AAAAAAAA zapomniałam się pochwalić 11 czerwca odpadł nam wreszcie kikut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grtulacje
niech mi ktoras wytlumaczy co to znaczy????
Upal mamy, zrobilam dzis dziecku rumianek. Dzizas co za gehenna by wsadzic jej ta butle. A jak juz wsadzilam - to zapomnij mamuska ze bede ssala.
No to ugniatalam smoka by troche rumianku jej do buzi wylecialo - a ona sie krztusi i dlawi. Po 2 minutach to co jednak wlecialo do brzuszka ulala.
No to ja podziekuje jak narazie za dopajanie dziecka. Mlesio cycusiowe musi wystarczyc.
u nas tez dzis prrzegzalo. Bylismy prawie 5 godz na spacerze (znaczy po przyjscio do parku znalezlismy sobie przyjemny dzien i Sebcio spal, a mama plotkowala
To pewnie dlatego Mlody domagal sie jedzenia co godz
chociaz jedzenia to za duzo pow, to ssal jakies 5 min (a normalnie je 15-20) wiec raczej pic sie biedakowi chcialo. Wcale mu sie nie dziwie, bo sama wypilam przez ten czas 2liry wody...
z netu o przesunięciu: "...chodzi zapewne o to że ktos(położna,lekarz,rodzic) wyrwali dziecku rączke lub nóżkę ze stawu.W czasach naszych rodziców często się to zdarzało... Efektem było np.kulenie w dorosłym życiu.Coś takiego można uczynić w czasie porodu,w trakcie przewijania dziecka itp.czynności.Kiedy dziecko ma np.osunietą rękę to leży ona bezwładnie przy każdej próbie dotyku dziecko bardzo płacze.Wtedy trzeba dany staw nastawić i masować."masakra...
az mi sie zimno zrobilo, jak to przeczytalam
O kurcze to u nas wychodzi 5 na dobę... o 4, 7, 10, 13, 16, 19... ale o żadne nie woła, cyca częściej nie chce bo wypluwa a z karmienia o 20 po kąpieli sama zrezygnowała bo za diabła cycka nie złapie...
jak dla mnie, to 6 razy;-)
u nas wychodzi 7: 3, 6, 9, 12, 3, 18, 21. Dzis bylo duuzo czesciej, ale zwalam to na barki upalu.
Co do kup, bo Sebek nie szczedzi mamie prezentow, bo prawie kazda pielucha jest brudna
ale nadal ta 1sza kupa nad ranem jest poprzedzona jekami i stepaki:-( pozostale juz luzik, wiec nie wiem o co chodzi...
Jesli chodzi o przytulanki, to sie nie wypowiadam, bo u nas posucha w tej kwestii
i to wylacznie z mojej winy, bo WOGOLE nie mam ochoty, nawet mi to przez mysl nie przechodzi. mam nadz, ze sie to szybko zmieni!!!