąż przyklasnął tej wypowiedzi :-D

dokladnie. Dziwie sie, ze tyle ludzi glosowac nie poszlo. Czekali az im inny kandydat z nieba spadnie? Wszyscy by poszli, to moze te nieszczesne 50% by uzbieral Komorowski, i bylo by z glowy.

Wogole kicha z tymi wyborami w tym roku, wybor co jeden to gorszy. Jak dla mnie to szkoda, ze Szmajdzinski zginal w wypadku, bo moze by rozgromil towarzystwo, ktore teraz zostalo.

Upal. Nawet Pola w cieniu na ogrodku lezec nie chce, maruda jej sie wlaczyla, i dopiero w lozeczku padla i spi w najlepsze.
Ja mialam chate ogarnac, ale taaaaaaak mi sie nie chce!

Mnie nie przeszkadza, że ktoś nie głosuje, ale że nie głosuje i marudzi, że mu źle, że wybór kiepski, że lepiej by było... no q...a mać się nie podoba to proszę bardzo można się wynieść- nikt siłą nie trzyma, a poza tym jak się dupska nie ruszyło z domu to się nie marudzi tylko pokornie wali głową w mur (na poczet własnej głupoty). I niestety ludzie młodzi w tej kwestii znacząco nawalają, co ja idę głosować to ludzie starsi (ubrani na galowo :szok:) lecą z dowodami, a potem się dziwimy... Dodam od siebie, że jak już nie ma na kogo głosować, to zawsze można się doczłapać i oddać głos nieważny ;-)

Dziewczyny- choróbsko mnie łapie jakieś :-( Mówić nie mogę !!! No DRAMAT!!! Pociągająca jestem !!! TRAGEDIA! I nic łyknąć nie można :wściekła/y:

reklama
Do góry